A Szolgálatos

Tetszik a bevezető? Akartok folytatást?

• Igen Tetszik jöhet!

Szavazat: 0 0.0%
  • Tetszik de azért lehetne majd kicsit vidámabb is.

• Nem hatott meg nekem 8

• Jézus ez katasztrófa hagyj fel az írással!

• Összes szavazó
    0

Scarecrow

New Member
Csatlakozás
2009.09.12.
Üzenetek
4,939
Reakció pontszám
0
Hely
Karnyújtásnyira egy rekesz vodkától, vagy bármi ma
Az élet nem sok emberhez kegyes... sok időm volt hogy erre rájöjjek...
Miért mondod ezt? Élsz, ez is már egy jó dolog itt ebben a pokolban...
Éltem, élek és élni is fogok a gond éppen az hogy mindent túl élek... Amikor 17 évesen elszöktem otthonról, és az utcán éltem elég sok mindenben benne voltam... Rengeteget nélkülöztem míg bele nem kóstoltam a bűn világába.
fél évre rá volt pár haverom, együtt törögettük fel a verdákat amit leadva a megfelelő embereknek kaptunk kis kis adag pénzt... amit anyagra, piára, cigire költöttünk... az egyik alkalommal amikor belőve mentünk rabolni, Nikolait az egyik cimborámat elkapták a zsaruk Voszlikot, meg engem pedig 6 utcán keresztül kergettek...
2 napra rá megint betörtünk egy másik üzletbe... elvittünk 7000 rubelt... Voszlik Túl tiszta anyagot vett... én kórházba ő a hullaházba került...
fél évig voltam elvónon azt hittem az első két héten hogy bele halok...
Volt egy fickó, valami Kosztyán... Normális volt a többi dokihoz képest, megértette velem hogy ha menekülök a gondjaim elöl azzal csak magam alatt vágom a fát.
Miután leltet a fél év nem kívántam többé az anyagot, se piát... a cigi megmaradt de az se 2 doboz/nap hanem 1 szál ha nagyon szar volt a nap...
egy ideig megpróbáltam rendes munkát keresni, de nem jött össze... újra vissza a bandák közé...
De nem szoktam rá újra az anyagra, helyette tiszta fejjel loptam el a verdákat, és raboltunk, míg felfigyeltek rám a környezetben lévő nagyobb bandák, és ajánlatot tettek:
Jobb meló, magasabb gázsi és lakás...
Hát persze hogy bele mentem. Onnantól... Onnantól voltam igazi bűnöző... egy Koporsó, becenevű gangszernek dolgoztam, igazi ganéláda volt, de a hűséges embereit rendesen megjutalmazta...
Fél évig voltam a pénzbe hajtója, teccet neki hogy mellettem fullos gázsi ment a zsebébe... áttett a jobbkeze alá... Bandita volt a fickó neve... ő tudta hogy kell hidegvérrel agyonverni valakit... na az kemény volt... az első alkalommal mentem velük, egy nemfizetős vendéglő tulaját fenyegettük meg... legalábbis ez lett volna a meló... e helyett bandita lemetszette a fickó 3 ujját és eltörte mind 2 lábát... kifele menet pedig a kukába dobta a fickó ujjait...
Egy igazi szadista görény volt, de tűrtem mert köztudott volt hogy aki bandita ellen fordul, az csak hamar elvágott torokkal találja magát a sikátorban...
2 évet húztam le a keze alatt... egy idő után élvezni kezdtem a dolgot... és majdnem hogy vetélytársak lettünk banditával...
Végül Koporsó válaszút elé állított... Megölöm Banditát és a helyére lépek, vagy Bandita intéz el engem...
És mi lett? Kérdezett a tábortűz másik végéről a stalker ruhás fickó.
egy húzósabb menet után pihit kapott Bandita rendesen berúgott, és felment az egyik csajjal szobára... Éjjel amikor aludtak felmentem Fogtam a bozótvágó kését és megöltem mind a kettőt!
A csajt miért? Kérdezett a stalker.
Nem maradhatott szemtanú...
Másnap én lettem Koporsó jobb keze, és én kezdtem irányítani a véres ügyeket...
3 év alatt 2 Kijevi bandát szétvertem.. a tagokat egytől egyig kicsináltuk...
