A Szerencsés Stalker Esete

Putiteng

New Member
Csatlakozás
2009.04.22.
Üzenetek
1,096
Reakció pontszám
0
A Szerencsés Stalker Esete

Hat órakor keltem. A nap éppen akkor világított át az ablakon, pont a szemembe. Kezemet a szememhez raktam, hogy eltakarjam a fényt.
Fáradt voltam még, így még a matracon maradtam és úgy döntöttem, hogy megvárom a fiúkat és velük megyek tovább, hogy kinyírjuk azt a szemetet, aki
kinyírta Vladimirt. Két napja ölték meg, amikor egy ritka relikviát kerestünk, a megbízónk elég nagy kutya volt, mivel 50000 rubelt igért.
Hát elindultunk így öten, Rosztik, Vladimir, Petrenko, Aleksander és én. Már meg is szereztük a cuccot, ekkor találkoztunk a pasassal, aki azt mondta,
hogy ez az út veszélyes, ne erre menjünk, hanem tegyünk egy kerülőt. Rosztiknak és Vladimirnak nem tetszett az ötlet, de végül arra mentünk.
Három vagy négy órát gyalogoltunk, amikor Vladimir megált. Megérezte a bajt. Ő és én előre mentünk szétnézni. Alig pár lépést tettünk,
lövés, és Vladimir homlokából ömlik a vér, majd holtan esik össze. Csak pár századmásodpercem maradt a feleszmélésre, hogy Vladimir akit már
a Zonába érkezésem óta ismerek, halott. Most, hogy így utólag belegondolok, óriási szerencsém volt, hogy nem engem lőttek le. Egész életemben szerencsés voltam,
a sportfogadásokat sorra nyertem, akik bekerülnek egy anomáliába, kilencven százaléka soha nem jön ki onnan. Én pedig ezt már megúsztam hatszor.
Már 2 éve vagyok a Zonában és soha nem találtak el komolyabban... Miután Vladimirt lelőtték, beugrottam egy kő mögé. És láss csodát, két másodperc
mulva ott robbant fel egy gránát, ahol az előbb áltam. Szerencse. Túl sokan voltak, még hallotuk Rosztik parancsát, hogy két nap mulva találkozunk a háznál. Én már itt vagyok. Majd jönnek a többiek is, ha... Nem, erre nem is gondolhatok! Tapasztaltak, túl fogják élni. Éhes vagyok. Hátha van még valami kaja a táskában. Á, itt is van!
Kopogtak. Hmm... hátha valamelyikük megjött. Felveszem a pistolyt, a biztonság kedvéért. Kinyitom az ajtót. Petrenko az:
- Szevasz, Oleg! - mondta Petrenko.
- Petrenko!!! Örülök, hogy még élsz. Gyere be!
- Kösz! Van valami kajád? - kérdezte, közben lefeküdt a matracra.
- Van! Én is most ettem volna. - közben a két kenyérre mutat.
- Akkor csatlakozok! - felállt a matracról és az asztalhoz ment.
Közben Oleg vágott négy szelet kenyeret, majd táskájából elővett egy nagy darab szalámit, és abból és vágott négy szeletet.
Oda adott két szelet kenyeret és két darab szalámit Petrenkonak.
- Tessék!
Evés közben Oleg megszólalt:
- A többiekkel mi van? Hallotál valami hírt?
Petrenko nagyot sóhajtott.
- Halottak. - közben a fejét rázta.
Oleg nem tudta felfogni, hogy újjabb két barátot veszített el.
- Mi történt?
Petrenko jó megrákta az ételt és lenyelte.
- Aleksander és Rosztik együtt menekültek. Megtámadta őket egy Pszeudó és Vak Kutya falka. Egy ideig tartották magukat, ám Rosztik kifogyott a lőszerből
és öt-hat kutya rögtön ráugrott és szétmarcangolta, és vele együtt veszett oda a relikvia is.
- És Aleksander? - kérdezte Oleg. - Vele mi történt?
- Elmenekült. Innen tíz kilóméterre találkoztam vele. Halálra volt rémülve. Nem is csodáltam, nem túl jó érzés végignézni, ahogy a legjobb
barátodat széttépi egy falka kutya. Akkora traumába esett, hogy nem figyelt az útra és anomáliába lépett. Szörnyű volt. - fejezte be Petrenko.
Oleg felált és kiment az udvarra. Petrenko odament Oleg fegyvereihez, mindet kitárazta és átdobta a ház másik sarkába őket.
Oleg nemsokára bejött. Petrenko ráfogta fegyverét.
- Mi van veled? - kérdezte meglepetten Oleg.
- Kifelé!!! - ordította Petrenko.
Kimennek az udvarra.
- Miért csinálod ezt? - kérdi Oleg.
- Nem egyértelmű? Hát pénzért! Mind az 50000 rubel az enyém lesz.
- Nem lesz! A relikvia Rosztiknál volt. Te mondtad!
- Hazudtam. - közben mutatja a relikviát. - Velem jöttek és mind a kettőt fejbelőttem.
- Szemétláda! - ordítja Oleg közben nekimegy Petrenkonak.
Kiüti a kezéből a pisztolyt, majd behúz neki egy nagyot. Petrenko a földre rogy, ám a keze pont a pisztoly mellé esik. Gyorsan felkapja a pisztoly és lő.
Oleg a gyomrához kap. Lenéz a kezére, látja, hogy véres, majd összeesik. Petrenko feláll. Odasétál a haldokló Oleghez. Pisztolyával céloz és újra lő.
Már csak Oleg halálsikolyát halljuk.
Oleg mindig is szerencsés volt. Ám egyszer találkozott össze egy igazán gonosz emberrel, akkor is az életébe került.
Micsoda szerencsétlenség.

