Armed Assault II

vosztrikov

New Member
Csatlakozás
2008.11.17.
Üzenetek
564
Reakció pontszám
0
Hely
Szombathely
Az Operation Flashpoint folytatása,melyben Chernarus-ra látogatunk,ahol kitörni készül a 3.Világháború !
Az Amerikai Tengerészgyalogság és az Orosz Hadigépezet áll egymással szemben ,illetve egyéb helyi fegyveresek !
A legreálisabb PC háborús játék !
Megjelenés(várhatólag):2009.06.26.

WEBOLDAL:
http://www.arma2.com/

Legújabb infóm szerint a kiadás dátuma előre lett hozva június 17-ére, jó kis szülinapi ajándékom lesz már látom 8)

Ha lassúnak találod a játékmenetet, az valszeg azért van, mert milsim játék... Ha pörögni akarsz, játsz CoD4-et.

Rettentő nagy gépigénye van, és ezt sajnálom az egészben, különben jól megvolnék vele!
Nemsokára Operation Flashpoint: Dragon rising!

valszeg
operationflashpoint2dragonrisingleszkiprobalhatoverzio_1.jpg

operation-flashpoint-2-dragon-rising--20080716072425498_640w.jpg

Hát, hasonszőrű grafika, nagyobb gépigénnyel, minden bizonnyal... :cry:

Nem ismerős ebből valami ? :D

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EOsJtKd_xLA&hl=en_US&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/EOsJtKd_xLA&hl=en_US&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Szép munka taps1 . A háttérzene jól el lett találva. Egyedül a Bloodsucker támadás utáni karomnyomos-bevérzős effekt nem tetszett, azon lenne még mit csiszolni.

for arma 2 , biztos nem fogom kipróbálni .

Szalamander":1e91hunz mondta:
Jó nagy rakás sz@r játék, magas gépigény, grafika meg ahhoz képest sehol, meg a játék menet is lassú!! :x

A magas gépigény oka:
-hatalmas látótáv
-többezer objektum
-ballisztika (többszáz egyszerre leadott lövést számolni nem kis dolog)
-AI a többszáz katonának

ezek azok, amiről a COD 4 vagy a Crysis esetében még csak beszélni sem mernek :wink:

Saját véleményem szerint meg még így is túl jó a grafika. És igazából ezt nem csak azért mondom, mert az én gépemen se megy valami hűde jól, hanem mert szó szerint felesleges. Én sokkal jobban örülnék, ha inkább lenne olyan a grafja az ArmA III-nak majd, mint az első ArmAnak, csak már bátran lehetne húzni a látótávot pl 15-20 km-re is és a nagyobb texturák, meg a csillivilli dolgok helyett inkább hozzátennének pár mindenki által hiányolt dolgot.

Tény hogy elb@szott egy játék, az OFP sikerét nem tudják mégegyszer megismételni. (Bár lehet hogy jó játék, csak úgy akad nekem mint a szemét, és ezért írom! :lol: )

Üdv emberek, volna egy olyan kérdésem, hogy nem tapasztal valaki esetleg olyan problémát a játékkal, hogy in game nem reagál a billentyűzetre? Feltelepítettem délelött működött, majd délután újra és de azóta nem működik... 2x újratelepítettem teljesen, de semmi. Semmire nem reagál a billentyűzeten ellenben az egér rendesen működik.
Mielött bárki kérdezné igen eredeti a játék!

es tenyleg eredeti a jatek? :P
mondjuk controll beallitasok? adminkent inditas? virusirto mifeled van? gep reset volt kozbe? telepitettel vmit akozbe h mukodott es nem mukodott?

Igen gyönyörű szép eredeti tokos és DVD-s drága 2000 pézé vittem haza az 576ból.

Nem változtattam semmiféle beállítást és nem telepítettem semmit se már majdnem 3 hónapja... e büdös játékon kívül. nem volt újraindítás semmi ilyesmi.
Feltelepítettem nyomtam pár trénning missziót egy két küldetést aztán kiléptem és mikor legközelebb beléptem már nem reagált semmi színen a billentyűzetre. Az egérre igen a billentyűzetre nem se esc se semmi. Semelyik másik játéknál nincs ilyen problem. újraraktam, mondom lehet valamit hibásan telepített de nem mert ugyan úgy nem reagál a billentyűzetre.

probald maskor ujrainditani gepet, bill usbjet atrakni masik portba es nezd meg beallitasokat nem basztae el magatol

Ja, elsõként billentyûzet hibát kéne kizárni.

Hát... Elsőnek egy óra kettőig normálisan működött... és semelyik másik játéknál nincs ilyen problémám. Így úgy gondolom kizárhatnám ezen problémát, de utána nézek azt majd meglátom. Amúgy a billentyű usb portos akár az egér... utóbbinak még az illesztőprogramja is kicsit problematikás de mégis működik :D (néha a játék kellős közepén elkezdet pörögni a kép... persze kezelhető mértékben de eddig sose okozott nagyobb problémát)
De a billentyűzettel semmi baj nincs szerintem, és ezért is furcsállom a helyzetet, hogy nem működik pont a billentyűzet.
De utána nézek

Vissza
Top Alul