Koporsó volt a majdnem a legnagyobb fickó Kijevben...
Az általam megölt emberek vérével telt meg a zsebe... Mikor a bandák szintjét kinőttük, elkellet tűnnie a régi szálaknak, hát elvarrtam a szálakat...
onnantól Királyi sor volt... de Noha királyként élhettem és mindenki tudta hogy én vagyok az "Izma" a társulatnak Koporsó volt a császár mindenki szemében... Eleinte zavart, mert én tettem azzá ami... stb, de egy Szeptemberi esős napon rájöttem hogy jobban jártam én a "jobb kéz" szereppel...
Kraszkov a rivális maffia tag, elintézte Koporsót, és a 10 tagú személyi őrségét egy a "társaságunk" által üzemeltetett étterembe lőtt RPG-vel...
Meg engem is elakart intéztetni pár fickóval, de nem jött össze ez utóbbi terve...
Ezután meglátogattam ezt a rivális főnököt...
És itt jött a Bammeg!
Mer mi volt? Kérdezett újra a stalker.
Kiderült hogy már 2 éve figyelték őt a zsaruk... És mikor eldurvult a helyzet közbe léptek... bevittek mindenkit...
Kaptam egy vádalkut... Ha átadom az előző "bűnszervezet" által összespórolt mánit, és hajlandó vagyok tanuskodni Kraszkov ellen akkor kapok egy szép tiszta aktát, és szabadon távozhatok...
Bele mentem, mert amugy kaptam volna 30 évet.
3 évig tartottak a tárgyalások... Korona tanúként 4x akartak kinyírni... még a WCre is fegyveres őrök kísértek...
Végül leültették életfogytiglanra... Én megkaptam a patyolat tiszta aktámat és mindenki ment amerre látott...
Szerencsére félre tettem egy kis pénzt még Koporsó halála után közvetlenül...
Elég jól eléltem... fél év múlva hogy még ironikusabb legyen zsarunak álltam... ez volt a leghosszabban tartó munkám... 4 év... tisztességesen, meg is voltak velem elégedve... nem volt nehéz munkám az összes szar alakot ismertem Kijevben...
úgy 30 évesen túl voltam minden szaron... gondoltam én naiv.. alapítsunk családot...
Lett egy... egy.. elakadt a szavam... beletúrtam a kabátom belső zsebébe, és kivettem a tárcám, majd kivettem belőle a képet Natasháról...
Ő jött szembe velem az utcán.. és kész volt a szerelem... 1 évre rá már volt egy fiam tőle... Jurij...
Azt hittem végre jó lesz az élet... de elfeledkeztem arról amit Koporsó mondott nekem mikor beléptem: "Vigyázz fiam, mert ha te el is akarsz minket felejteni, a család nem felejt el!"
Kraszkov látva hogy én élem az életem, hívta hű kutyáit, és csapást mért... tudta hogy kivédem... ezért azt célozta meg akit nem tudtam megvédeni... Mondtam haragosan, de közben könny csordult ki a szememből miközben a képre néztem amin egy fiatalos szőke lány áll, mosolygó vidám arccal...
Mi történt? Kérdezett a stalker...
Viharos este volt... éppen aludni készültünk, amikor kopogtattak az ajtón... hát megnéztem ki az... Sörétessel lőttek be az ajtón... Megölték őket...
De én túl éltem... Nem tudom hogyan, Nem tudom miért...
Miután kiengedtek a Kórházból, és láttam hogy a rendőrség semmit sem csinál, Otthagytam és magma rendeztem le... Még aznap este megtaláltam a szemeteket.
Pár kolléga kijött a lövöldözésre... Ugyan elintéztem rohadékokat, de a kollégák Kórházba kerültek... Nem tettek vádemelést rám, de ajánlott volt hogy eltűnjek a városból. Nem okom hogy maradjak, így egyszerűen eltűntem a városból... Hírt halottam a zónáról, Fogtam magam ide jöttem...
A határon könnyen Átszöktem... az egyik balfasz katona fogott rám fegyvert, de nem igazán volt esélye... Innen van az AK. Mondtam, majd oldalra böktem a fejemmel a vállamon fegyver szíjjal csüggő AKS-74U-ra.

