A zóna mutánsai

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
starscream12":1q0m3mw6 mondta:
a mutánsokat vhogy kilehet venni a játékból mer a bloodsuckert nagyon utálom a többi mondjuk nem nagy cucc de a bloodsuckert utálom??

Most azt kérdezeed hogy utálod e a Vérszopót? elég értelmeteln a kérdőjelekkel a végén

Ha azt kérdezi, amire gondolok, hogy kérdezi, mert ugye nem egy egyszerű mondat, akkor no comment. A CoD4-ből ki lehet szedni a fegyvereket? Mert túl erőszakos nekem, amúgy jó játék... LOL

nem cod4-ezek hanem cod5 bétázok wazze :twisted: :twisted: :twisted: :P 8) :lol: :oops: :D :!:

Nagyszerű. Azon felül, hogy ez itt már halál OFF, ott is vannak gondjaid az ellenfelekkel? Vagy van már peccsed, ami kiveszi minden másodikat?

(OFF: szerintem nem béna, csak félős. Öcsém sem bírja a stalkert, egyszerűen halálra ijed néha éjjel redforestben, mikor a bloodsucker nekemront.)

ha tenyleg lesz stalker 2 vajon akkor lehet majd bekuldeni uj munkakat mutansokrol?

off:sztem is csak felos lehet szegeny haveromat leultettem priboiozni 1 horda mutans megtamadta a cordon bejaratanal levo katonai tamaszpontot fent volt az emeleten halgatta a radiot erre bejott 1 verszopo hat baratom majdnem leesett a szekrol. ott lerohant tulelte. ezutan ment az uton a hid fele es jott ket zombi a malom felol nem ijedt meg hanem lelotte a zombi eldolt, kozelebb ment hozza de arra nem szamitott h a zombi felkel.

Hát ha annyira rá fognak érni, mint az első résznél, akkor gondolom lesz megint pályázat...

Ha van merszük bele menni egy S2-be akkor szerintem már ők maguk fognak dolgozni rajta!

Stalker 2 az télleg durva lenne má! Egyébként akkor még korábbra mennék vissza az időben, vagy később történnének még érdekes dolgok?
A pályázatra tán még én is küldenék eszement ötleteket(persze logikusakat és "ésszerűeket").

szerintem nem érdemes kombinálni stalker 2 ügyben még az is elképzelhető hogy nem a zónában fog jáccódni de az mindenképpen biztos hogy mutánsok terén dúrva dolgok lesznek .

Hát ha nem a zónában játszódna az már nem stalker lenne :wink:

Szerintem érdemes 2 utat figyelembe venni 1-ik hogy akkor játszódna amikor az egész kezdődne és a másik ami szerintem jobb lenne ha már előbbre mennének és a zóna terjeszkedne kifele és így ugye lenne sok újj pálya :lol:

Helló!
Itt korábban elhangzott, hogy még nem igen láttak kopogószellemet, az Agroprom földalatti kijáratnál a csigalépcsőnél azok nem azok? bár mondjuk ha szétlövöd akkor nem marad semmi belőle.

HunCsaba":1z0ysi2f mondta:
Helló!
Itt korábban elhangzott, hogy még nem igen láttak kopogószellemet, az Agroprom földalatti kijáratnál a csigalépcsőnél azok nem azok? bár mondjuk ha szétlövöd akkor nem marad semmi belőle.

Szerintem az anomália bár nem biztos.

A Shadow of Chernobylba is volt ilyen, az zárta be az ajtót a Sötét völgy alatti laborba. Az ugyan ilyen volt, én Chaser 13-al lőttem szét, jópárszor bele kellett lőni.

ÚJRA LÁTTÁK A RÁKSZARŰ PÓKSZERŰ IZÉT A CSATORNÁBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hispan":38cm7id4 mondta:
Hogy lehet azt lelőni? Mit veszel célba?
Szaladgál ott vagy három "tüzes kísértet", úgy néznek ki, mint a ShoC-ban az X18-ban. Lebegő gömböket keress, kicsit torzítják a teret maguk körül. A múltkor szórakozásból kiirtottam őket, persze Terminátor módban némileg könnyebb a dolog. :)

Gramory8: CAPS OFF és ha legközelebb hozol képe tényleg, az lesz csak a jó :)

TSL16b: köszi, körülnézek majd figyelmesebben, eddig sosem kerestem ilyesmit, de akkor biztos van.

[mod]Szabályzatot el kéne olvasni!

A.2. A regisztráció előtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelező.
M.5. A dupla hozzászólások tiltottak. Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a témába rövid időközzel két vagy több üzenetet hagy (akkor is, ha az adott üzenetek más és más személyeknek szólnak vagy eltérő tartalommal születnek).

hispan[/mod]

De amúgy mi az a pókszerű izé ?
Mert ha tényleg benne van a Clear Sky-ban akkor odamegyek és szétlövöm a Pi***ját AK-74U-val vagy pedig távolról Dragunov-al ! #B

Mutassatok egy képet és mondjátok hogy hol van és kinyírom !
Trófeaként készítek egy képet és felrakom ! :D

A Vérszopó a rémálom !
A Vérszopókat még lőni sem kezdem egyből rohanok mint állat !
Juj de rusnya :lol: !

Mamiiiiiiiiiiiii :cry:

Vérszívó csak azért parás, mert csak akkor érdemes lőni, ha materializálódik, akkor viszont már többnyire közel van. Amúgy DX10-ben max effektekkel mindig látni, hol van, csak kárt tenni nem lehet benne.

Vissza
Top Alul