A zóna mutánsai

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
sztem meg azok a legbutusabbak, foleg azt komalom bennuk amikor ugranak feled eppen h rad ugornanak losz 1et a sotabol akk oan mintha visszapattanna rolad :D :D

a snorkok viccesen break-dancelnek azzal a gugolásból rugással :) Én bírom csak ne ugornának olyan nagyot és ne adnának ki köcsög hangokat...

én simplán nyomok egy a-d betüt és eltaknyol mellettem azt bukfencezik meg minden :lol:

Ha egyedül van nem támad, odamentem és fejbelőttem. Kipróbáltam 5 snorkal, hát ők vertek el :lol:

Deeee olyan vicces volt, a hullám elszált lol2

nekem volt olyan is hogy 1 kutya nekem ugrott és aztán én szépen át repültem a pályát és meghaltam :lol:

Scorpius":20ywvvvd mondta:
nekem volt olyan is hogy 1 kutya nekem ugrott és aztán én szépen át repültem a pályát és meghaltam :lol:

Nekem ez az ugrás úgy fordult elő, hogy Dutyval mentünk bandita tábort ölni, nekem jött a vezető és ugrottam kb 1 percnyi utat hátrafelé a szemétdombon. Nem haltam meg, de akkor is...

he talalt mar vki kopogo szellemet a clear skyba?
azokra gondolok akik a yantari laborba kis kek vilagito dologkent ropkodtek es hozzad vagtak a dobozokat

én ha jól emlékszem találkoztam egyel
1 bányában a vörös erdőben

Cody":18isoqd5 mondta:
heh, ezek nincsenek is most benne a játékban sztem, én kutyával, malacokkal, snorkal, vérszopoval, és olyan osztódó kutyával, no meg a patkányok és a controlerrel, ja és a zombik

patkányoks csak mod-al lehetségesek

KönigsTiger":26teep6w mondta:
he talalt mar vki kopogo szellemet a clear skyba?
azokra gondolok akik a yantari laborba kis kek vilagito dologkent ropkodtek es hozzad vagtak a dobozokat
Van bár a nagy rohanásban nehéz észrevenni. Egy csigalépcsőnél van két tüzes, amiket nem lehet kinyírni, csak elrohanni mellettük, és egy épületben egy "dobálós". Már nem emlékszem, pontosan hol voltak...

Igen tényleg a két tüzes Agropomnál van a mutánselárasztós küldiben.

jim67":tjac71sx mondta:
Cody":tjac71sx mondta:
heh, ezek nincsenek is most benne a játékban sztem, én kutyával, malacokkal, snorkal, vérszopoval, és olyan osztódó kutyával, no meg a patkányok és a controlerrel, ja és a zombik

Bip, tévedés. Amikor elárasztod a földalatti labort Agronál ott rohangálnak a patkányok és lehet őket gyilkolni! :D

GAdam":13uwyate mondta:
jim67":13uwyate mondta:
Cody":13uwyate mondta:

Bip, tévedés. Amikor elárasztod a földalatti labort Agronál ott rohangálnak a patkányok és lehet őket gyilkolni! :D

szal vissza kéne menni és utána lesznek ?

Nekem már legelöszőr ott rohangálnak, sőt 1-2 ugrál is felém! Ez akkor van amikor megy a final countdown! :evil: :D Ámbár most megattad a löketet, hogy mivan ha vissza megyek később...hmm..

Vissza
Top Alul