A Zóna legrettegettebb mutánsa...

A Zóna legrettegettebb mutánsa...

• Snork

Szavazat: 0 0.0%
  • Rodent

• Bloodsucker(Vérszivó)

• Pseudodog

• Boar(Vadkan)

• Flesh

• Poltergeist

• Egyéb, leirom hsz-ban

• Kisóriás

• Összes szavazó
    0

Hannibal King

New Member
Csatlakozás
2009.01.10.
Üzenetek
1,032
Reakció pontszám
0
Hely
Zona
A Zónaben sok mutans talaható. Kiváncsi vagyok melyiktol felnek legjobban a S.T.A.L.K.E.R-ek?

a raknepseg ami senki szerint sem letezik megis vannak akik lattak :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:

ezert van az egyeb leirom hsz-ben kul meg a hivatalos oldalon nincs fenn tahat ide sem kerult be :evil:

A kisóriás kimaradt pedtg az a legnehezebb az oylan mint a tank még az rp-vel is majdnem 1 tár kell bele.

én a vérszívóra szavazok kikapcsolt hangfal mellet tud kellemes perceket okozni :wink:

Murder3":3lnkol4k mondta:
De hamar felismerhető a hangja miatt.

kikapcsolt hangfal és egyéb hangforrást is mellőzve nem ismered fel :D

nemmtom mit jöttök ezzel a rákos dologgal de én egyik stalkerben sem láttam rákokat , ha mégi van benne és képet is tudtok hozzá szerezni akkor én kérek elnézést

hispan":1p63locs mondta:
Mi a neve az óriásnak? (betenném)
Koszonom, mikor szoltak mar be akartam volna tenni de ugy neztem nem lehet.

To KönigsTiger: be hehetett volna tenni a raknepseget, gondoltam ra csak nem tettem bele mert sehol sem talatam relevans adatot a letezeserol, es en sem lattam....

jim67":1po2726r mondta:
Murder3":1po2726r mondta:
De hamar felismerhető a hangja miatt.

kikapcsolt hangfal és egyéb hangforrást is mellőzve nem ismered fel :D

nemmtom mit jöttök ezzel a rákos dologgal de én egyik stalkerben sem láttam rákokat , ha mégi van benne és képet is tudtok hozzá szerezni akkor én kérek elnézést

úgy meg még nem is lennének ijesztőek pont a hang az alap a horror játékoknál meg úgy sok éertelme nincs vele játszani.

ha meglesz az új videó karim akkor majd megyek kutatni a ráknépséget :D

keressunk rakokat, nem banom de hol kezdjuk, nekem nincs semmi otletem hogy hol lehetnenek?

Vissza
Top Alul