A számolás után...

Melyik játékot játsszuk most? (leírásokat lásd lejjebb)

• egyszerű szólánc (előző szó utolsó betűjével kell szót kezdeni)

Szavazat: 0 0.0%
  • összetett szólánc (szavak betűit kell keverni/kicserélni)

• képháború

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
A számolós topik elérve a 10.000 hozzászólást be fog zárulni.

Ebben a szobában arra várom a javaslatokat, hogy mi legyen ezután helyette. Valami hasonló szisztémában gondolkodjatok, nem feltétlen számokkal, bármit kitalálhattok.

Gondoljátok át, ha lehet, mindenki csak egy dolgot javasoljon az átláthatóság kedvéért.

A legjobb ötleteket a moderátorok összegzik és szavazásra bocsájtják (szintén itt).

Hajrá.

milenne ha ien 3-4 szoval bovits a tortenetet dolog lenne. pl:
en elkezdem h:
-volt egyszer egy kutya

kovetkezo hsz(amit vki mas ir):

-aki szeretett labdaval jaccani

es stabi es stbi

Én is azt mondtam volna, csak azzal az a probléma, hogy lejutunk 30 oldalig, aztán az új felhasználók meg csak néznek, hogy mi van...

A szólánc jó, csak nagyon egyszerű szerintem. Jó persze a számolás is az, szó se róla.

Adott egy 5 betűs szó.A következő hozzászólónak 1, 2 betűt kicserélve, a megmaradt betűket bármilyen sorrendben felhasználva újabb 5 betűs értelmes szót kell alkotni.
Nem nehéz és növeli a szókincset.

ja csak egy ido utan nem lesz szo, es nemelyeknek akiknek nyelvtan 1esuk, 2esuk van-volt annak nehez lehet :D :D

Vitatkozás helyett inkább kezdjük el, és majd kiderül, hogy mûködik-e.
Javasolt 5 betûs szó: kelet.

jó ötlet a szó lánc de amit Csiga javasolt az is jó
pl errelelet
sztem lehet szavakat alkotni így is ha meg már nem tudunk akkor lehet h egy másik szót feldobunk és abból ugyan így

Tényleg, a cím is számolás után...pedig szoktam figyelni.

én a 4 szavas történet mondás mellett vagyok :D az vicces :D

Nem te találtad ki, ez már irtó régi szokás, szinte minden fórumon van egy történetfolytatós topik :D

Csak sajnos annak egy idő után kb. semmi értelme, és éppen ezaz hogy már mindenhol van ilyen, azért kéne valami olyat kitalálni ami nem olyan elterjedt.

Van egy képharc nevű játék is

Nah, elmagyarázom, hogy mi a játék lényege és szabálya:

Én most berakok egy képet, és a következő játékos (ne ugyanaz aki az előbb írt) berak egy másik képet, és egy rövid szöveget alá, hogy az Ő képe miért üti az előző játékos képét.

Egy példa: Berak valaki egy csajt, hogy milyen szép->a másik berakja a Terminátor-ról egy képet, és azt írja, hogy ez erősebb, mint a csaj->Erre a következő játékos berak egy akkumlátoros képet, mondván, hogy a Terminátornak lemerül az aksija...stb

from: gamestar fórum , eddig 137 oldalt élt meg és 2006 óta megy

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul