Alpha-Beta verziók

Sempai":1atwisj0 mondta:
Hello! Az 1154-es verzióban a data.xrp fájlt miképp lehetne kicsomagolni?
Dezodor, te hogy szerezted meg az 1154es textúrákat a Priboihoz?

én nem használok 1154es textúrákat priboiban. túl fos a minőségük, régiek.

a rendes játékban is bennevan minden ami régi, és ráadásul jobb minőségben, mivel kb 90%át most is használják.

ahha értem

Tudtátok hogy az alfa verziókkal lehet multiba is nyomni? Ezt most találtam egy oldalon. Csak annyi a teenő hogy létre kell hozni egy *.bat filet a következő paraméterrel: xr_3da.exe -client xx.xx.x.xxx
X helyére a saját ip :lol:

Próbálta ezt már valaki? :D

mit találtam..... ez is benne lett volna a játékban :roll:

0fc17a5856ea_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

nagy kár

én az 1154ben megtaláltam a régi controller textúráját. Kár hogy a modell nincs benne :D

Eddíg 532 szavazat gyűlt össze. Ez kevés lesz...

Bár ezeknek az online petícióknak szvsz semmi értelme. Szóval szerintem ha egymillió jönne össze sem lenne belőle semmi.

szerintem írd alá..hátha lessz belőle valami

letöltöttem az eslő két pre-alfát, és az első valamiért nem indult, lehet az x64es Pistámat nem csipázza valamiért :-/ A második elindult nézegettem a modelleket, egy két dolgot talán lehetett volna még hasznosítani belőle, ami később kimaradt, pl a növényzetből van sok "modell" ilyen fák bokrok kis gazok, amik jól mutatnának a mostani játékban, ha nem ragadtak volna meg azon a szinten. Meg mondjuk ez az escape pálya is elfért volna, de nem nagyon jött le, hogy hol lenne a térképen a helye, talán a radar és pripyat között valahol? Nézegettem wikipédián a zóna valós térképét, de nem rémlik. hogy a környéken akora hegyek lettek volna, inkább az orosz sztyeppe képe ugrik be :S EMajd szépen lassan töltögetem a többi prototípust is. Melyiket érdemes letölteni? Ja és van valami lista arról, hogy mely pályák maradtak ki a SoC-ból pontosan?

a pálya körüli hegyek nem az élethűség miatt kerültek oda, hanem hogy lezárják azt.

kimaradt pályák:

- deadcity
- swamp
- generators
- darkscape
- rostok factory

agroprom és military esett át a legkisebb átdizájnoláson az évek során. utána következik pripyat, és kordon, bár, és yantár. a többi már említésre nem méltó sajnos.

a gazok nagy részét ki lehet csenni, de elég csúnyák ahhoz hogy ne érje meg. jobb lenne egy 2003-4 krüli sp bétából válogatni, ami sajnos nincs. a 2215-ben is van 1-2 érdekes fa, de azért 1 kordon vagy garbage odavágott volna, ha kiszivárog :)

és ez az 1114-esben lévő escape ez melyik pálya lett volna?

Vissza
Top Alul