Ami kimaradt a végleges játékból...

Már nagyon régen sejtettem hogy bar és wild territory régen egy pálya volt...
Csak próba képp kimásztam bár-ból a keríts mellett (ez volt az első bug amit anno találtam :P ) és kiálltam bar 4 fizikai sarkára! A képeket összevágtam és íme:
ss_ricsi_bar.jpg

Az eredmény elég lehangoló.... :?
Ahogy nézem ez a legnagyobb pálya ami a játékban szerepel!
Nagyobb mint dark valley....ha az arányokat nézzük akkor akkora vagy még nagyobb is mint cordon( cordon függőlegesen nagybobb viszont sok helyen még fele olyan széles sincs mint bar...)

én is hasonlóra gondoltam....de akkor már azt kéne hogy összevonni bar-t és wild terrytory-t mint ahogy valószínűleg régen is volt(mert gondlomom nem véletlenűl van pont yantar határában a pálya széle... :roll: )

nos, multkor volt 1 kis beszélgetés 1-2 képpel kapcsolatban, ami a cut out packba volt, hogy a híd az nem lehetett darkscapen, mert az nem úgy nézett ki. és lehet hogy igaz, mivel darkscape akkor még nem is volt :D

itt 1 korabeli map 2003ból...

old_map_o.jpg

ha nehéz kiolvasni akkor: http://chernobyl.extra.hu/old_map.bmp

valamennyire olvasható is... nos deadcity-től balra lehetett az a hidas rész (a térkép szélén)

viszont így látszik, hogy nem volt nagyobb pripyat régen sem. csak annyi, hogy 1be voltak a pályák, és nem volt kerítéssel körbenyomva :F

ez a kép nem a kieg térképe lessz a stalker portal.ru az volt hogy ez az új map lessz.

Dead city helyére rakták be redforest-et ? Meg mintha pripyat fordítva lenne tehát a stadion a déli oldalon. Kérdőjelek helyére nem is terveztek semmit ?

Nekem ez az elrendezés sokkal jobban tetszik :wink:
Nincsenek annyira szétszorva a pályák...itt már hihető a 30km2 bejárható terep...sajnos a véglegesről ez nem mondható el :?

Most nézegetem a textures mappát, és ott példéul a PDA orosz verziója egy Samsung készülék! :lol: Meg van egy nagyobb képernyős verzió is, azt hiszem ahhoz van is egy mod, ami erre cseréli le a játékban lévő eredetit!

ááá ááá ááá

http://www.youtube.com/watch?v=Mu0e_nPF0c4

Ami nekem ebben a videóban új az az, hogy 1 perc 43 másodperctől van benne egy rész, ahol éppen a szarkofágnál kóborol és olyan helyen, amit még sose láttam taps1 (elvileg ha kijövünk a szarkofágból a stancia2-re akkor jobbra kéne, hogy legyen ez az utacska). Gondolom itt még egybe volt a stancia 1-2.

Ej énmeg találtam megint kb 20 képet a régi garbagéről, és megőrülök olyan jól nézett ki. El nem tudom képzelni, miért vették ki.

holnap feltolom a képeket, és beillesztem ide.

Az Oblivion Lost-Ról még olvastam egy Pc újságot asszem
Azon beharangoztak egy csomó járművet a Mil Mi-24 Hind-től (amiket lehet látni a SoC-ban is röpködni) a Moszkvicson meg a Lada Niván keresztül a Kamazig. Hát kicsit azér mégis nagy a terület. Legalább pár motort tehettek volna bele! Vagy csak egy rigát! :cry: :D

Vissza
Top Alul