Artifactok

Melyik volt jobb rendszer az anomáliákhoz?

• Shadow of Chernobyl

Szavazat: 0 0.0%
  • Clear Sky

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0

uvegesmaster

New Member
Csatlakozás
2008.10.05.
Üzenetek
77
Reakció pontszám
0
Mivel elég sokan nemtudják, hogyan és hol....
Gyűjtsük össze a tudnivalókat róluk
Kezdeném.
1. Vásárolj/ Szerezz egy jó detektort
2. Mennyj közel egy anomáliához és várj a detektor jelzésére
3. Egyik kezedbe legyen a detektor, másikba egy csavar
4. Jöjj rá, hogy melyik az a szakasz ahol maga az anomália van( csavar dobásával)
5. Várd meg míg megjelenik az articraft és vedd fel
6. Hagyd el az anomáliát biztonságban
7. Ments ^^

Most fél órát próbálkoztam ahogy írtad, pont úgy (sárga detektor), de sehol nem találtam semmit, pedig a detektor jelzett. Történnek ilyen gömbszerű felvillanások az anomáliában, de artifact sosem keletkezik. :S És persze ha túl közel megyek, akkor beszippant/megráz és meghalok.

Egy Seva páncél sosem árt ^^ A másik leegyszerűsített program: Sprintelj át rajta és megjelenik de nyakald a vodkát és lődd magad mindennel. Megjelenik felvesz elfut ment VODKAVODKAVODKA

A sárga alap detektor csak a távolságot jelzi, azt pontosan, amikor folyamatosan sípol akkor megjelenik az artifakt.
Öszintén szólva azt sem tartom kizártnak, hogy a magasabb szintű artifaktok csak a magas szintű detektornak jelennek meg.

SEVA ruhám van :D Már olyan közel állok a gravi anomáliához, hogy húzna befele, de semmi. Hiába világít a sárga detektorom :S Kicsit idegesítő.

UPDATE: elmentem a mocsárba és megtaláltam azt a rejtett szuperfejlett detektort és azzal sikerült találnom párat szóval köszi mindenkinek, aki segített :D

Na ennek örülünk akkor :wink: Akkor keress egy olyat ami csökkenti a sugárzást és mondd el hol:D

hispan":2i9f2cr4 mondta:
SEVA ruhám van :D Már olyan közel állok a gravi anomáliához, hogy húzna befele, de semmi. Hiába világít a sárga detektorom :S Kicsit idegesítő.

UPDATE: elmentem a mocsárba és megtaláltam azt a rejtett szuperfejlett detektort és azzal sikerült találnom párat szóval köszi mindenkinek, aki segített :D

Szuperfeljlett rejtett detektor? MIről van szó kérem? Sose hallottam iylenről megosztanátok vleem?:D Plz

Grifid":vzbcr78l mondta:
A leg fejlettebb detektor megtalálása a mocsárban.

Van egy mellék küldetés a "falu romjai" feletti területre. Szerezd vissza a PDA-t.
A holttest mellett húzódik a drótkerités. Elindulsz a kerités mellett ÉK-i irányba, egy helyen hiányos és bemehetsz egy "titkos" területre. Menj a leszakadt hídhoz. a hid alatt fordulj keletnek és hajolj meg háromszor . Ja mégsem. A bal oldalon a vasúti kocsi alatt találsz egy járatot. A bal hátsó sarokban ott lesz a detektor. (folyamatosan nyomd a "használ" gombot és látni fogod. Kapsz egy Gravit is ha felvetted és használod az oduban.

Szerintem a CS-ben sokkal érekesebb az Arti keresés.
A SHOC-ban volt mindenhol szinte csak össze kellett szedni már világítottak messziről.
Bár már igy SEVA-ruhában nem is olyan nehéz! :)

Lesz vagy van relikvia térkép? (igazából még rendes CS térképet sem találtam neten... :S )

engem csak az zavar h a detektor későn jelez spirteléskor, sokszor futottam bele már a husdarálóba emmiatt

Jó oldal tetszik nagyon, csak kár hogy fingot nem értek belőle ^^

upd: olvastam, hogy a buborék az az anomália amit titokba éjt nappallá téve kutatok a zónába.
Nos, akkor újra kell kezdenem az egész játékot. remek ^^.

Jelentem a jim által linkelt oldal alapján mocsárban, kordonban, sötétvölgyben, agropromban és szeméttelepen minden anomáliát összeszedtem. Nagyon hasznos dolog, anyagilag bőven megéri még úgy is, ha az "elköltött" lőszert és ruhajavítási pénzt is beleszámoljuk, arról nem is beszélve, hogy találtam legalább 6 darab +10 kilót adó relikviát, 3 darab -2 és egy -4 sugárzási szintest, jópár vegyvédelmit, három darab +20 vérzékenység ellenit és még pár pszi-sugárzás ellenit. Igaz, hogy a ruha további 3 relikviatartója 15.000 rubel de még ezzel is +22.000 rubel lett a teljes keresett pénz (és csomó hasznos relikviát megtartottam). Szóval megéri rászánni 2 órát annak, aki eddig nem fésülte át a pályákat szisztematikusan.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul