A látogatás/Speak No Evil/Gæsterne (2022) feliratos 97'

eve58

Member
Csatlakozás
2026.01.08.
Üzenetek
113
Reakció pontszám
36
Hely
Budapest
Windows 10
Edge 143.0.0.0
A látogatás SP NO 01.webp
dán, holland, horror, thriller,
Rendezte: Christian Tafdrup
Bjorn (Morten Burian) feleségével Louise-zal (Sidsel Siem Koch) és közös gyermekükkel nyaral Toszkánában, ahol barátságot kötnek egy holland családdal.
Amikor aztán hazaérve váratlanul meghívást kapnak, hogy utazzanak el hozzájuk Dániából Hollandiába és töltsenek náluk néhány napot, a házaspár némi habozás után elfogadja az invitálást.
A kezdetben jó hangulatú látogatás bizarr fordulatot vesz, amikor apródonként kiderül, vendéglátóik sötét titka. De lehet hogy már késő???

Itt elérhető:
https://videa.hu/videok/film-animacio/a-latogatas-2022-hunsub-QXvog4$pth1k3xZUH

Erről csak hallottam, hogy nagyon durva film...Valóban?

Erről csak hallottam, hogy nagyon durva film...Valóban?
Engem borzasztóan felkavart! Aztán lehet, hogy az edzettebb lelkűeknek "piskóta" ;)
Ezt itt nem tettem be a leírásba, de a csoportban beillesztettem, ez egy kritika részlete:
"Nincs a világon rosszabb dolog annál, mint amikor pusztán udvariasságból sétálunk bele kínkeserves társas szituációkba. Christian Tafdrup sokkoló filmje erre játszik rá, eszméletlenül szemét módon. A látogatás az utóbbi évek egyik legkellemetlenebb, legfájdalmasabb, legmegrázóbb és legrohadékabb filmélménye, amelyet ajnározni kell, de nem lenne szabad. Christian Tafdrup társadalomkritikus pszichológiai horror-thrillere ugyanis olyan mesterien meríti ki a mozgóképes szadizmus fogalmát, hogy azt néhány galamblelkű, felkészületlen néző büntetendőnek fogja tartani."

Vissza
Top Alul