A zóna legrettegettebb anomáliája...

Legrosszabb anomália

• Egyéb, leírom Hsz-ban

Szavazat: 0 0.0%
  • Hópihe

• Örvény

• Gyümölcs puncs

• Teleport

• Égető

• Összes szavazó
    0
djsilent :!:
szavazást is csinálhattál volna :P
szerintem az a legidegesítőbb amiből csak egy helyen tudsz kimenni

Én a Vortex anomáliával jártam pórul a legtöbbet. Egyszer meguntam a Vörös-erdőben a mutánsokra való lövöldözést, és mikor már egy hadseregnyi volt a nyomomban, gondoltam levágok egy sprintet és lerázom őket... Hát sikerült belefutni egy anomáliába, és olyan szinten tépte le a húst Scar csontjairól, hogy csak a csontváza maradt meg. Elég durva látvány! lol2

Hát elég sok anomáliával találkoztam a játékban, de szerintem a a örvény az egyik legbrutálisabb mikor felemel és széttép mint egy rongyot. lol2

Szerintem a vortex a legkeményebb mert nehéz belőle szabadulni de nem lehetetlen csak néha nehéz. A whirlingből könnyü kiszabadulni a többit meg ellehet kerülni

Egyértelműen az örvény :D
Az égető csak kicsit bosszantott, általában csak megijesztett amikor hirtelen beborította az egész képernyőt lángokkal :D

Jaja, az csak akkor veszélyes ha beleszaladsz egy tucatnyiba, amúgy majdhogynem veszélytelen. Azért jó nézni amikor egy örvény néha felkap egy arra járkáló vaddisznót :D .

Az Ultimate OL modba nekem a vasúti töltéstől a zöldfülű falu felé lévő hídon az örvény, felkapott egy vérszopót...engem próbált kergetni lol2 lol2

Springfieldre gondolsz?? :D. vagy a Whirlingre :D. (remlélme h jól írom :D.)

Egyértelműen az elektromos anomáliák főleg ha gravitációval párosulnak ultra halálos nincs menekvés.

Vissza
Top Alul