Artifactok

Melyik volt jobb rendszer az anomáliákhoz?

• Shadow of Chernobyl

Szavazat: 0 0.0%
  • Clear Sky

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Red Forestben elméletileg van 2 Gravi is+ lehet kapni egyet küldetésért, nem beszélve persze arról amit a mocsár titkos helyén találunk. Goldfish az Army Warehousesnál akad.

én aranyhalat a vörös erdőben találtam, az "ördög körnél" valahogy így emlegették azt a helyet ahova a stalkereket kellet kísérni. a gravit meg a széleken találtam, ahol az a sok anomália van.
a katonai raktárak mocsarába 1 relikviát találtam a szentjánosbogarat, de azonkívül küldeiben kaptam a (nem adtam le) a "Láng" nevü relikviát.

viszont nem tudom mien küldi és rejtekhely ad gravit. fel frissitenéd a memoriám pr0d1g7

Az istenit a nevedet még leírnom se egyszerű..

Őszintén, csak zónatérkép alapján mondtam, de eddig nekem szinte minden ott volt.

Ha nem tetszik írd hogy prodidzsí :D:D

Egy kérdés: hol találok Kolobok-ot? Eddig ahol írta a térkép ott Soul volt helyette...
Most akarom újrakezdeni a játékot, és kéne egy jobb kő a Soul helyett míg elérek a Red Foresbe, ahol már találok Firefly-t is.

Ja és a fél évvel ezelőtti kérdésre (jobb később mint soha :D ) ha átvezeted a Stalkereket a Red Foresten, azért kapsz a vezetőjüktől 1 Gravit.

Nekem is volt már, hogy az agropomi mocsár soult dobott asszem. Ez van, nem tudsz rajta változtatni és ennél jobb nem is lesz a szentjánosbogarig.
Sötét völgyben a bázis mellett ahova létrán kellett fölmászni amúgy mit dobott? Éjszakai csillagot?

A mocsárban mindkettőnek lennie kéne de csak Soul volt, a másik talán Wrenched volt, már nem emlékszem. A Dark Walley-ben található nagy tartályokon is valami tök más volt Kolobok helyett...

tudna valaki küldeni egy még élő linket, ahol olyan térkép van CS-hez, ahol jelzi a relikviákat? láttam ezen az oldalon kicsit lentebb linket, de az ott lévő térkép nem 100%os. volt ahol megtaláltam a relikviát, volt ahol még anomália se volt (legmodernebb detektorral keresem én is)

jah még valami: irta valaki, hogy ahol anomália van, ott relikvia is. ezt már megcáfolta valaki? mert én nem mindenhol találtam. sőt... sok az anomália, kevés a relikvia

Ez hülyeség hogy mindenhol van artifact ahol anomália...
A térkép meg leszámítva pár kisebb problémát (amit lentebb többek közt én is ecseteltem), pontos, ahol a térképen be van valami jelölve ott is lesz, mondom a Kolobok-kal akadt csak kisebb malőr.

Igen, hülyeség, hogy ahol anomália van ott lesz relikvia is (sajnos).
A térkép nem hibázik, csak a játék kezdésekor berakja a 2-3 féle leosztást és a térkép ebből csak az egyiket jelöli.
Pl. van amikor Jantarban a gyár bejáratánál két Shellt ad, máskor viszont Hópihét + Elemet és nyugatra mama kedvencét a szem helyett stb.

Yodafone: az általad linkelt térképen (Swamps) található pontokon 100% hogy azok az Artifactok vannak amik azon a bizonyos nagy térképen be vannak jelölve!

de az általam linkelt térkép nem jelöli, hogy hol milyen arti van. olyat nem tudnátok adni, ami ezt is jelöli? megköszönném

Olvasd el újra amit írtam, azon a kis térképen nincs jelölve mi van ott, de a nagyon IGEN és azokat is fogod ott találni.

Igen Vic, arra gondoltam amit linkeltél, és azt hittem Yoda is erről beszélt mikor a következőket írta:

Yodafone":2wnffdyq mondta:
tudna valaki küldeni egy még élő linket, ahol olyan térkép van CS-hez, ahol jelzi a relikviákat? láttam ezen az oldalon kicsit lentebb linket, de az ott lévő térkép nem 100%os.

Ja és szerintem kár a spoiler miatt aggódni, akit érdekelne nem írna ilyen "spoileres" topicba hogy melyik kavics hol van. :D

Még annyit hogy a térkép bal felső sarkában a címnél mit keres ott az odinkereszt? :D Elég konkrét. :D

áh ez nagyon jó köszönöm. pont egy ilyenre gondoltam:D

Egy kis segítség kellene: a Katonai raktártelepen maga a bázis és az elhagyott farm közti anomáliamezőről szeretném megszerezni az Aranyhalat, csak nem találok utat a vortex anomáliák között, valaki tudna tipped adni merre kezdjem? Milyen irányból/melyik tereptárgynál keressem az ösvényt? Van ott egy csoport bokor, egy bulldózer és egy Kamaz, ezekhez tudnám kötni hogy merről! Előre is köszönöm.

Üdv.

A Szemétdombon a bandita bázison van elvileg 2db artifact, azokat hogy lehet megszerezni?

Vissza
Top Alul