A világűr

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

Rájövünk-e valaha a világűr titkaira?

• igen

Szavazat: 0 0.0%
  • nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Érdekes:

urbanlegends.hu":hv6iq9xf mondta:
Meteor, sarki fény vagy ufó?

Észak-Norvégiában egy különös fényspirál tartja lázban a helyieket tegnap óta. Tudósok szerint azonban nem ufók látogatták meg a Földet, hanem az új orosz nukleáris remény, a Bulava-30 interkontinentális rakéta tesztkilövése okozta a jelenséget – írja a hvg.hu. A rakétát a K-208 Dimitrij Donszkoj tengeralattjáróról lőtték fel szerdán a reggeli órákban, a tesztet azonban a harmadik fázisban meghibásodás miatt le kellett állítani. Vélhetően ez volt a magyarázata az észak-norvég Tromso városka felett feltűnt különleges, spirál alakú fényjelenségnek. A “norvég spirál” már korábban is számos kérdésre és találgatásra adott okot: 2006-ban hasonlót láthatott Norvégia a Kosmos-2423 műhold bajkonuri fellövésénél, illetve hasonló spirálokat már Kína felett is láttak, idézi a hvg.hu a parajelenségeket leleplező forgetomori oldalt.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rkx7myyAk4s&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rkx7myyAk4s&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

jajja ezt 24. a rádió is bemondta , hogy sikeres kísérletet hayltottak végre az akármilyen nato kódjelű rakétával

Vagy éppen dimenzió-kaput nyitottak odafönt a Stargate-Command-nál! És még az is lehet,ez nem is hülyeség!

am megmonnodm a tutit. ez tényleg fedő stori uygan ez a jelenség volt Egyiptomban is kb azonos időben. Bár a magyarázat félig valószinűleg kamu sőt még nekem is baromságnak tűnik. az tény hogy más lények voltak. Hú ezzel kapcsolatban nagyon sok infomráció jutott hozzám. NEm is ez volt a fő téma hanem ez:"Magyar kutatók 1995-ben létrehozták a Térdimenzionális Fizikát és Algebrát (TDR). A naprendszer vizsgálata során több bolygón és Holdon telepített kőmintázatot találtak. Koruk kb. 14 ezer évre tehető. A kutatócsoport számára a TDR létrehozását az tette lehetővé, hogy egy fejlettebb civilizáció itt hagyott üzeneteiből talált meg ásatásokon eddig egy óriáslevél szétbontott részei közül ötöt. Ezeket TDR kódokkal írták, melyeket sikerült megfejteni és alkalmazni. Ezzel magasan a jelenlegi kor technológiai tudása felett járnak. Az eddig megtalált információk TARTALMA: bolygók, holdak adatai és jelzik a múlt főbb eseményeit is. A levelek megfejtése a következőket tárta fel:

1. Az emberi faj – ősi fajból -, irányított mutációval lett létrehozva, kb. 300 ezer évvel ezelőtt. Erre a mai kutatók is rájöttek már.
2. A befejező kísérletek a NIBIRU-n zajlottak. Az utolsó, legfejlettebb visszatelepített csoport a SUMÉROK voltak. Ezek egyik leszármazottja a MAGYAROK!
3. Az Ó-PERZSA és SUMÉR kőtábla jelzi a NIBIRU-t és jó helyen. A NIBIRU azonos a Jupiter IO nevű holdjával. Orosz űrhajók felvételei szerint, tele van romokkal.
4. Közben baj történt. Évmilliárdok alatt a napok is öregszenek…”

Megjegyzésem: Ismerem az Arvisura ide vonatkozó leírását és hihetetlen az összevágás. Azonnal megnéztem a neten az Io web-es paramétereit, mert vulkanikus bolygóra emlékeztem vele kapcsolatban. Elég különleges hely mostanság, de annyi csoda van itt, hogy nem lepődök meg azon sem, ha pár ezer évvel ezelőtt még nem azon a pályán és nem azok között a körülmények között volt található, ahol jelenleg. Én nagyon várom a folytatást!