Sajnálom ami a családoddal történt...
Ne sajnáld... Neked nincs rá okod! Mondtam mereven a tűzbe nézve...
Percekig néztem ahogy a tűz felemészti a fát, ahogy recsegve ropogva ég a tűzifa a csendes teliholdas éjjelben... Megnyugtató volt... Szabadság érzetet adott, mégis úgy éreztem mintha több ezer dolog korlátozna...

Folytatásos Sztori lesz, ez a bevezető ahogy szavaztok a szerint lesz vagy nem lesz folytatás.

Jézus ez katasztrófa hagyj fel az írással! Én voltam :)

Apróbb jótanácsok: túl sok a ... a szövegben, simán át lehet szerkeszteni úgy, hogy a Stalker mesélje és folyamatos legyen. Kisebb törésekkel.
Gondolatjelet minden mondat elé, közé.
Vannak olyan szavak amiket egybe kellett volna írni.
Helyesírás jónak tûnik.

Történetileg olyan, mintha egy B kategóriás filmet néznék. A szereplõnek nincsenek meg a megfelelõ motivációi, mert csak rossz történik vele.

Javaslat, felejtsd el a folytatásos írást, én már próbáltam, nem sokra megy vele az ember. Inkább írd meg egyben csendben és ha kész mehet a közönség elé ;)

Lihogyev bocsa nevedért, de úgy írom ahogy kimondom... ha az sem helyes akkor is lihogyev...

... rám ragadt dolog ezzel nem tudsz mit kezdeni...

ami a történetet illeti egy dolog miatt B kategóriás a hangulat: Rájöttem hogy nálam 2 féle alappal tudok írni a kedves fajta harc, és dicsőség=Katona vagy gyilkos: egy jó fej tisztességes katona aki a tisztességtelen világban is megtartja az értékeit.
vagy a teljes Katasztrófa élet és megtört lélek=Így éltem, így haltam!
Ahol egy röviden leírt történet van hogy hogyan megy romokba egy ember élete...

Ez a történet bevezetője... Ami a "B" kategóriával kezdődik...
de lehet hogy végeredményben A kategória lesz és megmenti a lelkét a Főszereplő.
De ami a lényeg hogy észre vettem 1 dolgot hogy a hangulatom kihatással van az írásomra... hogy mennyire lesz szomorú, vagy épp vidám.
A Katona vagy Gyilkost "boldogan" kezdtem és az útoldó 3 hsz elárulja azt az embereknek hogy azokat nem a boldog időszakom alatt írtam...
Már akinek van hozzá érzéke észre veszi...
ott nem jött át az hogy keresztezem a két dolgot... Ennél most megpróbálom elérni... EZÉRT folytatásos.

A Katona vagy gyilkosba is írok majd... ha lesz hozzá Pozitív életszemléletem...
Mellesleg jobb itt kivezetni a rosszat, és az elkeseredést, mint az ereimet vagdosni :D

egyébként mondta valaki , hogy nem szeressük a b kategóriás filmeket :D ?

Itten félreértés van. Nem a te kedvedrõl van szó, hanem a karakter elõéletérõl. Szerintem kell legyen valami ami boldoggá teszi a fickót, mert így egysíkú, másrészrõl nincs megindokolva, hogy Õ miért nem vágta már fel az ereit ;)

A másik írásodat nem olvastam, de holnap bepótolom.
Ha érdekel, elõkeresem a saját szerszámos gyûjteményem, amit íráshoz szoktam használni.

