Alpha-Beta verziók

lost alpha lesz ,az ,de jobb lesz mint a gsc munkája

azért ez bétának nehezen nevezhető. Esetleg pre alfa. Az alfának rendelkeznie kell az összes funkcionalitással,ami a játékban van, a bétát meg végig kell tudni játszani, ergo tartalmaznia kell mindent A-Zig, és közben nem fagyhat ki, úgyhogy nem tudsz visszatöltés után továbbhaladni. Nem pripyatra gondoltam amúgy, hanem a rostock-ra, ez egyik verzióban sincs benne úgy mint az 14xx-ben.

igen, az a régi bár része volt. a régi bár meg olyansmi volt mint 1 kisváros. végül a mostani rostok-bar verziót tartották meg, mert gyártelepesebb feelingje van. a vicc hogy mind bár mind rostok multiplayer pályának készült, sőt jantár is... aztán végül a letisztultságuk és 1xűségük miatt tán bekerültek a sztoriba.

rostok factory meg pici volt, átkerült mp-be :) sok minden vicces történt itt a 7 év alatt, csomó minden megmagyarázhatatlan...

-----

az alfabéta izériára meg annyi: a loading screen-en látszik "pre-alpha build" vagy vmi hasonló :)

De ugye ezek bekerülnek a Lost Alpha-ba, eredeti rendeltetésük szerint? :wink:

crt+c és crt+v modok már vannak, a lost alpha külömb lesz ezeknél :)

nem érdeems őket leszedni, mert silány minőségük van ,és kilépeget meg stb... , az 1935-ből már átthoztak néhány pályát , de nem érdemes rá időt szentelni , akkor már inkább a beta.

Szinte már unalmas, de itt van a havi új build-ünk, ezúttal a 1844-es. Military és pár teszt pálya, a ragdoll, fizika és alife bemutatására:

http://translate.googleusercontent....gle.fr&usg=ALkJrhgPxCGR5d1HRJvHxrSgOABdhk-Q_w

Egyébként mondom, hogy semmi extra. Elég stabil cucc, de végülis csak egy újabb bemutató build a nyugati játékiparnak, a Stalker 2004 februári állapotáról. A Lost Alpha biztos jobb lesz ennél is. :wink:

érdekes ezt a lőteret nem láttam még máshol. Azt nem tudja valaki, hogy a stanciás teleportok előfordulnak e valamelyik buildben?

ez a tir pálya volt a fegyverteszt trailer 2004ben. a military rész, meg az e3-as videóhoz lett összeollózva 2-3 buildből... a többi pálya meg az sdk-s videókhoz volt főleg prezentáció meg a game developers conference 2004en.

VinoBob,

én nem tudok róla, a teleportokat igencsak a végén tették be, szntem 2006 vége felé, mivel 2006 elején még lehetett mászni a stancia pályákon, hiszen random blowout volt, nem pedig a sztori részeként történt.

Nem tudja valaki, hogy melyik a SoC final-hoz legközelebbi működő SP béta build ?

ez valaki kamu lehet :

....This is only the first disc, a month might be ready second disc is where there will be:

Build 29XX...

Volt ilyen build leak ?

Csak bosszant. Sikerült leszedni de ez egy 1935 ös build. Nem tudok pályátváltani, mert állítólag nincs benne a bulidben a fájl de az előbb estem át oda...
Folyamatosan fagy, de ez van.
Próbálkozok tovább.

És lehet még ezekből beszerezni valahonnét ? Melyik a leutcsó béta SP build ami elérhető ?

Az engem is érdekelne.
Meg egy olyan od vagy build amiben benne van a generators. Esetleg vmi Alife rajta....

Sok érdekesség nincsen benne, a Factory (Yantar) és Wild Territory pálya ha jól emlékszem. A build-ek nekem megvannak, ha gondoljátok feldarabolom és feltöltögetem valahova.

Vissza
Top Alul