És már itt is van. Az üzenet választ ad több kérdésre.

A mi napunk kb. 15 ezer éve 10 ezer fokról lekapcsolt 6 ezer fokra. A külső világok lefagytak és sötétségbe borultak.
5. több faj is be akart települni. Ez okozta az Annunaki háborút is, de Dél-Amerikában is vannak atom-és sugárcsapás nyomok.
6. ekkor lépett a csillagközi Szövetség. Minden fajt eltávolítottak és a Terrát lezárták, hogy az emberiség zavartalanul fejlődhessen. Csak kutatóhajók jöhetnek be.
7.A Csillagközi Szövetség Galaxisok felett álló hatalmat nyilvánít ki. A leveleket ők hagyták hátra. Hatalmuk alig felfogható, az valóban ISTEN –szint.
8. A levél jelzi, hogy a Naprendszert 15 ezer éve beszabályozták! Bolygók, holdak, aszteroidák lettek pályára állítva.
9. Többször is jeleznek egy koordinátát! Ez a Mars és a Jupiter közt van. Egy 100 km-nél nagyobb aszteroida halad rajta.
10. Ezt kulcsként jelzik. Lehet, hogy hagytak ott valamit.

És itt az üzenet harmadik részlete is!

Esetleg találkozási pont. Távoli felvételünk van róla. Sötét tömeg. Állomás? Bázis?
11. Most a meglévő anyagot orosz kutatókkal újra számítjuk, hátha egyszer elindul egy robotűrhajó az asterre.
12. Levél jelzi az Egyiptomi Piramisokat, egy egyszerűbb levelet, topológiai rendszert. Egy részét megtaláltuk.
13. Vita eldőlt, a hazudozások kora lejárt.

NEM VAGYUNK EGYEDÜL!

14. A levél akkor fog nyilvánosságra kerülni, ha a fordítások egyértelműek lesznek.
15. Ez volt a Karácsonyi Ajándék!

Kaptunk egy levelet, valamiféle ISTENI hatalomtól! Az anyag nagyon nagy. Amit itt leírtunk csak egy laza keret, mert az ott jelzetteknek nagy részét még meg se találtuk (pl. jelzi a Neptunusz holdakat is).

Üdv mindenkinek!

Egy boldogabb Karácsonyt, mint eddig volt!

Kutatók

ezek után a hozzászólásoknál került elő ez. Egy oldalra linkeltek amiben kicsit már beszkűltek az emberek szerintem mert nagyon baromságra veszik. HA észnél vagy a léyneget kitudod bogozni belőle.
http://www.kozsditamas-terhirado.eoldal ... e---dec-25
Ez egy "érdekes" odlal. mint mondtam nekem baromság a jva szóval nen ézetek hülyének:)

Rayder!
Nem szabad bedőlni minden álságos bolondozásnak. Tudsz a következőkről???
Ki látta a Nibirut?
Igazából még senki. Ez azért van, mert nem felfedezték, hanem kitalálták. Az eredeti copyright a sumérokat illeti, akik Marduk főisten égi otthonának adták ezt a nevet, miután ő felszabadította a többi istent,és megölte az Annunakikat. Ezt a mítoszt a babilóniak költötték, hogy valamivel igazolni tudják, miért igázták le a sumér kultúra többi városát. Eredetileg Marduk egy kisebb isten volt, és a Nibiru nem is létezett. Valószínűsíthető, hogy a Jupitert nibiruzták le, de ezt sem sikerült még bizonyítani.

Az a Nibiru, amiről mi beszélünk, Zecharia Sitchin író elméjében született meg, aki azt állította, hogy létezik egy tizenkettedik (tehát nem is tizedik!) bolygó, a Nibiru, ami az Annunakik lakhelye, és 3600 évente halad el a Föld mellett. A valódi tudósok Stichin sumér agyagtábla-fordításaiban rengeteg hibás és félrevezető adatot találtak, ami nem tartotta őt vissza attól, hogy további könyveket jelentessen meg a témában.