Hát, a maffiás részt jól leírtad, de valahogy nekem ilyen körülmények között megszűnnének az érzelmeim.
Mármint még ilyenkor is bánkódni a család után?Hát nem tudom.
Amúgy szerintem az jó, hogy a saját hangulatváltozásodnak megfelelően írod, jobban bele lehet tenni az érzelmeket, gondolatokat.Amúgy szerintem nem kell, hogy valami boldoggá tegye, az majd jöhet később.

Miután elmondtam a fickónak a pályafutásom, Ő elment... azt hiszem aludni.
Nem volt sok dolgom, isten igazából semmi se. Ma délután érkeztem ide Beszéltem a helyi hogy úgy fogalmazzak rendfenntartóval: Kosztyánnal, elmondott egy két dolgot a helyi dolgokról, és szokásokról.
Annyit mondott hogy vegyem be magma egy házba osztán kész, ah valami melót akarok menjek le a vén kereskedőhöz, neki mindig van valami kis munkája...
De nem fűlik hozzá a fogam, nem is a munkához, hanem a harcokhoz.
végül olyan 11óra tájt, kezdtem álmos lenni, Bementem a Kis házikómba, jobbról az útolsó előtti. Egész jó kis kunyhó 4 szobás Plusz a fürdőszoba, ami használhatatlan... de ettől függetlenül Kényelmes kis zug.
Befeküdtem a leghátsó bal szobába a kanapéra. Ez a legkisebb szoba a házban, mégis elfér benne a kanapészerűség, egy Szekrény , és egy Fém asztal is amire fel van csavarozva egy satu.
Az összes cuccom egy kis táskában van... 4 konzerv... illetve most már csak 3.
a rendőrségi Fortom, hozzá 2 tár. a katonától zsákmányolt katonai Kés, és 4 tár az AK-hoz.
az AKban van az 5dik tár, azt csak letámasztom a felhoz a fejem elött.
a Táskát, Párnaként használom kicsit kemény, de az ágy se kényelmesebb, mégis elalszom rajta különösebb forgolódás nélkül...

