Mpytyu":2ifvbzck mondta:Nemtudom nekem remekül ment highen (csak a nagyobb pályán szaggatott). Tanács:
-tegyél föl újabb DirectX9-et
-új videokártya drivert
-esetleg lejátszó codecot (nemtom hogy segít)
Neked milyen géped van?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Mpytyu":2ifvbzck mondta:Nemtudom nekem remekül ment highen (csak a nagyobb pályán szaggatott). Tanács:
-tegyél föl újabb DirectX9-et
-új videokártya drivert
-esetleg lejátszó codecot (nemtom hogy segít)
rocky89 mondta:Hia all!
Az én gépem egy P4Prescott 3,.0GhzHT, 1gb ram, GeForce 6800...
azzal simán mennie kéne...
nekem is hasonló gépem van, és maximumon, 1024×768 ban 35-45 frameket megy... Neked is simán mennie kéne ennyit
rocky89 mondta:Mondom, hogy beállíások kérdése... nézzétek meg az előző képeken fány fps-t megy...
Ave":1t5pcxg0 mondta:rocky89":1t5pcxg0 mondta:Hia all!
Az én gépem egy P4Prescott 3,.0GhzHT, 1gb ram, GeForce 6800... Namármost kipróbáltam a bétát, medium és high grafikán szinte ugyan annyira JÁTSZHATATLAN!!!!
Kéremszépen!!! Azt tudom, hogy tökéletes játék nincs (hacsak nem a Half Life 2), meg optimalizálni sem tud mindenki (csak a Half Life 2-es srácok), de olyat állítani, több fórumon is, és maga a fejlesztők által is, hogy ez a játék HL2 Episode One szintű grafikával és hasonló gépigénnyel van felvértezve... Hát nem tudom... A lényeg, hogy nekem az Episode One Mindent MAXRA húzva kicsit röcögött egyes helyeken, ezmeg médiumon játszhatatlan. Hát remélem a megjelenésig még dolgoznak rajta, és normálisan tudok majd rajta jáccani (értsd nem low grafikán mer az shit, ésmég a medium sem az igazi, mivel tudom, hogy nem U 3.0 a motor), mer tényleg nem sokban különbözik a már említett játék grafikájától!!!
Én voltam, lehet velem vitázni és tanácsokat adni kötelező!!!![]()
RoCky
UI: az fontos, hogy a gépem a szerver... Ez enniyre lassítaná? :shock: Jah és bármennyire is az ellenkezője láccik, a lehető legnagyobb tisztelettel beszélek a S.T.A.L.K.E.R.-ről, mivel hatalmas FAN vagyok, nagyon várom (a legjobban a játékok közül) csak elkeserítene, ha ilyen tapasztalatok érnének mikor a játék megjelenik.![]()
azzal simán mennie kéne...
nekem is hasonló gépem van, és maximumon, 1024×768 ban 35-45 frameket megy... Neked is simán mennie kéne ennyit
Mpytyu":3rxltl13 mondta:Lelehet már tölténi a DirectX10-et, és ha igen akkor fel lehet telepíteni XP-re?
pYura":7402r6bi mondta:Van két tweakelt beállításom, szerintetek melyik jobb:
http://img515.imageshack.us/img515/7492/ultrabench01gx9.jpg
ÁÁ szerintem simán fog menni minden kedves embernekjim67":bsc8cwwb mondta:az is elképzelhető hogy a véglese nem lesz túloptimizálva és szagagtni fog (lsd:boiling point road to hell)
Tibi":vlbffy7g mondta:pYura":vlbffy7g mondta:Van két tweakelt beállításom, szerintetek melyik jobb:
http://img515.imageshack.us/img515/7492/ultrabench01gx9.jpg
Szerintem a felső. Élesebb kép, jobb láthatóság, szal az jobban néz ki eljen
FreedomF":aocdibrj mondta:Dehogy nekem 7900 GT-n simán fullon fut a 2215 Beta 2945 Beta![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.