Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Tippelek:hispan1":2gbqqetz mondta:Szóval válaszolva a kérdésre a betak és alfák alapján ne ítélj, mert például azok nem tartalmaznak élsimítást. A végleges gépigény persze várhatóan nagy lesz, attól függ, hogy menynire, hogy mennyire sikerül optimalizálni a dolgot.
Nem.hispan1":awrjh67y mondta:Ha nekem az egész rendszerem (alaplap és proci is) 64 bites, de maga az OPrendszer nem, akkor egy 64 bites játék tud 64 bitben futni?
Na igen, ezért nem vettem eddig új procit....hispan1":1xp1bunq mondta:Szóval akkor kell szerválnom egy 64 bites windowst. Az amúgy a bajom, hogy 64 bites XP csak angolul van kiadva illetve a 64 bites angol XP-hez nem jó semmilyen magyarítás. SZóval ezért nincsen most 64 bites rendszer a gépen. Meg kell várnom a Vista-t, úgy tűnik.
hispan1":2ndm9u0b mondta:Azért lassan rászánom magam, hogy nem is kell, hogy a windows magyar legyen...
Chabi":3so62m7h mondta:Én nem vagyok nagy gamer, csak 1-2 játékkal játszok évek óta. (LOL) Egy dologra viszont kíváncsi vagyok. Arról volt szó pár régebbi hírben, hogy a THQ megvette az UT3 engine-t. Voltak találgatások, hogy most árírják a STALKER-t vagy az X-ray és UT3 engine-ből valami közöset hoznak ki. Szerintem az újabb DX9-es videokok és képeken látszik, hogy nem X-Ray a motor már. :roll:
Na szóval: - aki sokat foglalkozik játékokkal, játék hírekkel..stb az soroljon fel pár megjelent vagy a közeljövőben megjelenő játékot ami szintén az UT3 engine-t használja. Hátha tudunk a megjelenésekből következtetni. :?
Chabi":23mer3yc mondta:Hát ha a az UT2007 (UT3) grafikájához viszonyítunk akkor egy cseppet sem lesz elavult a STALKER grafikája.![]()
Chabi":2mdnqasq mondta:Jó ok elismerem, hogy egy ekkora hírnevű játéknak kell a jó/részletes gafika. Csak sok helyen olvastam már olyanokat is a STALKER fikázásával kapcsolatban, hogy mire kijön addigra elavult lesz a játék engine...stb.
Engem a játék sztorija jobban foglalkoztat mint az, hogy mennyire jobb vagy sem a vele egy kategóriájú játékok grafikája.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.