(Másnap)
Fény szűrődik be a szoba egyetlen ablakán... nem halovány fény, erős és vakító fény. Mint mikor egy Viharos este után reggel utat tör magának a fény...
Felültem a kanapén, megdörgöltem a szemeim, majd az AK-ért nyúltam. Ott ahol hagytam.
Fogtam a táskámat, felvettem a hátamra, majd az AK-t a vállamra akasztottam és kimentem a házból.
Jó reggelt! Köszönt rám Kosztyán.
Csak biccentettem neki, erre ő közelebb int hát mentem.
A háza elött megállt, én pedig vele szemben.
Ugye jól halottam hogy te rendőr voltál? Kérdezte.
Igen.
Volna itt egy kis feladat.
Micsoda?
egy bandita a közelben portyázott, az itteni kereskedőnek egy informátorának csapatát megtámadták, 2 embert megöltek ott helyben, a harmadik éppen csak élt, mikor rátaláltak, a negyediket pedig elhurcolták.
Mi közöm ehhez?
Ugyan már, rendőr voltál ezek pedig gengszterek, hidegvérrel lelőtték a másik kettőt!
A harmadik fickó is éppen hogy bele nem halt, te pedig rendőr voltál ne mond hogy nem érzesz késztetést ezeknek a mocskoknak a megölésére?
Nem érzek rá késztetést, de elvállalom, csupán jó lenne tudni hogy hol vannak!
Ő jah, egy felderítő csapat megtalálta őket, egy régi járműparkolóban táboroztak le!
Itt felmész a beton útra, mész rajta egy 250 métert, majd jobbra lesznek a dombon, pár bozótosba!
ha csatlakozol hozzájuk valószínűleg képesek lesztek elintézni őket, és élve kihozni a fickót is.. Szuszlov jelentősen megjutalmazna érte!
Rendben! Mondtam, majd elindultam kifele a táborból.
Éppen úgy mentem ahogy mondta, meg is találtam az embereit.
2 fickó éppen a bozótos tövében ül, a harmadik térdel, és közben egy távcsővel figyeli a parkolót.
Hátra néznek rám.
először a két fickót néztem meg... egyszerű civil ruházat, az egyiknél egy hosszú csövű sörétes a másiknál pedig egy pisztoly.
a harmadiknál pedig egy Mac-10es van.
Hello, te vagy az akit Kosztyán Küldött igaz?
Igen!
Jól van, Fogd! Mondta, majd felém dobta a távcsövet. Leguggoltam, majd közelebb mentem, és belenéztem a távcsőbe.
A Kapunál kettő, a Balról a tetőn, ahol lyuk van a falon egy. Jobbról ahogy van a garázs ajtó, három ül a tűz körül, egy pedig bent van a bal oldali kapunál lévő bódéban. plusz egy vagy kettő járőrözget az udvaron.
8-9 gengszter... kis lő távú fegyverekkel... főként sörétessel! Egészítettem ki a mondandóját. De szerintem még abban az épületben is vannak! Mutattam a lyukas falú házra.
Meglehet... Induljunk? Kérdezte, majd a Mac-10esét a kezébe vette.
a másik két fickó is felkelt már a földről.
Ne! Túl nagy zajt csaptok! egyedül megyek!
Hehe.. ugye most csak viccelsz?
Nem, Mondtam majd vissza nyújtottam neki a távcsövet.
Jól van te Rambó újonc, de aztán el ne patkolj! Mondta mosolyogva.
De ezzel én nem is törődtem, csupán Kibiztosítottam a forttom, és eltettem, majd az AK-t is kibiztosítottam, és azt előre szegezve elkezdtem osonni a hát felé...
Jobbról indultam el, oldalt hiányzott a kerítésből egy rész, oda osontam majd közel a garázshoz.
Bent pár fickó beszélgetett, hallani lehetett ahogy a zsákmányról beszélgetnek, és ahogy a száraz fa ég...
Közelebb mentem a fallyukhoz. Mély levegőt vettem , majd befordultam, és egy kaszáló sorozatot engedtem befele. Mind a 3 fickó, elterült Ám a másik oldalt, nem is volt fal át lehetett látni a ház másik végébe, és ott bizony egy kis részen le volt omolva a sarok, ott már rohant is volna be az egyik, de oda kaptam a fegyvert, és egy sorozattal elintéztem, a csávó, hátra esett, és elterült a törmeléken, az utána lévő ember, megijedt és ledermedt, vele két további golyó végzett...
Bementem a garázsba, majd át a házba.
A bal oldali "őrbódéból" tüzet is nyitott rám az egyik egy kétcsövű sörétessel, de elhibázta, mind két lövést.
3 golyót küldtem oda, és az is eldőlt mint egy zsák homok.
Anyádat te mocsok! Ordít valamelyik, majd bevetődik egy nagykabátos fickó dupla csövűvel a leomlott házsarkon, és lőtt is.
Oldalra ugrottam, majd bukfenceztem is, a fegyvert elejtettem, de elővettem a pisztolyom, és 4 golyóval öltem meg a nagykabátost.
jobbról ismételten tiszta cél voltam egy másik házsarok hiányossága miatt... de gyorsabban reagáltam, és 2 golyóval leterítettem az udvar közepén álló pisztolyos fickót.
az AK úgy két méterrel elöttem van a földön, Felálltam a térdelésből, és lassan közelítettem a fegyver felé, mikor oda értem leguggoltam, de nem néztem le, folyamatosan a lehetséges pontokat ahol rajtam üthetnek. Felvettem az AK-át a bal kezemmel a fegyverszíjnál megmarkolva, ekkor egy nagy darab vas repült be az épületbe.
Bassza meg! Mondtam hangosan, majd Megfordultam és elugrottam onnan, Közben már robbant is a gránát.
hassal érkeztem a földre. alattam az AK... Por és fa szilánkok és kisebb nagyobb tégla darabok voltak mindenfelé. Megfordulok a földön Közben észre vettem az egyik fickót a másik ház tetején, a Kezemben lévő fortot oda szegeztem, majd kétszer oda lőttem, az egyik vállon kapta, a másik az oldalába ment, mire a bandita megtántorodott és leesett a tetőről egy nagy ordítás közepette...
A pisztoly üresen kattant. ekkor vissza dugtam a helyére, majd megmarkoltam újra az AK-t, és felkeltem a földről Kicsit gyorsabban, majd Kimásztam a leomlott ház saroknál... Az udvaron senki más nem volt cska én.
Bementem a szemközti házba, végig előre szegezve az AK-t, elöttem egy másik szoba szembe a lépcső, jobbra pedig nem láttam rá, így be oldalaztam.
Dobd el azt a kibaszott fegyvert, vagy megölöm! Ordította nekem egy Kopasz fickó, aki A kését a vélhető leges Informátor nyakának tartotta. az Informátor kezei meg voltak kötözve, és térdre ereszkedve volt... semmit sem tudott csinálni.
Dobd már el nem hallod!? Ordít ismét.
Én csak mereven nézek.
Ha elengeded, elmehetsz! Feleltem higgadtan.
Persze! Csak úgy elengedsz mi? Leölted a tesókat, de engem csak úgy elengednél? ennyire hülyének nézel?
Én szava tartó ember vagyok, ha elengeded elmehetsz!
kapsz 10 másodpercet, hogy eldobd azt a rohadt fegyvert!
Én pedig adok ötöt hogy elengedd! Mondtam teljesen nyugodtan.
a Kopasz fickó izzadt mintha most futott volna le egy maratont.. pedig nem volt meleg se éppen kellemes tavaszi napos dél elött volt.
Dögölj meg! Mondta.
öt Mondtam, majd abban a szent pillanatban meghúztam a ravaszt. a golyó pont homlokának közepén ment be, és a tarkóján távozott jelentős vért a mögötte lévő falra kenve.
a Kés kiesett a kezéből, ideje se volt használni azt... Csupán kicsit megkarcolta az Informátor bőrét, ahogy kiesett a kés a bandita kezéből, aki össze is csuklott mögötte...
az informátor előre esett négykézlábra, Közben nagyot nyelt, és utána sűrűn vette a nagy levegőt.
Kösz haver! Mondta végül.
Leengedtem a fegyvert... Közben az Informátorra néztem.
Járni Tudsz? Kérdeztem.
Igen, csak segíts eloldozni! Mondta még mindig zihálva.
Vállamra tettem az AK-t, majd felvettem a kést, amit a bandita elejtett... egyszerű konyhakés volt, de úgy elvágta a kötelet mint kés a vajat. az Informátor megtapogatta csuklóját ahova oly vadul rászorították a kötelet. Majd segítettem neki felállni.
Szuszlov miatt vagy itt igaz? kérdezte.
Nem. Kosztyán szólt, hogy baj van! Feleltem.
Egy kutya... Mondta majd felsietett az emeletre.
Hova Mész? Kérdeztem utána.
Ezek a mocskok elvették a fegyverem! Mondta.
Utána mentem fel az emeletre, majd balra fordultam egy szobába, ahol szemközt volt lyukas a fal.
Ááá itt is van! majd Kivett egy Kék ládából egy MP5ös géppisztolyt.
és a táskám is! tette hozzá.
őőő... Kell valami neked a cuccukból? Kérdezte miközben hátra fordult.
Talán gyilkos vagyok, de nem hulla rabló! Mondtam.
ó.. ember, ez szar felfogás, és amugy is nézd, ez az a cuccuk amit ők loptak össze más stalkerektől!
Az arcom nem változott, nem szóltam semmit se...
De juj.. Mondta a stalker, majd vissza fordult, és elkezdte megtömni a hátizsákját.
Mikor végzett, Kimentünk a lyukon a tetőre, majd lemásztunk a fa létrán ami a falhoz volt támasztva.
Innentől egyenesen vissza indultunk a faluba. Felmentünk a beton útra és lassan elkezdtünk vissza sétálni, a Domb környékén azonban fel jött az útra a másik 3 stalker a felderítők..
Te jó ég.. egy magad kicsináltad mindet? Kérdezte az egyik, a sörétessel felszerelt.
Nem feleltem.. még egyet kettőt kérdeztek, de miután látták hogy egyáltalán nem felelek, Nem szólaltak hozzám többet.. annál többet beszéltek az informátorral... ő elég bőbeszédű volt.
Végül a kis "hídnál" elváltak az útjaink, a másik 3 stalker vissza mentek a parkolóhoz, miután az informátor elmondta hogy a banditákat nem zsebeltük ki, vagyis nekik még eshet egy kétszáz rubel...
Úgy 3-4 perc múlva vissza is értünk a faluba.
Kosztyán Intett az informátornak, Mire az megvárt engem.
Kosztyán csak a vállamra tette a kezem.
Petruha elmondta hogy egymagad csináltad ki azt a majdnem tucatnyi banditát... azt hiszem ezért, nem elég egy köszönöm, majd elővett egy kis köteg pénzt
6000 rubel! élvezd ki! Mondta, majd a kezembe nyomta és Megveregette a vállam.
Na most menjetek Szuszlovhoz, fogadok hogy ő is ad neked egy kisebb összeget hálája jeléül. Mondta, majd odafordult a többi újonchoz.
Én megfordultam, majd elindultunk a kereskedőhöz, Szuszlovhoz... elég karizmatikus fickó volt első benyomásra, annak ellenére is hogy tolókocsiba kényszerült. amugy nem messze a falutól egy Pinceszerűségbe volt berendezkedve.
Az informátor intett Szuszlovnak, ő csak bólintott, majd rám nézett...
Szóval te lennél az egyszemélyes igazságosztó!
kicsit előre döntöttem a fejem.
Az informátor Közben egy FlashDrive-ot vett elő, és átnyújtotta Szuszlovnak, aki el is vette a kezéből, és bedugta a Laptopjába, majd párat kattogtatott, majd elkezdte bólogatni a fejét... Rendben Tolik, Jó információt hoztál, tisztáztad az adósságod! Szólt oda a mellettem álló informátornak, aki kicsit mosolyra húzta a száját.
Már menne kifele, Mikor utána szól Szuszlov: De ha akarsz még egy kis pénzt szerezni, akkor volna itt még egy meló!
Miféle? Kérdett Tolik.
Árú szállítás!
Hova?
Yantar!
Vállalom!
Rendben van! gyere vissza holnap! Mondta, majd felém fordult.
Ami pedig téged illet! Mondta, majd letett elém 5000 rubelt, és egy PDA-t. És volna egy ajánlatom számodra! tette hozzá, majd elvette a kezét a PDAról.
Mi? Kérdeztem.
Menj Tolikkal, és vigyázz rá! Használható ember ami ritka, de kicsit naiv és túl sokszor kerül bajba!
Miért mennék vele? Kérdeztem...
Ha az anyagi részét firtatod, akkor megtoldhatom ezt az 5000ret további 10 ezerrel! ha az érdekel miért kérem akkor válaszolok: Hallottam Kosztyántól hogy egymagad intézted el a a fogva tartóit, ami azt jelenti, hogy jól bánsz a fegyverrel, és még ő is túl élte a harcot ez azt jelenti hogy vigyázol mire lősz, ideális védelmet nyújthatsz Toliknak!
Még gondolkozom! Mondtam, majd elvettem a pénzt, de PDA-t ott hagytam.
Hé! Szól utánam, miután megfordultam.
A PDA attól még a tied! Mondta.
Vissza fordultam, és elvettem az asztalról, majd zsebre tettem és kimentem.
Bementem a "házamba" Bementem a leghátsó szobába, és lepakoltam a cuccom, Kitáraztam az akt, és a majdnem üres tárat a táskába tettem, és új fullos tárat elővettem és a fegyverbe toltam, de nem biztosítottam ki. a pisztolyból is kivettem az üres tárat, és eltettem, és a fegyverbe nyomtam egy másik tárat...
Utána neki álltam enni.. egy újabb konzervet elfogyasztottam. utána kicsit neki álltam gondolkozni.. mi is legyen... menjek ne menjek?

