A zóna mutánsai

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
a nagydarab.Amelyik rengeti a földet.Az naon brutál.Hiper gyors XD
alig lehet kinyírni.Belelõttem 1et RPG-val azt nem halt meg.Komoly

Nemértem, egy-két tár a buksiba, és nyert ügy. Egyébként ez a ló tényleg jó lett volna. Én azt sajnálom, hogy igazából ezek a mutánsok nem is annyira félelmetesek, legalábbis a mapoknak kéne parásabbnak lenniük. Szerintem lehetne ködös, és amikor az orrod elől előbukkana egy ilyen ló asszem frászt kapnék :cry:

[mod]Hányszor kell kirakni téged, hogy egyszer elolvasd a szabályzatot?

A.2. A regisztráció elõtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelezõ.
M.3. A felhasználók nem idézhetnek az õ hozzászólásukat közvetlenül megelõzõ hozzászólást.

hispan
[/mod]

hispan":30h84rpk mondta:
Azon gondolkodtam, hogy a ló mivel sebezne? A patájával? LOL Vagy megtaposna? :D
rádköpne és ilyen foszforeszkáló nyála lenne :D

Hát én végig toltam de lövésem sincs ti milyen ménesről beszéltek :?

Nem találok róla képet de volt régen egy pályázat, amire bárki küldhetett mutáns ötleteket és a legjobb bekerült a játékba. Volt egy pályamunka, amin egy igen szépen megrajzolt mutáns ló volt... Arról beszélünk. Ha valakinek van esetleg képe, belinkelhetné.

Kerestem,de nem találtam képeket.Csak azt ami rajta van az eredeti oldalotokon.

[mod]Szabályzatot elolvashatnád:

A.2. A regisztráció elõtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelezõ.
M.5. A dupla hozzászólások tiltottak. Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a témába rövid idõközzel két vagy több üzenetet hagy (akkor is, ha az adott üzenetek más és más személyeknek szólnak vagy eltérõ tartalommal születnek).

hispan[/mod]

A snork sokat sebez az a gáz.De a relikviáim miatt nem vérzek :)

hispan":1khd52qp mondta:
Nem találok róla képet de volt régen egy pályázat, amire bárki küldhetett mutáns ötleteket és a legjobb bekerült a játékba. Volt egy pályamunka, amin egy igen szépen megrajzolt mutáns ló volt... Arról beszélünk. Ha valakinek van esetleg képe, belinkelhetné.

t.jpg

GAdam":26giq740 mondta:
hispan":26giq740 mondta:

t.jpg

Csak el kéne látogatni a honlapukra is az UHSF-nek :P

az egyik kép alapján harap 8) (olyan a foga h még a sarokban lévő pokot is megzabálná simán :P

Ja és tarknak hivják ezeket asszem.

Kár h a snorknak nincs fegyvere ugy még durvább lenne. Menne a fosás ezerrel miko találkoznál egy 5 fős falkával :P

Nekem cseppet sem tetszik ez a misztikus ló... és mit csinálna... úgy futna feléd mint egy vaddisznó és öklelne vagy 2lábra állna és rugdosna? :lol: a Snork sztem jó lett és egyedi a mozgása is

a lonak nagy a foga siman leharapja a kezedet. nagy valoszinuseggel itt is ez lett volna, vagy pedig rugdosna esetleg radrakna a vilagito citromot

off:masik otlet a tamadasra hat eloszor is van aza poni jatek amit annyit reklamoztak anno amikor gumiponikkal jaccanak a kislanyok stbistbi na oanna valtozna es a mergezo sorenykefejevel osszemegvissza karmolna :D :D

Volt régen a stalker elõtt egy kép a snorkról,hogy egy AK-47-est támaszt ;)
eleve ez volt a céljuk szerintem

Mindent egybevetve amúgy szerintem a sonork volt a legjobb és legjobban megvalósítható választás szerintem. Én legalábbis azokat utálom legjobban, mint ellenfél...

Vissza
Top Alul