Alpha-Beta verziók

Hát jah, a végleges soc pripyat ennek a herélt változata, olyan nagy különbséget nem láttam. Az a múzeumszerű oszlopos építmény pripyat közepén pedig a build1935-ből a deadcityben is látható iskola.

*hátradől* Most már minden legendás stalker pálya előkerült, kivéve darkscape, ami el sem készült.

Amire még kíváncsi lennék, az a tark nevű mutáns, állítólag ezt is megcsinálták már, talán az amk csapat, de nem lett release belőle.

hát ez egyre jobb :D Lassan összeáll egész pripyat

mi a track címe a videóban ?

valami orsz csoda lehet. de érdemes megnézni a buildokat , főleg a 1472-őt , abban meg stanciát ház az csudajó :D

:D pedig az aztán nagyon nem akart menni, kb 1napig szaroztam vele mire elindult. régi széép idők. 1472-vel nem volt gond sosem, bár stancián ki-kilépkedett, de amúgy is csak repkedtem, meg aztán minek fixelni ezeket a 7 éves cuccokat.

erre nem szeretnék válaszolni... :) a lényeg, hogy ottvan, azt jóvan. amúgy ha 1ik idióta arc nem kezd el játszadozni az emberekkel gameinatoron, akkor nem raktuk volna ki... röviden ennyi. sztori óvör.

de most akkor ez official GSC stuff vagy nem? Csak azért kérdem, hogy mit lehet felhasználni belőle?

ja és az az oszlopos épület ami a DC-ben is van az valódi vagy csak fikció? Nem találtam hasonlót sehol sem a térképen, csak Kopachi romjai között van ilyen, de az kissebb.

ez leaked cucc, ami nem hivatalos, ergó nem igazán tolerált cucc részükről. használni kb semmit nem érdemes, ott az 1935, az hivatalos, abban benne van minden. 1580 pripyat meg fostos, kicsi is, meg kb ugyanaz mint a soc verzió. mi kailnirissel k 1hónap alatt a soc-os pripyatból csináltunk béta jellegűt, csak kicsit jobbat :)

olyan 4pilláros nálunk van falun, kultúrház néven fut :D pont úgy néz ki, csak 1szintes. tuti van sok helyen amúgy.

Tibi":2sx1iqol mondta:
Az 1472-ben is? Az nekem valahogy kimaradt :D . Na, majd bepótoljuk...

az 1472-ben alife_level_gra néven keresheted, nálam ez volt a leg instabilabb , itt ajnlott a repülő mod.

1935

Ez akkor most valami modként fogható fel a Shochoz?
Mert a videókat nézve én ezt régebben még letöltöttem (azóta törölve) és alapjáték nélkül futott (ehh) épp csak halhatatlan voltam, nem volt menüje a játéknak, ha nyomtál egy ESC-t akkor kilépett, ilyenek... de a világ meg a szörnyek nagyon tetszettek. Meg persze 10 perc játék után valamiért mindig kilépett.
Akkor ezek a gondok megszűnnek ha a shochoz rakom föl? Lesz majd menü és lehet játék közben menteni? Lesz-e küldetés sorozat avagy végig lehet-e vinni? Vagy csak kapunk csomó bejárható helyszínt?

Ez nem mod. A stalkert 2002 óta készítették, 2007ben megjelent, és nem olyan volt mint a régi 2003-4-5ös képeken. 2 évig rinyáltunk ezért, azt végül gsc kirakott 1 régi BÉTA verziót. (ha nem tiszta mit jelent a béta szó, keress rá góóglén). Ez a 2004es stalker állapotát mutatja meg, semmi köze a végsőhöz, és főleg nem fog elindulni ha össze-vissza másolgatod. NEM azért lett kirakva, mert ez 1 teljes értékű játék, hanem azért, mert mi szabadúszó modderek rinyáltunk érte. Elsősorban ez nekünk hasznos, 1 játékos csak annyit észlel belőle, hogy jé, más pályák, meg fú kilép 5percenként. Röviden ennyi :)

meg egyszerűen szuvenírként is fel lehet fogni , azért nem sok játékfejlesztő ad ki ilyet a keze közül (ohh de pl: a crysis-t azt megnézném :D )

Ja, értem, kár. De akkor te (ti) csináltatok a buildok alapján/ belőle modot amihez majd kelleni fog a játék is? Vagy épp csináltok?

Vissza
Top Alul