A zóna mutánsai

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Rákszerű lények? Ezek?

ss_hispan_11-13-08_12-46-56__agroprom_underground__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ezek néha elég rákszerűen néznek ki... Ez most nem a legjobb kép, de szerintem ezeken kívül hasonló nincs...

csak nekem nem neznek ki ezek rakszeruen???????? szerintem ezek egyszeru egerek akik imadnak falkaba neki menni az embernek

hat en nem sokszor talakoztam veluk max 2x de akkor csoportosto0l szaldattak felem de nem bantottak :evil: megijedtek tolem 8)

nem léteznek ezeket a rodenteket én általában döglöttem láttam őket.
Én még a socban is találkoztam ezekkel.

azok a pockok leteznek tobbszor is lattam oket, a rakok meg nem valoszinu mert meg soha senki nem latott egyet sem de ettol meg nincs kizarva... de mostmar en is nagyon kivancsi vagyok a rakokra

egy csomo stalkerral jatszo ismerosom mondja h alitolag leteznek rakszeru lenyek de akkor is egyikuk se latta mindegyik csak hallotta h vki latta ezert kezdek meginogni ebben az allitasban h leteznek rakszeru lenyek

hat igen, ezeket lattam, es mikor azt mondtam patkany erre gondoltam, mert nagyon "patkanyszeru" lenyek. S ha jol emlekszem ilyen lenyek rohangalnak a SOC ban is az egyik videoban mikor Strelok ott all az eromunel, s valaki szolitgatja.

Vissza
Top Alul