Vélemények az oldalról

Vazzeg, innen nem tudtam kimoderálni.... ez a buzi küldözgeti a szarjait, aki ráklikkel kap egy trójai falovat vagy valami finomságot, szal VIGYÁZZATOK ÁTVERÉS

Kitöröltem innnen is. Sajnos az ilyenek ellen nem tudok védekezni, mert egy érvényes e-mal címmel bárki regelhet.

Egy újonnan regisztrált valaki telenyomta a fórumot vírusos tartalmakra mutató linkekkel. De törölve lett mind, hála pYura gyors reagálásának.

Nem igazán értem, kinek állhat ez érdekében, de rövid időn belül ez a második eset.
Igazság szerint a taglistán egy csomó olyan regisztráció van, amikről nem hiszem, hogy "valódiak" lennének.

én sem értem, de ma mutatta öcsém,hogy az egyik barátjának a weblapját is felnyomták és semmi mást nem tettek tönkre csak a forumot, de azt teljesen

Úgy lehetne védekezni, hogyha egy hónapban minimum 2-3-szor nem szól bele a fórumba, akkor törölve. Nem sok értelme van úgy fent lenni egy csomó embernek, ha meg se mukkannak.

widra: azért felnyomni nem lehet ezt a fórumot, csak szabotálni. Ha feltörné valaki, akkor megérdemelné a dicsőséget.

Tibi: igen, ez jó módszer, mert egy csomó regisztrált tag még egyszer sem szólalt meg, iszont igaz ez olyan nevekre is, akikről tudom, hogy az előző fórumban is itt voltak. Akkor pedig hogyan jövök ahhoz, hogy rárkit is törlök, mikor mást meg nem... Nem akarok ebből malőrt, így végülis ameddig valaki nem tesz rossz fát a tűzre, nem törlöm.

Ez a sok regisztrált ember, aki nem szól hozzá csak rés a pajzson :roll: szerintem akiről nem tudunk semmit vagy valószínűleg bot törölni kéne... Email cím látszik?

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul