A zóna mutánsai

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Járt valaki a Vörös Erdőben, a Fosztogatók rejtekhelyén(ahol az iránytű is van) a folyosó alatt? Van egy szint ahova ha lemész dobálják a tárgyakat a Kopogó szellemek. Mert azok, azok ugye?
Ott van valami érdeke? Csak azért mert én nem tudtam sokáig életben maradni mert (viszonylag)hamar meghaltam. Aztán később nem is igen próbálkoztam vele. Most meg már nincs akörül mentésem.Az az érdekes hogy hamarabb meghalsz attól, ha hozzád vágnak valami tárgyat a szellemek, mint ha egy fosztogató beléd eresztene egy tárat.

hispan: Nekem csak DX 9-es be megy a játék :cry: (XP-ém van), de a grafika maxon van és én így is elég jól látom őket.

Igen, ott kopogószellemek vannak és azért halsz meg olyan gyorsan, mert egyetlen ruha sem véd(het) jól kinetikai energiák ellen (kivétel a golyók).

Amúgy azon a szinten van egy anomália, amiben van egy artifakt, rend szerint valamilyen kék (elektromos). Piszok nehéz megszerezni.

Vérszivo kinyirás egyszerüen . Végy valamilyen fegyot tök mindegy milyet . Végy magadhoz kötszert és elsösegélycsomagot kb 3-3-at(per vérnyaló:lol: ) engedd közel magadhoz és lövés1 szét a ááá :lol:
Nálam müködött és önnél????

Milyen szörny az, amelyik a Vörös Erdőben van(volt) a Szimbionta Anomália(Az anomáliák összeolvadása) mellett és két lába van(asszem), kb akkora mint egy ember, nehéz kinyírni és ha a lábával rácsap a földre és én 10 méterre álok akkor is megsebez?

szerintem egy Pseudo Giant vagy kistestvére lehet

pseudo%20giant.jpg

Igen erre a gyilkosra én is emlékszem egy troger kinézetü szörny könnyen ki lehet nyirni lemész a barlang kilyáratátol pár méter ahol van egy juk 2-relikvia is van bennt ,felugrasz valamejik köre tök mindegy mejikre a környéken és onnan lövöd szét amugy ha felemeli azt a ronda lábát párhuzamosan ugorj te is és nem lesz semmi bajod 8) szinte gyerekjáték kinyirni

Oké de én amikor először találkoztam(éjszaka) vele, majdnem besz@rtam!
Elsőre ki is nyírt, de másodszorra már viszonylag könnyen legyűrtem.

Pseudogint engem is megszivatott először majd nem meg is haltam. Másodszor már vog 25 ös gránáttal nyírtam ki igaz nem mindig találtam el de hatásos volt.

Nem tudom... Igazság szerint én arra az agropromi csatornás kisállatra gondoltam, de az nem az szerintem.

Régen volt már, mikor egyértelmű listánk volt a mutánsokról :D

öhhm lehet nem ide tartozik de az eredeti stalkerből milyen mutik maradtak ki?

Ja igen :lol: Azok akkor jönnek kifele amikor menekülni kell a víz elől :lol:

Szerintetek a snorkok fején az a gázálarc szerű valami, amiből egy szakadt csődarab lóg ki, az egy tárgy, vagy része a snorknak (organikus testrész)?
Mikor először megláttam a snorkot, azt hittem, hogy az is hasonló a zombihoz - szóval élő ember, aki bekattant, és most valami túlvilági ösztönök irányítják. De aztán mivel mindegyik ugyanolyan, arra gondoltam, hogy ez egy mutálódott élőlény (miből is mutálódott?), és azért néz ki mindegyik ugyanúgy (beleértve a sapkát is), mert... ööö... :D

Lehet, hogy minden kis-snork "férfivé" érésekor, a beavatáson kap egy ilyen sapkát? :D

Vissza
Top Alul