A zóna mutánsai

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Dettó ilyenek rohangálnak max sztem egy kicsit a méretük kissebb, hispan?

cohba is van mod nelkul kiseger a vad teruleten az aluljaroba imadtam nezni h amikor felem futottak akkor nem vettek eszre h ott az elektromos anomalia es kesz a kiseger a la villamanomalia

én úgy tudom hogy ezek nem patkányok hanem roden-ek (bocs ha tévedek )

Szerintem nem voltak azok kisebbek :) Bár nem szeretem azt a mentést újrajátszani mert parás :D

találkoztatok a rákszerü pókszerü izével a csatornába??????????

Kevesebb kérdőjel mert nem vagyunk infantilisek, és egyébként melyik csatornára gondolsz?

De még ha a csatornát felismernénk :D Amúgy meg lehet, hogy ő a legnagyobb király, mert talált egy teljesen új pályarészt egy vadonatos mutánssal :D

Kristóf":3i157wbb mondta:
Volt régen a stalker előtt egy kép a snorkról,hogy egy AK-47-est támaszt ;)
eleve ez volt a céljuk szerintem

Megtaláltam azt a képet, de ha erre gondolsz az nem AK-47 hanem egy több töltényes sörétes puska(nem tom a nevét):
snork2_big.jpg

És a kedvenc pacinkról is találtam egy tuti képet, és szerintem a fogát használta a támadásnál):
tark2_big.jpg

Szerintem még szerencse, hogy a varjak nem támadnak, mert velük aztán meggyűlne a bajunk, mint a Hitchcock madaraival

az erdekes lenne de akkor legalabb lenne ertelme kihipozni a varjut roma-modra es varnyupaprikast fozni belole

Egyébként számomra nagyon haláli jelenet volt az elején az 1. nagy kisugárzás(nem számítva a videót) alkalmával, az amikor a kisugárzás megtörténik és a madarak amik arrafelé repkednek, lepotyognak a földre.

Az valóban igen hatásos volt :D Szerintem általában a kisugárzások jól lettek megcsinálva, bár a különböző effekteket randomizálhatták volna, mert mindig ugyanaz kicsit unalmas, hiába szép...

starscream12":5plh8cgd mondta:
a mutánsokat vhogy kilehet venni a játékból mer a bloodsuckert nagyon utálom a többi mondjuk nem nagy cucc de a bloodsuckert utálom??

kilehet venni vagyis nem lehet HA NEM teccik akkor jác más játékkal (mondjuk lego creator tudod ammi most volt nemrég a roszpc jatekeok blog-on ).

egyébként ha kivennék a jtékból akkor az már nem is stalker lenne :wink:

Vissza
Top Alul