Adok-Veszek-Cserélek

Eladó könyvek :)
Személyes átvétel Pesten a Stadionokkal szemben, Aréna Corner irodaház. Posta van elõre utalással és a vevõ állja. Minden könyv jó állapotú, vannak újak, és újszerûek.

S. M. Stirling: Közelgõ vihar=1500 (a gerince egy helyen törött, de újszerû)

David Bischoff - Aliens: A királynõ nevében = 800

Nigel D. Findley - Earthdawn - Az elveszett Kaer =600

Robert Jordan - Idõ kereke: A káosz ura I. kötet = 1200

Robert Jordan - Idõ kereke: Az ujjászületett sárkány II. kötet (a borító hibás egy helyen, ezért) = 900

Earthdawn - Talizmán 600

Daniel Keys Moran - A gyûrû 800

Gordon Fletcher - A tök(él)etlen katona 2 (Kalandjáték paródia) 500

John Caldwell - Telepítmény 700

John Caldwell - Az éj Káosza 700

John Caldwell - A káosz éje 700

Alan Dean Foster - Nyolcadik utas a halál 600

Damien Forrestal - Aliens versus Predator - Kelepce - 1500

Kyle Sternhagen - Predator - 2017 Hõhullám New Yorkban -1500

Marc Cerasini - Aliens versus Predator (filmkönyv) 1200

Henry N Beard & Douglas C. Kenney : Gyûrûkúra (puhafedeles kiadás) 800, keményfedeles kiadás 1500

3 gázálarc, egy doziméter, 2 merevlemez rack keret (IDE) és egy 5,25" lukba építhető memóriakártya olvasó keresi új tulajdonosát. Ha érdekel, írj PM-t vagy keress meg MSN-en! Küldök képeket kérésre.

lol mar :D dozimeter :D szeizmologiai muszer nem kell? mert akkor cserelhetnenk, faszanyosan muxik :D ugralsz mellette a foldon picit mozog a tu :D

mar pardon kedves Moderator! egy vicces cseret ajanlottam fel a masik forumozonak, de gondoltam inkabb poenbol irom mint rendes hszkent ezert jeloltem h OFF! es utobbi idobe, igyunk, tarsalgo topikba voltam fokepp, ahol lathato h semmifele "trollkodast" flemelest hsz gyujtest nem vittem vegbe, egyebkent is minek kene nekem a hsz gyujtes? nem azert vagyok itt h hszt gyujtsek. hanem h nevessek :D es kulonben is mutasson peldat a Moderator ur, a kepe elegge kozel van a szabalyserteshez es meg az OFFot se jelezte

Valóban igaz, ne legyünk túl buzgók.. evvel csak a fórumozók kedvét rontja el és hangulatot, légkört a topicokba. Ne essünk át a ló túloldalára ez egy közösségi fórum nem tüntetés, hogy rendre kelljen inteni az embereket vagy büntetéseket szabni.

Pc játékok eladók :
- Boiling Point
- Afrika korps vs. Desert rats
- Fable : the lost chapters
- Atlantis + kiegészítő lemez
Darabja 500-ft + posta többet is lehet egyszerre, úgy olcsóbb :roll:
Fémből készült kék színű emeletes ágy 20000 FT
az ágyat lehet alkudni.

a xenus nem lett volna rossz játék , de a gépigénye hatalmas volt , nomeg az a milliárd bug , 1x toltam végig , vettem egy házat és kiderült... hogy na akkor fejeltem le a monitort :D

Szülinapra, ajándéknak, magadnak: http://hispan.hu/sodronykulcstarto.php

1.jpg

Készül a sajátom... Mint láttad,a kesztyű van eddig befejezve, a ruhának az 1/3-ada van meg. Vevő még nincs rá az ára miatt, de nem is baj, ezt eredetileg is magamnak terveztem.

Tudnátok egy linket, ahol normális áron, de biztonságosan meg lehet venni? Nem szoktam sok játékot venni, előbb letöltöm, és ha tetszik akkor meg is veszem( tudom enyje-benyje). De ez egy olyan játék amely minden kis és nagy sztalkernek a polcán kell lennie, vagy a meghajtóban.

Érdekes.... megnéztem az 576-on és a cdgalaxison (én innen szoktam venni), de nincs most sehol...

Vennék egy postal 2 es pc játékot, ha lehet olcsón.
Már régóta kerestem a boltban, de nem találtam, gondoltam, hátha itt van valakinek, és meg is válna tőle.

a steam-on ha megveszem akkor dobozosan kapom meg pl: postán, vagy hogy?
Nem tudom hogy megy ez, nem vettem még neten semmit...

Vissza
Top Alul