Nagyon jo történet és örömmel katinttottam a legfelső gombra a szavazásnál

Bár van benne egy két dolog amit emlitenék persze ha nem haragszol meg érte:
"Vak kutyák, amiknek nincs szeme"
Ez kicsit furcsa ugyanis a VAK szo eleve nem jelenthet mást tehát itt kár volt leirni hogy nincs szemük mert ez egyértelmű.
A másik: "Mindenkinek azt mondtuk, hogy a Francia Idegenlégióba léptünk be".Ennyi erővel meg is mondhattátok volna az irásodban lévő haveroknak barátoknak hogy a Zónába indultok mivel a Francia Idegenlégio ugyanolyan kemény és halálos vagy legalábbis sejtem hogy hasonlo lehet.Ott is hiába vannak melletted emberek, bajtársak ott is csak magadra számithatsz ahogy a Zónában is.
Mikor felsorolod miket vettetek az nagyon jo volt.Én nem vagyok ennyire a fegyverek szakértője sőt egyáltalán nem de érdekes hogy egyikőtök se vett elsősegélycsomagot és ételt valamint sugárzás elleni injekciot.Persze ezek a játékbol vett tárgyak azt irsz bele a történetbe amit akarsz és én nem is akarom megmondani senkinek hogy mit csináljon vagy éppen mit ne ez csak egy vélemény.Tehát hogy tudván milyen veszélyes helyre mentek és jol felszerelkeztek de a sérülések ellátására nem gondoltok.Mondjuk most még csak olvasom a sztorit ez később még majd persze változhat ahogy haladok benne pl zsákmányolt elsősegélycuccok meg hasonlok...
Gondolom hogy Kievben szálltatok meg.Na most 140km 4 órás út?Még Mosonmagyaróvárra is 2 ora alatt leérek ami 160 km körüli táv.Jo persze tudom hogy Ukrajnában csak részben vagy egyáltalán nincs autopálya és az utak is szar állapotban vannak de szerintem ez egy kicsit eltulzott idő.
"Sztalkerok" bár nemtudom hogy helyes hogy ilyenkor mint minden szot megértsünk hogy "Sz"el vagy "S"el irjuk bele hogy Stalker de -ek.Nem -ok kell a végére később pedig már "stalkerrel" jelzőt használsz "sz" nélkül.
Ugyanakkor nagyon tetszik hogy a 4stalkert igy bemutatod hogy honnan jött és miért van itt esetleg mit csinált azelőtt.
A ki*-ozott részek nemtudom mik akarnak lenni mivel gyanitom hogy itt valami csunya szo szerepelt esetleg férfi nemiszervek szopogatóira gondolsz?Tudom hogy ezt a forum csillagozza ki nem te.
Mikor Miroslav lövéseket hall nem hiszem hogy elkezd jegyzetelni mikor bárhonnan támadhatnak.Itt mondjuk én a jegyzettömb helyett flashdrive-ot irtam volna amit visszahalgattok.
"Lehet hallani a támadók lépteit a házban miközben Miroslav rögziti a beszélgetését és megszakad az adás" vagy valami ilyesmi.
Kifejlesztette Sakharow a sisakot.Ha még nem tesztelték hogy mondhatja hogy Megbizhato?
Ugyhogy nehogy sértésnek vedd ez az ugymond elemzést.Én is szeretem mások véleményeit elolvasni meghallgatni még ha negativ csengésű is mert fontosnak tartom és lehet tanulni belőle.A történet nagyon tetszett sokkalta jobb mint az enyém.Bár persze tudom hogy az én irásaimban is vannak hibák de ez szerintem mindenkinél előfordul.Most olvastam hogy miket irtak a történetedre a többiek és hogy elkezdted a folytatást is irni.Épp akartam kérdezni mivel ugye ugy fejeződött be hogy nincs vége igy gondoltam hogy majd folytatod.Szerintem ne irj időpontot hogy kb mikor lesz meg mert jo munkához idő kell.Kész lesz amikor kész lesz.Én is ugy voltam vele mikor irtam hogy már majdnem befejeztem aztán történt valami.Megint ihletet kaptam és folytatódott.Ugyhogy REMEK MUNKA csak igy tovább