Windows 8

Tervezed-e, hogy átállsz a következő windows-ra, ha kijön? (mindegy, milyen verziót használsz most)

• igen

Szavazat: 0 0.0%
  • nem

• még nem tudom

• Összes szavazó
    0
Windows 8 Consumer Preview (Beta) Február 29. 15:00

Bár nem mai csak elfelejtettem beírni :D.

Hétvégén feldobom otthon az asztalira :D. Meglássuk h mit is tud de eddig ígéretes tűnik legalábbis akik eddig kipróbálták azt mondják h jó csak még szokni kell az új funkciókat :D.

edit:

Feltettem már vboxra mert hát nem bírtam magammal :D. És tetszetős persze vbox alatt kicsit másabb mert hát teljes képernyőre kitettem csak hát még így is el volt csúszva de sztem meg lehet szokni igaz h már a leállítás is el van kicsit dugva de sztem napok kérdése és az ember hozzá szokik.

Szerintetek megéri rá frissíteni ? 4500ft-ért lehetne (az nem olyan sok, aztán ha nem jönne be akkor gondolom va win7 visszamehetne :D )

Valakinek valami tapasztalat ? sokáig tart meg szokni,hogy nincs start menű... stb ?

4500 ért nagyon megéri. Nem létkérdés, de azt is hamar megszokja az ember, hogy milyen rövid idõ
alatt épül fel a rendszer. A sok Microsoftos ajánlkozást persze mindenkinek olyanra kell beállítani, amit
õ szeret, de ez csak egyszer viszi el az idõt.
Viszont ugye sok játék nem fut 8-ason.
De a jogtisztaság miatt is megéri, gondolok itt pl. az eljövendõ GTA 5 futtatására.
Az érintõképernyõs használathoz lennének kifogásaim, de ami nekem nem jött be, az másnak még tetszhet,
de szerintem pc-n hanyagolható.
Egyébént bõven el tudom képzelni, hogy 3-4 év múlva már csak ilyen monitorokat fognak árulni.

Remélem nem. (Mármint az utolsó mondatodhoz kommentként,kedves Zsilin.) Szerintem ez is úgy lesz,mint a tabletekkel..Már egyes darabokat úgy árulják-egyre több ilyen van,ahogy látom-,hogy van hozzájuk billentyűzet is. Nem kell tapizni minden áron azt a monitort!
Persze én vagyok régimódi,tudom,de biza nekem a LED-es monitor is csak a könnyeket szaporítja a szememben sokkal jobban kultiváltam a hagyományos CRT-t. Persze ,tudomásul veszem,hogy olyan sincs már... nem1

Látod Morzsi, egyetértünk, én játékra még mindig CRT monitort használok, mert jobb a képe
mint a LED-esnek. Egyik haveromnak van (Archicad-hez) egy 22 hüvelykes Eizo CRT monitorja, na az a
CSÚCS!
Dehát a törvényszerû monitor árcsökkenést éppen azzal fogják a gyártók késleltetni, hogy kapacitív gyártására állnak rá.

végülis tegnap megvettem, most írom ki lemezre aztán ha netán meghalna a win7 valami miatt akkor fel fogom tenni :)

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul