Adok-Veszek-Cserélek

Postaltot? Lehet azt még kapni? Egyébként lett volna nekije első része is?

a postal-ról: haver megvette a sima 2-őt magyar szinkronnal kb 6-7 éve.. akkor volt kemény 1.5k (ezt vedd meg széria) , a kieg pedig meg sem jelent magyarul... és még első része is volt egyszer :D

szoval steam: interneten megveszed es a steam kliensen keresztul letoltodik neked.
postal 2t EVM sorozat keretein belul keresd nekem is ugy van meg meg :D
es ha vki hasonloan ertelmes jatekkal szeretne jaccani akkor ajanlom a Carmageddont :D nem a 2000et hanem az egyet :D

kiscsillag":1rwb6yau mondta:
Vennék egy postal 2 es pc játékot, ha lehet olcsón.
Már régóta kerestem a boltban, de nem találtam, gondoltam, hátha itt van valakinek, és meg is válna tőle.

megvan evm-es verzióban , de nem szándékozom megválni tőle :), asszem az egyik 2004-es gamestarhoz teljes játék volt :P

mellsleg a sztím az nem minden, mer pl ott nem lehet venni postalt :) , meg elég sok játékok

itt a gog , 9,9 dolcsi

http://www.gog.com/en/gamecard/postal_2_complete

Egyik haver hirdeti a gépét, ha esetleg valakinek felkelti az érdeklődését akkor írjon :)

ASUS M4N78-AM
AMD Athlon II X4 635 2.9GHz
EKL Hőcsöves CPU hűtő
2x1GB DDR2 1066MHz RAM (Kingmax)(Egyformák)
WD 500GB Caviar Blue 7200rpm 16MB SATA2 WD5000AAKS
Gigabyte HD5770 1GB GV-R577D5-1GD-B rev2
M-Tech M27 ház
Chieftec 450W

irányár 70.000.- HUF

(alkudni lehet belőle , ésszerű keretek között, a legtöbb cucc garanciás )

pvtneo":2mfm5659 mondta:
a 3 pisztolyról tudsz nekem küldeni pm-ben több adatot, képet, stb ?

Képek kicsit váratnak magukra, mert túl sok a munka, de igyekszem minél előbb küldeni őket. Az árakat már odaírtam.

Nincs valakinek eladó Piknik az árokparton könyve? Vaterán 5-6 ezrekért találtam, netes antikváriumokban pedig láttam 1900-ért, de mindenhol az volt kiírva, hogy nincs eladó példány.

Majdnem komplett számítógép:
CPU: AMD Athlon XP 2200+ (1,8 GHz)
Alaplap: Asus A7V8X-X
VGA: ATi Radeon 9000 128MB AGP
RAM: 256 MB
LG CD-RW/DVD-R meghajtó
floppy meghajtó
PS/2 egér, billentyűzet
Ár: 18 000 Ft

Egyéb PC cuccok:
Trust 5,25" lukba építhető memóriakártya olvasó kivezetésekkel 2500 Ft
ViPower merevelemez rack keretek (2db van, egyik 2 ventilátoros, a másik csak 1 ventilátoros) 2200 Ft/db
FireWire PCI kártya, 3 portos 2000 Ft

Na a sok komoly dolog közé én is ideírnám a kis cserémet, hátha mégis:
lehetőleg S méretű (nem vagyok túl nagy darab) zöld bombert keresek (a hunter márkájút ha lehet)
cserébe egy tökéletes állapotú fekete színűt adnék L méretben, felvarró, kitűző nem volt rajta!

Vissza
Top Alul