Alpha-Beta verziók

Tibi kossz a kepeket holnap leszedem es elso dolgom lesz h kiprobaljam. nagyon szepen nez ki.

Dezo van vmi gondolatotok h hogyan tovabb?

Sempai":w1sucxhe mondta:
Üdv emberek! Nos én is kipróbáltam a játékot, és eeeez nagyon jó még így instabilan is! Viszont elég fura hibaüzenetei vannak szegénynek. Most ezt kaptam Out of memory! Nem tudom hogyan képes egy 2004es játék 4giga ramból "out-olni" :D

Simán el lehet fogyasztani a memóriát bármilyen programmal ha rosszul programozol, vagyis amit allokálsz nem szabadítod fel :D Ez előforul, tipikus hiba, még 20 év múlva is az lesz, ha 80 giga ram lesz a gépben

Póbáltam a gammát, de nekem csak a deadcity indul1935ös bétával, a többi pályát hogyan lehet előcsalogatni?Amúgy nálam a comodo beriasztott 2x is, de leszartam, inkább játszok :D , szóval óvatosan a fájlokkal, az elvtársak hirhedt trójai készítők.

A játék a savedgames mappában levő all.sav-ot tölti be induláskor.
Ha onnan kitörölsz minden mentést, akkor az elejétől, Szidorovicsnál kezdesz.

Játék közben 0-val le lehet hívni a konzolt, és beírni ezt: jump_to_level ... (pl. "jump_to_level l13_generators"), és betölti az így kiválasztott szintet.

A pontok helyébe ezek a pályák írhatóak:
l04_darkdolina
l06_yantar
l05_bar_rostok
l02_garbage
l04u_darklab
l03_agroprom
l10u_radar_bunker
l12_stancia
l13u_warlab
l09_swamp
l01_escape
l07_military
l10u_secret_lab
l12u_sarcofag
l10_radar
l13_generators
l08_deadcity

Thnx!

Az átjárók a pályák közt működnek, tehát bejárható az egész terep? küldetések vannak? god módot ki lehet kapcsolni?

Az irányítást, godmode, ilyesmiket a user.ltx-ekben lehet állítani. A run_.... bat fájl, amivel indítod a játékot, tartalmazza, hogy melyik user.ltx-et használva fog indulni, azt kell megbuherálni.
Amennyire én tudom, minden levelchanger működik, a kordon és a szeméttelep között pl. ugyanott van, ahol a végleges SOC-ban. Tehát ha nem fagyna le a béta 5-10 percenként, végigmehetnél sorrendben is a pályákon. :D
Azt nem tudom, hogy milyen küldetések vannak, minden párbeszéd és info orosz nyelven és cirill betűkkel van írva. Szidorovicsnál talán mintha lehetne küldetéseket felvenni.

Kicsomagoltam a gamedata.xp0-t. Lefordítottam angolra az xml-eket, de nem fogadta el a játék, és nem indult el. De próbálkozok, talán lesz egy translator-os Yoda angolosítás, de tényleg csak azért, hogy valamit megértsünk.

igen elég sok a bug. Szerintem ezt inkább a moddereknek adták ki, mint a gamereknek, kell alá az ápdételt környezet a játékhoz. Geometriát érdemes kigyógyítani belőle, meg a taskokat ha vannak, a szkripteket már saját kézzel kell megcsinálni, vagy debuggolni.

nha van itt pár dolog amit nem teljesen értek , azt írják a ruszkik hogy lehet füvet is berakni oda ahhhol nincs , viszont a játék file-ai között nincs azaok a páylákon az a bizonyos file , videó felbontást nem hogy az users itx-ben is lehet változtatni ?

Jah, a ruszkik már az Argus fotorealisztikus textúrákat is felrakták a bétához, ilyen lett a grafika: lol2

Javasolt user.ltx beállítások:

r__detail_density 0.06
r__detail_l_ambient 0.94
rs_detail on --- azt hiszem, ez kapcsolja be a füvet
r__aniso_tf 16
r__d_tree_w_amp 0.01
r__d_tree_w_rot 10.
r__d_tree_w_speed 1.
r__d_tree_wave 0.100000,0.010000,0.110000
r__detail_density 0.06
r__detail_l_ambient 0.94
r__detail_l_aniso 0.25
r__detail_rainbow_h 0.7
r__lsleep_frames 10
r__supersample 4

Nna, sikerült átugranom stancia-ra, persze itt is voltak furcsa dolgok, pl. egy pillanat alatt beleakadtam egy óriási vaddisznócsordába, de a legérdekesebb ez volt:
XR_3DA%202009-02-26%2016-48-07-20.JPG

Ami még tetszett hogy itt még voltak feljárók az 1. és 2. blokk mellett így fel tudtam mászni az épület tetejére. Viszont létrára mászni egyáltalán nem lehet és emiatt is akadtam meg a 3. blokk tövében (túl magas volt a párkány a futás gombot meg nem találtam így ott rekedtem).

Valaki meg tudná mondani, hogy a konzolba hogyan kell beírni a nulla karaktert? próbáltam a num0-át de az nem működik.

A konzolba "ö" betűvel lehet 0-t írni.

Az F5 vagy F6 pedig csinál egy gyorsmentést, amit F7-el lehet visszatölteni.

ez nektek is ilyen fos ?

ss_marcell_02-26-09_17-23-04_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

és a mentést azt hogy lehet ha lehet visszatölteni :D ?

jim67: igen, ez nekem is ilyen.

Ami nekem tetszett az az hogy a bár és a yantarba vezető út egyben volt, akárcsak Agroprom és Agroprom underground ( és nemtudom észrevettétek-e de a Socos lejárat máshova visz le, és hogy oda lejuss ahol a socban kezdesz más lejáraton kell menni, mindezt úgy hogy a szerkezete a pályának nem változott, tehát a socban elbaxták a spawnolást). Tetszett hogy a szeméttelepnek is van underground része.
Ha nem lenne ilyen instabil és ezek az őrült szörny spawnok megszűnnének egész élvezhető lenne.

Tibi: agropromban biztos hogy lehet létrát mászni, csak elég hülyén van megoldva, valamikor beragad az ember.

mellesleg érdekes hogy a mostani monolith control (ala secret lab ) az radaron van , bent egy házban

KönigsTiger: Én 32bite vistát használok és tökéletesen működik. Márha tökéletesnek lehet nevezni hogy ötpercenként elszáll hibaüzenettel a cucc lol2

VinoBob: nem tudom milyen peccs, de miután felraktam nem indult el a játék, úgyhogy erről ennyit...

Vissza
Top Alul