Wolfeinstein

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
A

Anonymous

Wolfeinstein topic !
Az első kedvelt játélom most újra éled !
Ide írhattok róla !
Jó szórakozást !

Nagyon várom már én is!Ez volt ama játék,mellyel 2001.11.13-án este kezdtem el játszani,az akkori kisteljesítményű gépemen-AMD 700 Duron,64MRam,TNT videokártya 32 mega videorammal,meg egy kb.4,7 gigás vinyó,15 colos Belinea monitor-és amelyet képes voltam három évig nyomni,mielőtt meguntam volna!(Többszöri telepítés,ledúrás,stb.)
A feelingje akkor ugyanúgy rabul ejtett,mint most a STALKER-é,s csak ehhez tudom ismétlőleg hasonlítani!Később sikerült szereznem magyar fordítást is hozzá,s akkor értettem meg,miről is szól az egész.(Angolul sajnos nem tudok túl sokat... :? )
Később volt Wolfom az X-Boxon is,ott egy kissé máshogy nézett ki,nem igazán nyerte el a tetszésem,valószínűleg az irányítás nehézsége miatt,mivel én klaviatúrapárti volnék.Az X-Box is már történelem azót,két éve eladtam,még árában sikerült!
A MoH sorozat,a CoD sem volt rossz,de valahogy azokból kimaradt valami,valami ami olyan misztikussá tette az élményt,mint A RtCW esetében.
Csak reménykedni tudok,hogy addíg,míg kidobálják a játékot a piacra,valahogy összehozok egy jobb,nagyobb kvalitású gépházat a mostaninál,mert gondolom,a mérce igen magosra lett rakva a videovezérlőkkel ,a processzorokkal szemben!

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul