ARMA HDF MOD (Magyar Honvédség)

vosztrikov

New Member
Csatlakozás
2008.11.17.
Üzenetek
564
Reakció pontszám
0
Hely
Szombathely
Figyelem,figyelem !
Ezt a Topic-ot azért nyitottam mert,szükség van néhány programozóra és Modder-re az ARMA HDF módhoz ,ami a mai Magyar Honvédség katonái harcát mutatja be a Felvidéken !
Nagy szükség van rátok !

Itt van a Youtube fiókja a modot készítő embernek :

http://www.youtube.com/user/ARMAMODER

Ha értesz a 3D modellezéshez és szívesen segítenél,akkor jó módot készíthetnénk a hazánkat védő honvéd sereg tiszteletére !

Topic áthelyezve - Tibi

Márt csak ezért sem segítenék mert Szlovákia ellen irányul...ezt is 1 csökkentértelmű találta ki aki azt sem tudja hogy mi van itt fent az úgynevezett Felvidéken...:)

Amíg ilyen fecóficók szítják a tüzet, addig kényes is marad a dolog..........

Erejét vesztett topic, azóta "Hungaristapista" bannnolva lett.

[mod]Ne írj dupla hozzászólást - Tibi[/mod]

Mert ott legalább van téma...pl. mivan ha a hideg háború héborúba torkollik...de az hogy most itt tovább fokozzuk a feszultséget a 2ország kozott az már 1 kicsit más téma...

Szerk.:
Ezt nehasonlítsad a Cod 6 hoz...

a videót megnézve alig jó módnak tűnik...

amúgy meg nem mindegy kit ölsz le a játékban??
most akkor azt magyarázd meg nekem hogy a németek miért codoznak? elvégre németeket hentelsz 1-3 részig, ja igen, és még az 5 részben is.
szerintem nem kéne a politikával törődni egy játékban, kivéve ha olyan amilyen pl cigány gyilkolos játékkal azért nem játszanék.

Putiteng: Épp ez a legszörnyűbb, hogy a "Hungaristapista" van bannolva...

Tibi: Sorry.. Csak az igazat írtam le..

ember... én esküszöm nem értelek titeket, hogy lehettek ennyire elfogultak???
1 aprócska különbség van játék és a valóság közt. végül is olyan kicsi, mint egy Ház!

amúgy meg én is szeretném ha visszakaphatnánk a régi nagy Magyarországot, de én nem a tömegmészárlás árán... a bürokrácia rögös, de az egyetlen járható út.

Az a bajom hogy itt élek felvidéken és minden rajtunk csapódik le csak azt sokan nem fogják fel...azthiszik hogy itt mindenki Magyarországhoz akar tartozni...ez nincs így! Tibi bocs már többet nemírok politikáról...:)

Am azért egyet a tisztázás véget mindenki az akinek modnaj magát 2 attól h nem Magyarországon él attól még lehet magyar.3 az csak egy játék jah és hidegháborúhoz kéne hadsereg ami ugye nicns meg technológia is de amig csak simán berepülenk a légtérbe izraeli (zsidó :D) gépek és úgy h nem is tudnk róla addig felesleges hideghábrouról beszéni :DMagyarország részéről :D

vic":1dflzxlp mondta:
.... de amig csak simán berepülenk a légtérbe izraeli (zsidó :D) gépek és úgy h nem is tudnk róla addig felesleges hideghábrouról beszéni :DMagyarország részéről :D

Ez a politika által mesterségesen felfújt hülyeség.A gépeknek engedélyük volt,szemmel voltak tartva,figyelték őket.Semmi fajta kockázatot nem jelentettek hazánknak.
Hagyjuk már ezt a rohadt politikát.

Hát én nemvagyok nyugodt ,ha arra gondolok ,hogy az IDF lopakodója a hazám felett garázdálkodik.Átjött a parlamenti testvéreihez látogatóba.:)

Vissza
Top Alul