X-Files (1993)

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
http://en.wikipedia.org/wiki/X_files

xfiles2.jpg

Nézte valaki?

Tibi":1mpc83nc mondta:
Én még olyan 3-4 éves koromban, már nem sokra emlékszem belőle... Komolyan!!! <:D>

Pedig biztos megrázó élmény lehetett lol2

hispan: 1. évadtól érdemes nézni?

Persze.

Mivel volt vagy 10 évad, igen sokat változik, ezért érdemes az elejétől nézni...

Amúgy azért jó, mert kicsit régebbi vágású, mármint a mai sorozatokhoz képest.

Itt tettném hozzá, hogy a vége, amikor Mulder meg Scully már nem szerepelnek benne, az rossz.

Öcsém nagy X-akták rajongó, nemrég sikerült végignéznie. Szerinte a 5.-6. évadtól kezdődően már nagyon hülye részek vannak....

fúú én még kis koromba néztem pár rész belőle és még álmodtam is vele. Nem szépet :D

Én ahogy ismerem ezt a sorozatot szerintem még az elején amikor ufókkal foglakozik inkább még tűrhető na de az újab részek már amikor varázslók tünnek fel benne vagy mik az már nem túl eredeti bár nem igazán érdekel megmondom őszintén így se tudok aludni.

bocsánat pedig most direkt megnéztem hogy véletlenü se írjak nem ide illőt de előttem is voltak ilyen hozzászólások. :?
Vagy ha annyira zavar akkor töröld és vedd úgy hogy nem is írtam ide és akkor nem is fogok ezentúl a sorozatokhoz nem1

Nekem tetszett,de lehetetlen volt számomra az összes részt megnézni.Tudtátok,hogy való életben a két főszereplő ki nem állhatja a másikat?Én meg mindig vártam,mikor jönnek már össze :D

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul