A nap évfordulója

Ez a József Attila a nagy József Attila vagy csak egy névrokon? Mert a stílus nagyon nem az. Szertetem
Józsefet, de ezzel még sehol nem találkoztam.

Ha az idézetemre gondolsz, nem, semmiféle névrokon, Ő az. Csak ezt a versét nem teszik bele a szöveggyűjteményekbe sőt a régi József Attila összesekből is szívesen kihagyták, cenzúra, ugyebár nagy erőssége a bal oldalnak... a nagy proletár költő hogy nézett volna ki ha kiderül ilyen verseket is írt...

kiscsillag: A ősi magyar kultúrában a fa volt a lét jelképe.Ennek a képnek inkább olyan jelentőssége van ,hogy mennyi idő és önfeláldozás árán sikerült ezt a szép országot megteremtenünk ,és a gyökereink ide kötnek.
Ennek nincs semmi antiszemita üzenete.

ÉS sajnos mostanra annak a fának lehulltak levelei és kopaszon elhagyva áll és senki nem gondozza, pedig újra erős szép hatalmas dicső koronájú fa lehetne!

1812 – Bonaparte Napóleon serege átlépi az Orosz Birodalom határát

És EU-s nyakörve van a kutyának, ami oldalbapisálja?
Jó ok, csak gondoltam, hogy a világfa, de ok, szerencsére elkerültük a félreértést.

Pr0D1G7":2eee0vdb mondta:
...a régi József Attila összesekből is szívesen kihagyták, cenzúra, ugyebár nagy erőssége a bal oldalnak... a nagy proletár költő hogy nézett volna ki ha kiderül ilyen verseket is írt...

Baloldaliként kikérem magamnak,nem a baloldal erőssége,hanem minden fajta diktatúra gyakorolja a cenzúrát.

Kérlek,ne politizáljunk.

1936-ban ezen a napon született Hofi Géza Kossuth-díjas, Jászai Mari-díjas magyar színész, humorista, előadóművész, a magyar kabaré történetének leghíresebb és legtöbbet emlegetett alakja. A magyar kabaréműfaj külön úton járó, kiemelkedő népszerűségű mestere, aki önálló produkcióival egyéni stílust teremtett.(Wikipédia)
meg-hajol :koszoru:

69286436.jpg

meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol

1776 óta a függetlenség napja az Egyesült Államokban, ezen a napon írta alá Benjamin Franklin a Függetlenségi Nyilatkozatot(Wikipédia)
usaflagd.gif

225 éve, 1785. július 6-án fogadta el az amerikai dollár vagy USA dollár használatát az Egyesült Államok Konföderációjának Kongresszusa; az Amerikai Egyesült Államok hivatalos fizetőeszköze mára már a legelterjedtebb pénznem a világon.

USDnotes.png

Ma 38 éves Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.
Gratula! Végig izgultam a meccseit,sok örömet szerzett az országnak.
benedek.jpg

Dzsenifer Hopez.. :D ahogy a south parkban mondanák :D szereti a takót :D

Vissza
Top Alul