Asszociáció II [aktív]

nem tudtam de biztos divatosra szabták őket azért a tisztek is feszítsenek :D

Duce&Gabona :D:D

tumblr_l4q1qxKelz1qzcxqn.jpg

Mecset
Pr0D1G7 bezony ám, de ő legalább tényleg ott volt, és szemlélte az érett kalászt, a falu és a város, a sarló és akalapács összefogásának gyümölcsét, de ez most más.Amúgy erről a képről lerí, hogy photoshop, és erről a nagyon gagyi facebook-os pózolós képekre asszociáltam, amik ki vannak rakva a napisz arra.
Amúgy a Rákosi kisbetűvel direkt a Pál utcai fiúk feelingje, vagy csak véletlen? :)

Allah akbar!!! *bumm*

1: jobb ha tudod kisöcsi hogy amikor az a "híres" kép készült, vizelni álltak meg az út szélén a sofőrjével, és akkor jött az isteni szikra hogy milyen frankó kép lenne belőle...
2: persze hogy fotóbolt, ha eljutna az agyacskádig egy szóvicc lenne a kép, kigúnyolva azt a vacak márkát aminek a rengeteg hamisítványát hordja a sok, magát trendinek képzelő diszkópatkány.
3: igen, az a féreg nem érdemli még azt nem hogy a shift-et lenyomjam mikor a nevét gépelem...

sok bunkó amerikai
1.Honnan tudod?Nem kételkedem benne, hogy igaz, de érdekelnének még ilyesmi dogok.Amúgy az én hibám, hogy nem értetted meg az iróniát, írásban nem lehet hangsúlyozni.
2.Látom, hogy szóvicc, fel is fogja a picike agyacskám bátyus, ha már öcskösnek hívsz, de attól még ez jut eszembe róla.A márkák az pedig érdekes téma.Miért menő, vagy nem menő egyes márka?Azért az emberek iszonyatos mértékben áldozatai a tömegmanipulácónak.
3.Akkor jó, bár azért ez a hozzáállás érdekes.

"Jó, hogy otthon anyukája Ultraszeptet tesz a kádba."

Vissza
Top Alul