Adok-Veszek-Cserélek

nokia 3310 12.000000 ft+áfa ajándék családi ház :D

Helló mindenki!
Szeretnék venni egy új PC-t, de ehhez a régitől meg kéne szabadulnom. A gond az, hogy nem vagyok tisztában azzal hogy mi mennyit is ér. Ezért szeretnék egy kis segítséget kérni.

A konfig:

Intel Pentium 4, 3000 MHz CPU
Abit AI7 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN, IEEE-1394) alaplap
2*512 Mb Kingmax DDR400 RAM
CONNECT 3D RADEON 9600 Series (256 MB)
SAMSUNG SP1203N (120 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
SONY DVD RW DW-D22A (DVD+R9:2.4x, DVD+RW:16x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-ROM:16x, CD:48x/24x/48x DVD+RW/DVD-RW)
És mindezt egy 350W-os táp hajtja.

A gépház eléggé "lelakott" állapotban van. Ja igen: A videókártyán minden ramon hűtőborda van, és a gpu-n egy rézből készült Titan aktív hűtés csücsül. A procit szintén Titan venti hűti.

Szerintetek ezt mennyiért lehet elpasszolni? :D

Előre is kösz mindenkinek.

Rákérdeztem PH-n.

Intel Pentium 4, 3000 MHz CPU 9K 800fsb
Abit AI7 (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, LAN, IEEE-1394) alaplap 4-5K
2*512 Mb Kingmax DDR400 RAM 2x2,5K
CONNECT 3D RADEON 9600 Series (256 MB) 3,5K
SAMSUNG SP1203N (120 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 4,5K
SONY DVD RW DW-D22A (DVD+R9:2.4x, DVD+RW:16x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-ROM:16x, CD:48x/24x/48x DVD+RW/DVD-RW) 3K
350W 1K

igen ha én is a prohardware-re raktam volna fel a gépemet az életben nem tudtam volna eladni szerintem csapj hozzá még monitort meg pár apróságot és hírdesd meg 50.000-ért pár napon belül hívni fognak :wink:

heJJJJJ!

Keresek:

-orosz egyenruhák (minden fegyvernem jöhet)

- (külön is!) tányérsapkák, és barettek (rohamsisakok nem)

-kitüntetések

Szóval, ha valakinek valami eladó, akkor reális árakon business :D

Hát nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat. Még ismerősök körében megpróbálom elpasszolni.

Wotanson":17meguww mondta:
heJJJJJ!

Keresek:

-kitüntetések

Ecserin nézted már?

Nem, de adtál egy tippet tavaris! Köszi :wink: még azt mond meg hogy kell oda menni legegyszerűbben!

mi ebayen vesszük a cuccost, de majd kérdezek cimborától még 1-2 oldalt, ahol kifejezetten világháborús relikviák vannak (ő a német cuccot gyűjti, de van ott minden)

Köszi :wink: amúgy nemcsak régi dolgok érdekelnek, hanem akár mostaniak is! :wink: a német relikvia gyűjtés se volna ellenemre, csak iszonyat árak vannak, még az utángyártott dolgok is komoly pénzekbe kerülnek, habár végülis valamit valamiért, de mondjuk az orosz / szovjet dolgok közelebb állnak hozzám military- szempontból.

Wotanson":35q1f7ow mondta:
heJJJJJ!

Keresek:

-kitüntetések

nagyapám-nak asszem vannak ilyen régi kitüntetései.. ilyen hónap dolgozója...... vörös csillagra írva ha érdekel dobok képet ... majd

Wotanson":139mgmzy mondta:
Nem, de adtál egy tippet tavaris! Köszi :wink: még azt mond meg hogy kell oda menni legegyszerűbben!
5-ösön mész Pest felé, jobb oldalt lesz.

Vissza
Top Alul