All-Stuff MOD (for v 1.5.04)

Crayon

New Member
Csatlakozás
2007.02.24.
Üzenetek
450
Reakció pontszám
0
Hely
near 127.0.0.1
Webhely
www.akatsuki.hu
Hi, nem müxik a link, nálam lehet a hiba? Maga a honlap sem jön be :(

Köszike, a manós szöveg nagyon jó :D

Azt nem lehet megcsinálni hogy ezeket a dolgokat ne hozzám hanem a kereskedökhöz varázsoljuk be ? :)

az nem baj ugy izgalmasabb :) elmondod hogy lehetne megcsinálni h kereskedöhöz rakja plz :)

[mod] El kéne olvasni a szabályzatot:

A.2. A regisztráció előtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelező.
M.5. A dupla hozzászólások tiltottak. Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a témába rövid időközzel két vagy több üzenetet hagy (akkor is, ha az adott üzenetek más és más személyeknek szólnak vagy eltérő tartalommal születnek).

hispan[/mod]

help my brother :D

én kikeresem csak mond el hogy kell :)

neharagudj, de pont azért nem csináltam eddig meg, mert nem volt rá időm.
Ha megkérhetlek olvasd el a szabályzatot, ne offold tele a topikot feleslegesen.
Ahelyett, hogy elkezdenék mesélni inkább megcsinálom a modot és majd a forrását olvasgatva meglátod, hogyan készült :)

UPDATE: elkészült, felraktam: http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=668

Crayon 1000 köszi,rendes tölled !!!! :) Ez minden kereskedönél megy elvileg mert én bemásoltam meg minden s a stalker bázison meg shidorwic vagy hogy irják nem változott a helyzet :?:

olvass a szemeddel légyszíves. A barmanekre érvényes. Tehát a Clear Sky, Freedom, Duty stb. bázison lévő bárpulosokra. Ha neked a többibe is kell az összes cucc azt ez alapján már meg tudod csinálni :)

[mod] El kéne olvasni a szabályzatot:

A.2. A regisztráció előtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelező.
M.5. A dupla hozzászólások tiltottak. Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a témába rövid időközzel két vagy több üzenetet hagy (akkor is, ha az adott üzenetek más és más személyeknek szólnak vagy eltérő tartalommal születnek).

hispan[/mod]

Crayon ezt tudnád modositani ugy ,hogy ne ingyen adják a cuccost,mert nem szeretek csalni a játékokban igy elveszi a hangulatát élményét ,hogy meg kelljen küzdeni vmiért is

Crayon le ne harapd a fejem :D én nem értem az ilyen stalker nyelvet :) ok majd átböngészem remélem rájövök...:)

Vissza
Top Alul