Alpha-Beta verziók

Tibi: nem tudom, én is ezt a dll modot használom, de nálam nem ilyen, ilyen pocsék grafikát még nem sikerült vele elővarázsolni.

Próbáltad a start_launcher.bat-al indítani? Ott lehet állítani pár dolgot, r1 és r2 renderert és textúra minőséget stb.

Tibi":2w4f6qeu mondta:
vazvaz:
Kipróbáltam azokat a beállításokat amik a jobb grafikához voltak, de továbbra is elmosódottak maradtak a textúrák :(

XR_3DA%202009-03-01%2017-51-16-81.jpg

XR_3DA%202009-03-01%2017-57-04-14.jpg

XR_3DA%202009-03-01%2017-57-32-87.jpg

Valakinek van valami ötlete hogy min kéne állítani?

ez lene az amit vazvaz linkelt még délelőtt mert ha az akkor ahhoyg az előbb írták a launcher.bat és ott a render fül alatt talász 1 csúszkát nah azt húzd csak fel balra , és szebb lessz .

és ezt hogy csinálja ?

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ppey0cuYG58&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ppey0cuYG58&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

értem , viszont military warehouse-on miért ír nekem mindig hibát mikor bar fele szeretnék menni :S ? , valahol láttam fix-et de nem tudom hogy hol :S

jim67":303vgc00 mondta:
ez lene az amit vazvaz linkelt még délelőtt mert ha az akkor ahhoyg az előbb írták a launcher.bat és ott a render fül alatt talász 1 csúszkát nah azt húzd csak fel balra , és szebb lessz .

Próbáltam de utána ha a play-re kattintok bejön egy egész oldalas konzol és utána mit kell csinálni? Hiába írom hogy load xyz nem tölti be a mentéseket.

Nekem a play-re a játék indul el, valami el van írva nálad.

Amúgy 1280x1024 felbontást csak ablakban hajlandó elindítani nálam, teljes képernyőn a max felbontás 1024x768.

bar-ba nem érdemes menni , kontrollerek és ellenfelek mindenfele , és nincs ott semmi , de tényleg.
ami nálam eddig stabil volt : cordon , garbage ,swamp , generators , npp ,földalatti szutykok, radar is deathcity, yantar , army wh , bar-rostok,-> ez fagy eléggé és elfogy a memoria ? de komolyan most mirt kelett teletenni a pályákat ezzel a sok döggel ?

Nah találtam egy újabb okosságot a GSC fórumán:
A játékban van free fly cam nézet is amit úgy lehet előhozni hogy a konzolba be kell írni ezt: demo_record 1 Kilépni esc-vel lehet és ha megint vissza akarod hozni akkor már nem 1-et kell a demo_record után írni hanem nullát és így tovább váltogatva (a lényeg hogy két azonos számmal egymás után nem működik), és hát elég ,,jó" helyekre is fel lehet így jutni :) :

http://www.stalker-fan.extra.hu/kepek/alpha2055/ss_03-04-09_18-54-59.jpg
http://www.stalker-fan.extra.hu/kepek/alpha2055/ss_03-06-09_20-02-27.jpg

És egy újabb felfedezés:
Stancián a kettes blokk melletti kéményre ebben a verzióban még fel lehet mászni, méghozzá az előbb írt free fly cam nélkül! (kicsit nehézkesen de sikerült :) ):
ss_03-04-09_18-43-23.jpg

(dezodor, ezt az object-et a készülő Lost Alpha-ba esetleg nem lehetne átrakni a végleges helyett? Az amúgyis olyan seszínű)

Tibi ez benne van a végső verzióban is viszont ott nem lehet akárhova lepakolnod magad (sajnos) .

feltettem ezt a dx9 packot és szebb lett a grafika , mármár olyan érzésem van mintha a végsővel játszanák . töltöttem fel pár képet

http://depositfiles.com/files/fksz7em00

Tetszene-jó volna-,ha tényleg probléma nélkül dolgozna,nem fagyogatna ki,küldözgetne köztes hiba jelzéseket,ha ,ha, és megint csak ha.
Nem tudom újratölteni a fegyvereket,egyedül a kis makarovot,de az olyankor megállítja a játékot.
Érdekes volna ez a pályamegjelenítés,nem is hasonlított arra,amit a végleges verzióban látok.Megért volna néhány próbálkozást.
Azután azt sem értem,mitől lettem halhatatlan?Miért nincsenek anomáliák?
Mindegy,nekem ebben az embrionális állapotjában is nagyon szimpatikus,és ez akkor is így van,ha bugos,ha a menüje félig orosz,félig angol és a többi!

A fegyókat újra lehet tölteni, de a bétának kettős inventory rendszere van: a hátizsákból az övedre kell pakolni a lőszert, hogy megtölthesd a fegyvereket.
Az isten módot a user.ltx-ben lehet kikapcsolni (godmode=off).
Anomáliák is vannak, csak láthatatlanok és jóval kevesebb, mint a véglegesben.
Ez egy 2004-es belső teszt változata a játéknak, nem a játékosoknak készült.

Ahá!!!Akkor gyanús volt az nekem,hogy a skulók miért is sorakoznak ottan a fegyvert jelző kacetek alatt!
Minden valószínűség szerint egyszerűen elfogytak tehát!
Azt isten modot ezemben sincs kikapcsolni-már elnézésedet kérem ezért-de olyan tömegben áramlanak a kreatúrák,hogy nagyon hamar levernének,mint vak a poharát!/pl.vaddisznó pajtás,katona etások,stb.A zombik nem leenfelek,lassúak...
Azért volt egy két jó jelenet,mint amikor pl.Jantarban egy kb.10-15 db. zombibácsi gyepált úgy 5-6 vérszivornyát,olyan volt az egész mint egy vidám osztálytalálkozó!
Az viszont tényleg a javára írható,hogy az egyszerűbb jószágok-szegény morzsikák is ide tartoznak :cry: -egy lövéssel leteríthetőek!

Akinek gondja volt a build 1935 futtatásával, annak talán segít ez a letisztított verzió.

Összetömtem a saját verziómat, a gamedata.xp0 nélkül.A futtatáshoz meg kell lennie a teljes build1935-nek, amiből CSAK a gamedata.xp0 fájlt be kell másolni a kicsomagolt "Stalker build 1935" mappába.

7zip 4.65 kell a kicsomagoláshoz.

Minden felesleges fájlt kivettem, a level editor részek eltávolítva.
xkowex patch benne van, és a system.ltx spawn csökkentő beállításai is.
A kezdő kenyérveknink 1 milliót ér, Sidorovichnál minden megvehető, és a bunkerje mellett van egy használt autó kölcsönző. :D
A többi és egy faq a readme.txt-ben.
Legelőször a start_launcher.bat-al érdemes indítani.

http://www.sendspace.com/file/ij03xf (34 MB)

Hogyan lehetne az 1935-ös alpha build-ből kinyerni a textúrákat meg az inventory ikonokat? A data unpacker nem igazán szereti... (vagy csak én csinálok valamit rosszul) A gamedata.xp0 nevű fájlt kellene valahogy kicsomagolni, de sehol nem találok hozzá megfelelő progit.

Vissza
Top Alul