Adok-Veszek-Cserélek

Ha a darabos licitek lejárnak és nem kapkodnak utánuk, érdemes lehet egyben is. Sokakat (akik nem értenek annyira hozzá) egy komplett működő konfig jobban vonz...

oksi :wink: :D

Szerk (2008.10.26.).:

egy kicsit változtattam az árakon:

CPU: 10K
PSU: 12K
Ház: 14K

a 250 és a 80 GB-os wincsi, az alaplap, az optikai meghajtó, a 2 GB memória és a Geforce 9600 GT már elkelt

Van egy eredeti S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl Pc-s játékom. Ezt szeretném elcserélni egy CS-re, persze /akár/ ráfizetéssel ^^

Eladó egy Clear Sky gyűjtői kiadás!Az 576-ban 12 rugó én 10ért adom. Budapestiek előnyben!

Minden része megvan:

- Egyedi katonai táska
- A S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky játék DVD-je és Zenei CD-je
- A játék leporelló-szerű doboza
- A játék kézikönyve
- Művészi koncepciórajzokat tartalmazó könyvecske
- Különleges textil felvarró a stalkerek jelével
- Négy matrica a S.T.A.L.K.E.R.-világ frakcióinak szimbólumaival
- A Zóna térképe

Elején nagyon oda voltam érte, de tudod 1 hónap alatt háromszor kezdtem újra mert egy idő után Limanszk környékén(tehát pont a végjáték felé) mindig hazavágta a mentésemet és negyedszerre már nincs kedvem újra kezdeni....az életkedvem elmegy ettől a sok bugtól amit nem képesek kijavítani....Meguntam jön a CoD5 kell a zsé:D ennyi....amúgy a CD-kulcsot nem si regeltem neten szóval multira is jó!

Eladó!

CA SR16
sr16ks5.jpg

Törölhetõ!

ezt a topikot hol kapartad elő???? lol2 wahh vagyok itt már egy ideje de ezt még nem láttam. lol2

Eladó
PIII 12200 Mhz 512 mb ram
Ati Radeon 9550 256 mb
20 GB HDD+140 GB
DVD/CD író olvasó

K.B.: 20 ezer

Én nem árulok hanem keresek: A CS CE kiadásban lévő Stalker frakció szimbólumos felvarrót és SoC eredeti játékot!

neked nem hogy van ce cs-d , vagy esetleg történt vele valami :S ?

De dee csak kéne még pár felvarró. Tudod az enyém fent van az egyik pulcsim kapucnián láttad már. Kéne a többire is fogatlan Te nem tudsz valami felvarró készítő helyet itt Szegeden? Keresgéltem már neten de nem nagyon találtam.

Vissza
Top Alul