Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Szégyentábla
(Az én időmben még volt ilyen,mind az általános iskolában,mind pedig a sportkörben,ahová jártam. Ez utóbbiban még a sporttárs fotóját és "szégyenre okot adó" eredményeit,cselekedeteit is kiírták,had olvassa a paraszt! Ha ma ilyen történne,abból biztosan személyiségi-jogi,de az is lehet emberi-jogi per kerekedne!
Bár,itt jut eszembe,pár évvel ezelőtt-nincs annak tíz éve sem- a társasházban, ahol akkoriban laktunk, az írni olvasni nehezen tudó "közös képvisellő" kiírta a közös költséget késve befizető tulajdonostársak nevét és pontos lakásszámát-mert már bizony mi nem lakók voltunk,hanem tényleges tulajdonosok,bár ez utóbbi fogalmat sokszor kellett a "képvisellő embör fejibe bele" szuggerálni,mantrázni-és kicsikét sem zavarta,hogy erre figyelmeztettem....
A topicon ugye amúgy nem politizálunk,kedves fórumtársaim? ) :?: :?: