A zóna mutánsai

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Ezt nem ismeritek fel? lol2 :lol:

Emlékszetek a mocsárban arra a küldire mikor a szivattyú állomást mentetek elfoglalni kb 1-2 netalán 3 CS-taggal együtt?
Na ott is ez elkapott egyet.
Mondják is Bloodsucker-
Mocsári Vérszopó.

nemtom en ott nem emlexem ienre viszont ma lattam 1, nem inkabb lottem 1 erdekes verszivot
voros erdobe csangaltam eppen amikor hallom a jol ismert hangot rogton mentem vmi kicsit magasabb helyre a normalnal es elovettem a spas14-et mar lattam h hol van de meg lathatalan volt ezert ralottem a pisztollyal erre kozelebb jott es leesett az alcaja erre elkezdte loni a sotaval belement 2 teljes tar es kb 2-3 tolteny(osszesen 22-23tolteny), nem vagyok rossz lovo de ezen nagyon kiakadtam.

Pripyat underground-ban biztos lettek volna de sajnos törölték a pályát

(viszont ha nagyon akarod hogy legyen a játékban akkor szedd le ezt a mod-ot.... erröl már régebben volt szó .
http://multi-up.com/20964/ )

tenyleg johogy mondod mostmar tudom h mi volt az amit hianyoltam.
kulonben ha jolk vettem eszre akkor az oldalon vannak linkek pl: rapidshare,megaupload

Szerintem a vérszopók a legérdekesebb lények.Engem kicsit a Predatorra emlékeztetnek,talán ezért is tetszenek annyira,nem is szívesen ölöm meg őket. Ha ők is intelligens lények voltak egykor,akkor miért támadnak meg,mikor nem is bántom őket?

A vérszopóknál vannak ütősebbek is nem megyek messzire a pontos nevét nem tudom de láthatatlan és amikor látszódik akkor a szájából csápok lógnak ki és 2-lábon jár. Vagy a boszi juknál a 2-lábon járó nagyfejü kém. :D

a masodikat ird mar le 1 kicsit pontosabban.:D
es lenne 1 keresem aki latta azokat a "rakszeru" lenyeket az tegyen mar fel 1 kepet rola

a legütősebb mutáns?

Snork. eggyértelmű a legutálnivalóbb lények még a kutyáknál si idegesítőbbek a játékba.
hiába kezdem már méterekről sorozni akkor is rádugrik hiába ugrok hátra elér.

ovatosan csinald a snorkal valo kapcsolatot. amikor jon a snork es ugrik kozvetlenul azelott h elerne a levegobe lodd meg sotaval es akkor elrepul :D

Vissza
Top Alul