2012 (2009)

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
2012

http://port.hu/2012/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=103899&i_city_id=3372&i_county_id=-1

2012%20movie%20poster.jpg

A maják ősi naptára bonyolult csillagászati ismereteket és kifinomult matematikai számításokat igénylő tökéletes alkotás. Egy baj van vele: 2012-ben véget ér és sokan úgy gondolják, nem véletlenül. A világ sem tarthat tovább, mint a misztikus tudást tartalmazó naptár. Néhány vezető tudós 2009-ben igazolta, hogy valóban közel a vég és segítségükkel a világ leghatalmasabb államainak vezetői el is készítették a tervet, amelynek alapján sok ember megmenthető, de távolról sem az összes.
Jackson Curtis két gyerekével kirándul a Yellowstone Nemzeti Parkban, amikor véletlenül rátalál egy titkos kutatólaboratóriumra és rájön, hogy a kormány hallgatott a közelgő apokalipszisről. Kétségbeesett versenyfutásba kezd az idővel, hogy megmentse a családját: földrengéseket, vulkánkitöréseket, szökőárakat kell túlélnie - mindazt, amit a Föld tartogat a halálra ítélt lakóinak.

Akkor leírom ide is :)
Megnéztem a 2012-t, nem volt rossz, de akadt benne jópár érdekes dolog.
Például hogy van az, hogy a csávó úgy manőverezik a 250 tonnás Antonovval, mintha az egy futárgép lenne?
Nomeg egy kicsit hosszú. (2,5 óra)

Megjegyzem amikor írtam, nem volt még ilyen szoba és ott volt a film megeméítve.

Nyugodtan lehet bármikor szobát nyitni bármelyik filmnek (a téma nyitás alapelvei alapján).

Megnéztem a filmet, csak egy átlagos katasztrófafilmnek tűnt kicsivel több látványelemmel. Azt a böszme nagy Antonovot meg úgy felhozta a szakadék felé hogy az már képtelenség. Az se volt kutya amikor Rómában a bazilika teteje miután leszakadt még elkezdett gurulni a földön :D . A végéből meg szerintem nem kellett volna feltétlenül happy-end-et csinálni, végülis a világvége volt a téma.

Vissza
Top Alul