Planet X

A vicces az, hogy még Stichin sem állítja, hogy a Nibiru 2012-ben ér ide. Ez szegről-végről Nancy Leider találmánya, aki állítólag telepatikus kapcsolatban van egy földönkívüli fajjal, mióta azok elvitték, és egy chipet helyeztek a nyakába. Először azt állította, hogy 2003-ban jön az idegen bolygó – a Planet X -, mert annak lakói ezt üzenték neki. De nem jött, így 2012 látszott a következő hihető időpontnak.

Bár Liedernek és Stichinnek semmi köze az asztronómiához vagy az asztrodinamikához, de még így is ártatlan gyerekcsíny, amit tesznek, Lee Hazelwood „munkásságához” képest. Hazelwood képes NASA-fotókat preparálni, és nyilvános becsmérlő leveleket írogatni tudósoknak, csak hogy publicitást nyerjen.
Esetleg a józan ész?

Nem kell ahhoz tudósnak lenni, hogy az ember észrevegye a logikátlanságot a történetben. Rögtön itt a matek: ha 3600 évente elpusztul a Föld a Nibiru miatt, miért nem pusztult el i.e. 1588-ban? Miért nem történt akkor semmi, ami egy ilyen bolygó hatására utalhatna?

Az a rengeteg földrengés, hurrikán, napkitörés: semmivel sem több, mint eddig. A földrengések épp ritkábbak, mint az átlag, a napkitörések pedig rendes 11-12 éves ciklusuk szerint zajlanak. Épp csak az információ terjed gyorsabban és hatékonyabban, így minden rémhír elér bennünket, ami régebben nem jutott el hozzánk.

Azt nem lehet bizonyítani, hogy valami nem létezik. Azt viszont, hogy ez a bolygó létezik, azoknak kéne bizonyítaniuk, akik ezt állítják. Ha egyszer a világ számos csillagvizsgálói nyitva állnak a nagyközönségnek, még a megfelelő eszköz hiányára sem lehet panasz, talán csak vannak koordinátái ennek a bolygónak? A Jupiter szabad szemmel is látható - ahogy a Vénusz, és néha a Mars is -, pedig átlagosan 750 millió kilométerre van tőlünk. Ahhoz, hogy ez a bolygó három éven belül ideérjen, közelebb kell lennie, mint a Jupiternek, tehát legalább olyan jól kéne látszania. Mivel a kis Plútó, ami ötmilliárd kilométerre található, könnyedén felfedezhető a megfelelő eszközzel, teljességgel kizárt, hogy egy Nibiru nagyságú bolygót, ami mindjárt ideér, ne fedeztek volna már fel amatőr és profi csillagászok.
Mit takargat a NASA?

A NASA nem annyira béna, hogy bejelentsen valamit, amit aztán visszavon. Gondoljunk bele: ha igaz lenne a tizedik bolygó, és nem akarnák, hogy a lakosság erről tudomást szerezzen, miért jelentenék be egy sajtótájékoztatón? Egyébként egyáltalán nem jelentettek be semmilyen tizedik bolygót. Mindössze arról volt szó, hogy infrafényben számos, eddig nem látott tárgyat találtak, amiket még nem azonosítottak be. Többek között akár egy bolygó is lehet közöttük, de ezt sosem állították. Ezt a Washington Post állította, de a tudományt általában nem főcímek hozzák létre. Később megállapították, hogy a tárgyak többnyire távoli galaxisok voltak, és egy gázfelhő a mi galaxisunkban. Nem volt bolygó.

