Alpha-Beta verziók

2gb körül lessz a cucc szal télleg kell a tükörszerver

KönigsTiger":3re0i43e mondta:
kerulgessen mar felfele :D :D egyebkent windows pistaval mukodni fog szerintetek?

Egy próbát majd megér, de szerintem nem sok remény van rá mivel akkoriban még csak XP-re fejlesztették a cuccokat, ráadásul lehet hogy azzal sem lesz teljesen stabil... mindegy, majd jönnek a jobbnál jobb modok mint a Clear Sky bétához aztán jó lesz :D A csúcs az egészben az lesz, ha a régi, teljes stancia (tehát stancia 1 stancia 2 egy pályán) is benne lesz 8) . Meg persze Deadcity :D

no ha minden igaz itt a pálya lista , azért kicsit dúrva :D

04_darkdolina
l06_yantar
l05_bar_rostok
l02_garbage
l04u_darklab
l03_agroprom
l10u_radar_bunker
l12_stancia
l13u_warlab
l09_swamp
l01_escape
l07_military
l10u_secret_lab
l12u_sarcofag
l10_radar
l13_generators
l08_deadcity

szal a build-hoz hozzátenném , hogy ezeket most találták , de egyálltalán nem stabilok viszont van egy rosszabb hír is:

LINK úgy néz ki csak holnap lessz , várhatoan lessz sok mirror is :D

működni fognak az biztos csak instabilak lesznek,szerintem a vista-s rendszerken is működnie kellen

Nha igen ma már nem érdemes várakozni , linket csak holnap fogunk kapni , újratömték az egészet , raktak még bele pár extra-t :D

Szigorúan elméleti rész következik, csak tippelek. :D
A pályalista szerintem:

l01_escape = kordon
l02_garbage = nemtom, biztos a Szeméttelep 8)
l03_agroprom = hú, ez nehéz... a tippem Agroprom
l04_darkdolina = dark valley, sötétvölgy
l04u_darklab = u, mint dark valley underground, vagyis az X18
l05_bar_rostok = a Bár és a Rosztok gyár egyben, részben új
l06_yantar = ez vszeg Jantar lesz
l07_military = army warehouses, katonai raktárak
l08_deadcity = új, a halott város 8)
l09_swamp = új pálya, a mocsár
l10_radar = Red Forest és a radar
l10u_radar_bunker = ??? (a soc-ban a radar felé menve van egy útelágazás, ami egy bunker bejáratához vezet, annak a földalatti része lehet)
l10u_secret_lab = ??? (talán az X16 - vagy ez lenne a radar földalatti része, ami összeköttetésben van a föld alatt az l10u_radar_bunker pályával)
l12_stancia = az NPP külső része egyben (stancia1 és stancia2)
l12u_sarcofag = szarkofág, az NPP "földalatti" része
l13_generators = generátorok, a térképen az NPP fölött/után helyezkedik el
l13u_warlab = ??? passz, a generátorok földalatti része lehet, talán ez lesz a monolit kontroll

l11 kimaradt, az lett később Pripjat.
A Vadvidék is hiányzik, hacsak a Bárral és Rosztokkal nincs egy térképre rakva, de ez a 3 túl nagy lenne együtt.

Térkép:
stalker_zone_map.jpg
[/img]

pm-ben valaki felvilágosítana hogy ez most pontossan micsoda köszi mert elolvastam az egészet de nem éretem

Hát egy picit meg vannak keverve a pályák, mindenesetre kíváncsi leszek a rá, legalább egy próba erejéig letöltöm majd mindenképp (mivel egyébként én sosem játszottam sem aplha sem béta verziókkal)

szal ez akkor most olyan lesz mint az Alfa Lost amit dezóék csinálnak csak GSC valtozatban?
bocs ha hülyeséget kérdezek.

Azzal a különbséggel, hogy elvileg ez "kész" volt valamikor 2004-2005 környékén, csak ugye közben alakítva lett rajta, illetve nem kész volt, hanem akkor ebben a formában létezett a játék.

hát kurvára nem volt készen mer' nem ment az ai meg tele volt buggal. Dez-ék meg a Lost Alpha-t csinálják, amire szerintem lesz ezután is igény, mert az ebbn menő xray még azért kaksibb mint ami a soc-ban van.

tudom hogy nem volt kész, azért van ott az idézőjel :wink:

Vissza
Top Alul