Jó történet, de szerintem egy kicsit össze vannak keverve a nevek. Tolik az a fickó volt, aki betonlapoknál haldoklott, Szidorovicsot pedig nem értem, miért helyettesíted ezzel a Szuszlovval. Mindenesetre jó történet.

Én a nekem 8 voltam, mert tényleg nem igazán hatnak meg az ilyesmi dolgok...

A legutóbbi katasztrófás én voltam. Nem a történet vidámsága, sokkal inkább a formai sajátosságok miatt.
Ha én írok valamit, az első dolog amire odafigyelek az az, hogy helyesírásilag tökéletes legyen. Tény hogy nincs mindenkinek tehetsége hozzá, de erre van például a firefox/google chrome beépített helyesírás-ellenőrzője. Nem jelölöd a párbeszédes részeket, továbbá a legtöbb főnevet nagybetűvel írod, ami elsősorban német nyelvterületen lenne helytálló. A számokat pedig igyekezz betűvel kiírni...
A történet rendben van, leszámítva néhány logikai csavart, de ezt nem rovom fel neked.

nem helyesírás ellenőrzést kértem, ha azt kérnék elmennék a magyar tanáromhoz, magára a történetre koncentráltam, a kérdéssel is... akinek meg a történettel van baja, abban legyen gerinc, és vallja be, és azt mondja meg nekem mivel, mert akkor javíthatok, vagy elmondhatom neki hogy én miként gondoltam azt, szeretnék fejlődni írás tudományban, ehhez azonban szükségem van bizonyos kritikákra, de nem helyesírással való szőrszálhasogatásra...

Nem tudom, mi a baj, mi felhívtuk a figyelmed a hibákra. Sõt, szívesen segítenénk, hogy fejlõdj. Bizonyos honlapokon kapnál esetleg egy "Ez sz@r!" felkiáltást és el van inzétve. Én is kicsiben kezdtem, és nekem is volt annó sértõdés, hogy leszólták a "MÛVEM". Besértõdni felesleges, mert semmi sem lehet tökéletes, és így nem fog mindenkinek egyaránt tetszeni. Ezt el kell fogadni.

Amin tudnál változtatni az a tálalás módja, mert most olyan, mint egy rozsdás késsel erõltetett agymûtét. Sajnálom, de a 2. fejezetet a feléig sem tudtam elolvasni a hibák miatt...

Itt senki sem írt bántó hangnemben, tényleg csak segítünk téged az előremeneteledben.
Egy novella nem csak történetből áll, formai hibái is lehetnek. Ha publikálni akarsz egy művet, erre is oda kell figyelned. Élvezhetőbb lesz.

Nekem végül mindegy, hogy megfogadod a tanácsunk vagy sem. Neked nem kötelezõ megfogadni, nekünk meg nem kötelezõ elolvasnunk. A hibákat többször elmondtuk: A stílus, az írástechnika, a szövegszerkesztés.

Itt van egy kis segítség azoknak, akik szeretnének írástechnikailag fejlõdni:
http://data.hu/get/3414445/szerszamoslada.zip

Vissza
Top Alul