Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Hát bezony, érdemes.
Bár nekem az újabb képek nem nagyon tetszenek, de egy régi, amiben a pufajkás tömegből küld egy mosolyt a kamerának, van valami abban az arcban, és mosolyban.Olyan közvetlen...
Pr0D1G7 Nabukodonozor
A ti linkjeitekben valahogy taszító az a tökéletesség.Most nézz rá, olyan nem evilági, olyan rideg az egész.
De domesz linkjében valahogy megvan az a hétköznapiság, az az őszinteség, a mindennapok bája.
Tudjátok az a keserédes varázs, amit az ember akkor érez, amikor jön haza a gyenge napsütésben, hulla fáradt vagy, és érzed, hogy kész, elmúlt a nap fénypontja, és mégis , ezzel a mosollyal megajándékozott téged egy ismeretlen ember a hévmegállóban.Nem is tudom igazán megfogalmazni, hogy mit érez az ember, amikor a "szemébe néz.Ezeknek a fogalmaknak az egyvelege ízlés szerinti mértékben:a hétköznapok bája,őszinteség, közvetlenség,és lehet, hogy közhelyes, de az egyenlőség.Na mindegy, ízlések és pofonok, nem azért van a topik, hogy filozófálgassunk...
Igen, lehet, hogy azért mű, mert profi kép, de akárhogy is, tényleg elég furcsa ízlésem van, ezzel kell együtt élnem, ez van, ilyen az élet.De tényleg nem sértésnek szántam, de nekem valahogy nemjönnk be a "normális" képek és kész.De montam, ezen ne vitatkozzunk, ízlések és pofonok.
Ja, és szerintem ezen a téen az ideoógia teljesen lényegtelen, maximum a képek hangulatáoz adhat aláfestést...
Bár Domesz azért kíváncsi lennék, hogy honnan szeded ezeket.