Alpha-Beta verziók

Jó lenne, de még mindig nem tudjuk, hogy melyik a legújabb működö single player béta :cry:

1ik se sp, mind3 mp beta volt. a legutolsó sp beta az 2205. van a 2588 amit 2604ként tettek ki nemrég, de abba semmi nincs, csak 1 megtépázott sdk 1 pici tesztpályával.

Hmm és ez az sdk mennyire működőképes ? Lehet vele fordítani teljesen működő SP pályákat vagy csak dísz ?

felesleges egy 2006os sdk-t használni, ha ott az sdk amit 2007-ben kiadtak, az tökéletes. :) nem tud semmivel se többet, se kevesebbet.

Az 2007-es ? Én úgy tudtam hogy az az SDK a 2205ös buildhez készült, legalábbis valami ilyesmi rémlik, hogy azért készült hozzá AI wrapper, mert nem volt kompatibilis a final SoC-al. De most néztem jött valami community update az SDK-hoz amivel végre normálisan működik Xray 1.5-el :!: :?: A ruszkik tudhatnak valamit, meg kéne tanulnom nekem is oroszul.

az xrait mi kaptuk még a lost alphához, de kitettük a community részére, bár hidd el, nem lesz több mod így sem. akik az eddigivel sem tudtak semmit, a mostanival se fognak tudni semmit.

a 2007es hivatalos sdk dehogy készült 2005ös buildekhöz :D lol nem tudom hol hallottál ilyen badarságot. mind1. azzal az sdkval készült a soc 1.0 is. az xrai volt 2215ből áthozva, de később kitette vki a 2588 aka 2604 xrai-ját, még tavaly nyáron (inkább nem mondom ki), ezért lett újabb verzió, viszont az már teljesen fa**a a véglegeshöz, kisebb módosításokkal. mind1 inkább alszok :) beba**tunk eléggé.

nem tudom valahonnét ez rémlett de lehet h félreértettem. Viszont ha másra nem arra legalább jó 2588-as SDK, hogy megkapod vele az engine-t, és önállóan futtatható géemeket tudsz vele csinálni, így többeknek elérhető. Bár mondjuk akinek nincs meg a SoC úgyis letölti, ha játszani akar a moddal, meg nem tudom, hogy ez a leakelt build mennyire legál, wareznak minősül e vagy se, és hogy a GSC mit szólna, ha ezzel együtt menne a mod disztibúció. Én majd hnap fogok szütyizni, esti meccs utána meg szfeszt :D

build 1935 ez még mindig az amit a gsc adott ki

Akor valószínű hogy csak én nem találkoztam vele...
Amúgy van még ehhez hasonló alfa/béta verzió amiben más pálya is benne van.
Mert ebben csak 3-at sikerült felfedeznem, míg egy másikban (1935) benne volt Yantar? , és a Swamp is...
Talán dead city..Ha rosszul mondom javítsatok...
De most látom ez a 2 alfa megyegyezik??
Ez esetben hogy lehet pályát váltani?

ugyanaz a 2 amiről beszélsz :)

pályalépés úgy mint a végső játékban, de mivel ez eléggé teszt verzió, van pálya átlépő konzol parancs is:

jump_to_level pályaneve

pályanevek:

l01_escape
l02_garbage
l03_agroprom
l04_darkdolina
l04u_darklab
l05_bar_rostok
l06_yantar
l07_military
l08_deadcity
l09_swamp
l10_radar
l10u_radar_bunker
l10u_secret_lab
l12_stancia
l12u_sarcofag
l13u_warlab
l13_generators

Köszönöm a segítséget.
Meg is néztem a többi pályát, de volt olyan bar_rostok vagy a darkdolina amit nem volt hajlandó betölteni, vagy ha be is töltött kilépett.
Van arra megoldás hogy bejussak ezekre a páylákra vagy ne is erőltessem?

ilyen lett volna a stalker, szerintem ez sem lett volna rossz :) .

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yKvbKkaglkg&hl=hu_HU&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yKvbKkaglkg&hl=hu_HU&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Jim,nekem ezzel kapcsolatban olyan Doom-Quake-Serious Sam -és hozzátenném igen erős-utánérzésem van.
Jobb,azért,hogy nem ez lett belőle.
Szinte bizonyos,hogy csak egy felejthető játék lett volna,és nem az a megunhatatlan "gém",amit most már évek óta nem bírok letenni!

Civilizációk felfedezése lett volna a cél, a videón ami van az erősen alpha verzió. ilyen játék tavaly jelent meg több mint 350 küldetés rpg elemek , keleti fejlesztőbrigád :)

http://www.precursors-game.com/

(reméljük idehaza is kijön valamikor )

Én ugyanazt mondom mint Zombimorzsi. Bár egy részét MSN-en is közöltem veled Jim :D

Épp le akartak ütni mikor :D
utes_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Vissza
Top Alul