A 3. világháború és alternatív jövőképek

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
a másik meg az hogy háborúval nemsok mindent lehet megoldani

Igen ez is igaz ugy kell megoldani a dolgokat ahogy a München cimű filmben megölünk pár embert aztán jön a többi :D

Am így is úgyis elpusztulnánk a háború csak eléggé meggyorsítja ezt a folyamatot.

Jöjjön az atomháború azt mindenki élvezné és éreznéééé :cry:

Éreznéé de nem élvezné az tuti akkor inkább hódítson meg minket a jégkorszak az mégis csak jobb...

Inkább az idegenek lehet hogy még profitálnánk is belőlük.

Helló mindenki!

Új vagyok itt még...
Definiálná valaki, mit is értünk III.vh alatt? A klasszikus értelmezés szerint (legalább 2 földrészen, min 3 földrész katonái egymással összefüggő hadműveletet folytatnak) már zajlik, legfeljebb még minket nem ért el.....
Tudom, furcsán hangzik, de a második végéig az elsőt hívták Nagy Háborúnak.... Az olaszok máig is! (Grande Guerra)
:!:

pumba":2wkgtxkp mondta:
Helló mindenki!

Új vagyok itt még...
Definiálná valaki, mit is értünk III.vh alatt? A klasszikus értelmezés szerint (legalább 2 földrészen, min 3 földrész katonái egymással összefüggő hadműveletet folytatnak) már zajlik, legfeljebb még minket nem ért el.....
Tudom, furcsán hangzik, de a második végéig az elsőt hívták Nagy Háborúnak.... Az olaszok máig is! (Grande Guerra)
:!:

1 háború pl az hogyha a magyarok most nekimennének a románoknak és senki se avatkozna közbe mármint az EU-ból és azon kívülről se.
Ha viszont már teljesen egész európára kiterjedne nyugodtan hívhatnánk világháborúnak ám ez igazából akkor az ha több földrész országaina khadserege csaopna össze egymással.
Bár nyilván számít hogy több földrészen is fojjanak a hadműveletek de ez nem feltétlen kötelező ahhoz hpogy világháborúnak hívjuk.

Aha!

Csak arra gondoltam, hogy Afrikában, ill a kaukázusban rendesen irtják egymást az emberek...
Olvastam egy érdekes okfejtést, hogy mi lészen, ha azok az emberek, akiknek már nincs vesztenivalójuk tömegesen, felfegyverkezve indulnak neki, hogy új hazát keressenek Európában..., elérhető célként sajnos más nem jöhet szóba!
Gyakorlatilag egy új népvándorlás...... Vannak jelek, hogy bekövetkezik,Olasz ill Franciaország partjainál 100000 szám fogják a menekülteket! Mi lesz, ha ezek az emberek fegyverrel vágnak utat maguknak?
Erre is volt példa!

Na msot pl egy szátzezres afrikai bevándorló a hiper modern fegyvereivel megtámadná európát hát 1 öngyilkosságal mindneképp beérne de am a partig se jutnánka el mert a haditengerészet szétzilálná a kis csónakjaikat.

Szerintem a saját szemszögemből nézve hogy most afrika meg az arab országokba háború dúl az csak egy dolog nem érinti az egész világot mint akkoriba hitler amit csinált. Az meg hogyha népvándorlás lenne fegyokkal meg ilyenek szerintem abból lenne háború de nem világmértetü :D .

Amúgyis Európa 4ever :D

különben is lehetséges hogy a Nato és az oroszok közt lezs harc.
Ráadásul za oroszokkal lezsnek az EU tagok a nátóval meg az USA meg pár kissebb ázsiai állam oszt kézs.

Azért az kemény lenne ha a Nato az Oroszokkal hadba szállna és jönnének a csatlósok akkor bizt. világ méretű lenne de hidd el nem kéne egy modern kori v-háború mert ott a biologiai fegyók is bekerülnének a képbe szerintemés még hasonló durvaságok. lol2

attól függ a felek mennyire képesek hatástalanítani egymást mert tegyük fel az amcsik ránk lőnének 1 biológiai fegyót de ha már korábban sikerül hatástalanítanunk a hadseregüket nem.

Meg persze ezeknek simán feltalálhatja bárki bármikor az ellenszerét.

Van igazság amit mondasz de ha még nincs ellenszer akkor párszázan elhullanak mig meglesz . Amúgy az oroszokból elöbb kinézem a biosz fegyót mint az amcsikból

A '90-ES ÉVEKIG MINDEN NAGYOBB VÁROSBAN VOLT OLYAN GYÓGYSZERLERAKAT, AHOL A VAKCINÁKAT, MEG NAGYHATÁSÚ GYÓGYSZEREKET TÁROLTAK, ILYEN ESHETŐSÉGRE KÉSZÜLVÉN....
Azóta ez megszűnt, gondolván, nem lesz rá szükség......
De a biofegyvereket nem feltétlenül emberek ellen kell bevetni, elég, ha a haszonnövények, meg a háziállatok elhullanak.... :twisted:

Mindkét oldal elkészült velük, még a 70-es, 80-as években, gondoljátok, azóta eldobták a milliárdos kutatások eredményeit?!

Erről beszélek lehet hogy valamelyik nagyhatalom el megy a véksőkig ja és ne kiabálj mert megsüketülök.

jajj én nagyothalló vagyok ne csak ,magadra gondolj rascal :D

Mind1 hajrá európa kár hogy már manapság európának nicsn annyi hatalma mint anno évszázadokon át.

CSAK kiemeltem! Nem kiabálok.....

De szeretném megélni, mit mondanak napjainkról 50-60 év múlva......
A II. vh is kis csetepaténak indult.....
Sajnos olyan korban, élünk, hogy a zűrzavar gyorsan megtalál bárkit! és ha homokba dugjuk a fejünket, attól még jön a világégés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vissza
Top Alul