És ha ez mind nem lenne elég, érdemes megjegyezni, hogy Stichin a Nibirut 2070-re vagy 2080-ra várta, ahogy Leider 2003-as dátumának sincs köze a 2012-höz. Ellenben sokan sok pénzt keresnek abból, ha emberek pánikolni kezdenek. Ráadásul eltereli a figyelmet más, valóban kártékony és veszélyes dolgokról. Ügyes.

rayder csak nem emeletes ágyon aludtál és fejjel le estél és most fejtette ki hatását :D pattog1.
Hát Isteni szint van de az már foglalt és Isten foglalja el. Hát én is tudok hát lehet h lehet leveleknek is nevezni levél gyűjtemény akkor már (am sztem nem lehet de nah ez jött rá ) ez pedig a Biblia. Itt tényleg le van írva a jelenések könyvébe h milyen jelek lesznek a világ végére és nem egy másik faj vagy bolygó lesz az :D. A világ űr nagyonon hatalmas és még a mi tejút rendszerünket se ismerjük elégg nem h más galaxisokat de tényleg ha létezne vmi már észre lehetett volna venni réges régen ez egy nagy semmiség én is kitalálok ilyen szövegeket ha nem lesz se pénz se munkahely hátha lesznek akik elhiszik és fizetnek az infók ért :halom:

Am ezt így nem hiszem el, de kaptam már infót más milyent. jó forrás közölte az egészet. üzenet adtak neki titkos tudósok. Bár kapásból több pontot is megcáfoltunk. 15ezer éve beszabáylozátK?:D hiszen az nagyon kevés idő. emeltt arrol beszéltek hogy a HOLD másik oldalát azért nem vizygálják mert talán foglalt. összesen 4kép van róla. Azt is mondták hogy a MARsrol készült képeket is át szinezi a NASA. http://theorionconspiracy.com/ Jó filmezést:)

Azt is mondták... Ki mondta,és mikor? Ne azt nézd,mit mondtak,hanem azt,ki mondta. Sci-fit akarsz? Olvass Lem-et,Asimovot,vagy éppen Arthur C. Clarke-ot,ők nagyon jó tollú írók-voltak sajnos-és rendkívüli képzelőerővel bírtak. Műveik fordítása tökéletes,nem tudod letenni a könyveiket!
A többi dolog,amit a net-en olvashatsz mindenféle butábbnál butább elméletekről,UFO-k-ról, világvégékről,meg ránk eső barna törpékről,amiket belülről irányítanak,azok pusztán némely full-gonosz,vagy csak szimplán gyakorló elmebeteg agyszülemények,amiket azért tesznek fel,hogy meglegyen a misztikus köd,mert erre mindig is voltak/vannak/lesznek fogyasztók.
Nézd,én is rendelkezem olyan fantáziával,amivel bármikor ki tudnék találni szörnyűséges módozatokat arra,hogyan "pusztújjík éz á ráomlott ámbériség má,me má mégérdémli,má!",de ezzel nem kell és nem is szabad foglalkozni. Én most negyvenkét éves vagyok. Nem is tudnám megszámolni,ezalatt az idő alatt,hányszor,hányféleképpen végezték ki már mindenféle koszos firkászok papíron az emberi civilizációt. Utólag persze nem történt semmi. Akkor meg?
Ha már félni akarsz minden áron,akkor félj a munkanélküliségtől,vagy hogy megcsal a barátnőd.
Azt azonban tudd,hogy fölöslegesen nem érdemes-sőt az idegrendszeredet, a pszichédet teszi tönkre-ha valótlan,hamis és negatív elméletekben kezdesz hinni!
Hallgass rám,és inkább csajozzál keményen!

Nyugi zombi ezeket soha nem hiszem el:D ha el is hiszem akkor se félek. MItől?:D Világvége ahggyuk már:D A mayák(maják? hogy kell írni de tudatlan vagyok:S) már most sírnak hogy az egész világ röhögni fog rajtuk.
Am enél a bolygós történetnél is hülyeségnek tartom hogy a földbe bele zuhannaXD ez akkora baromság.
Am ezeket csak így este szoktam olvasgatni és egyáltalán nem is ezen jár a fejem.

Én azon röhögtem hogy hétfő hajnalban lőtték fel őket, pont a Szuperkupa után.
Gondolom ők is megvárták hogy ki nyer, meg ugye a súlytalanságban nehéz összeszedni a kiborult pattogatott kukoricát! :D:D:D

Én reggel elkaptam a csatlakozást az űrállomáshoz,6 óra után.Most ölelkeznek :D

Vissza
Top Alul