Alpha-Beta verziók

Tibi

New Member
Csatlakozás
2006.11.22.
Üzenetek
8,544
Reakció pontszám
0
Hely
Vasbogdány
Webhely
www.stalker-fan.extra.hu
Itt vannak a régebbi verziók, reméljük elősegítik majd a moddolást.
stalker_alpha_1096_logo.jpg

S.T.A.L.K.E.R. Pre-Alpha Build 1098
xxx

S.T.A.L.K.E.R. Pre-Alpha Build 1096
xxx

S.T.A.L.K.E.R. Pre-Alpha Build 1154
xxx

stalker_beta_2215_logo.jpg

S.T.A.L.K.E.R. Beta Build 2215 (multiplayer)
xxx

A játék ezen verziói csupán a moddolást segítik elő, minden jog a GSC Gameworld tulajdonában van!

mindegyik ugyanaz, vagy egyre több a pálya, autó bekerülés... A rapidshare-s a legujabb? Egyébként én még nem láttam király lesz kipróbálni Kösz :wink:

A 1154 legújabb, de a másik kettőben vannak olyan dolgok amik ebben nincsenek, a 1098 meg még nem is Csernobilban játszódik, hanem Közép-Amerikában azték földön, és robotok ellen kell harcolni. Ebben még benne van a Minigun.
A másik kettő az Csernobili Alpha.

Tedd már ki légyszives a rapidshare-re, aztán add már meg linket.
thx

tudm, nagy munka de kitudnád őket rapid-ra is tenni, megaupload folyton foglalt... :( a biz-bazt meg nem akarom letölteni

Tele van a vinyóm, így is alig tudtam nekik helyet szorítani, hogy feltöltsem nem akarom darabolgatni meg előről kezdeni... Tegnap is vagy 3-szor vágtak ki szerverről, mert úgy laggoltam a feltöltés miatt :D .

ha lehetne akkor az összes jobb lenne rapidon mert a megauploadhoz kell valami toolbar. meg a rapid jobb (akinek men fix az ip címe annak nem kell várni :D )

ok mihelyst hazaérek vasárnap felteszem az 1145-öt.

itt találtam valamit aki tud oroszul az írhatna hogy rakják fel újra ha nem
lenne fent .

xxx

xxx

xxx

régi téma, de az sajnos kamu :F volt 1 cikk valahol, hogy aprilis 1-en kiadnak 1 regi betat, es ez lett volna, ehelyett 1 screenshot lett csak. es ez is editalt, ha bemasoljatok a fordítóba (babelfish jobb) akkor látjátok majd a sztorit. hosszú lenne itt leírni, de vicces.

Ezen az oldalon találtam a képet, ha fake, akkor mindegy, pedig örültem volna neki ha nem az <:D> . Amúgy most jöttem rá, hogy az 1096-ban a logfájlban XRay Engine" build 1114 szóval a rejtélyes 1114 sem létezik :) . Szétnézek pár orosz DC szerveren, hátha találok valakinél valamit újat :F (bár elég valószínűtlen).

Vissza
Top Alul