Ember gratulálok.Ez nagyon durva és valóságos a zóna ilyen.MÉG ilyen megrázó story-t!

Nem rossz,de szerintem egy kicsit zavaros!Először első személyben mesél a főszereplő,aztán hirtelen külső szemlélődőként nézhetjük a sztorit!Múltidő-jelenidő váltakozik összevissza!Ezeket építő jellegű kritikának szánom,de sajnos én nem tudok elsiklani felettük!A sztori jó :D ,csak egy kicsit összeszedettebben próbáld meg,odafigyelve,ne csak a sztori vonalát tartsd fontosnak!

lehet épp ebbe van a zsenialitás :D

Még kezdő író vagyok. Az 1-es szám első személybe való írás sose ment. (Kivétel amikor nem magamról írtam)

Gyakorolni,gyakorolni!Ezt is tanulni kell,de csak így tovább,a sztorikkal nem lesz baj! pattog1

Redeitomi!
Írjál te is egy Stalker-történetet, kíváncsi vagyok rá!

Hagyjad, új még a gyerek, picsit nagy a szája. :D

szerintem legyen egyszer valamikor sztori író verseny :D

például úgy hogy öten és mindenki írna egyet a topikba, uténa oda nemírna senki csak szavazni lehetne :D
szerintem tuti jó ötlet :D

jo 5let nem hiszem hogy a verseny kedvéért mindenki új story-t írna

Putiteng":2yqyj59y mondta:
Hadjad, új még a gyerek, picsit nagy a szája. :D
Gratulálok!Jó kis összetartó csapat vagytok!taps1 Írtam,hogy a kritikám építő jellegű és nem bántásból került a fórumba!Egyébként a saját sztorim készül,amint kész felrakom!Remélem a kritikákat mindenki leírja és nem bántásból csak építő jelleggel! :P

Jó történet, csak így tovább. Nagyon szeretem a stalker-sztorikat, találtam egy blogot, ahol van egy pár íromány, merem ajánlani, ha van kedvetek, nézzétek meg ti is.

http://radioctivezone.blog.hu/

Bocs, ha egy kicsit off.

Vissza
Top Alul