The Matrix (1999)

Nabukodonozor

New Member
Csatlakozás
2009.11.14.
Üzenetek
1,784
Reakció pontszám
0
Hely
Jantar-tó
THE MATRIX
The.Matrix.glmatrix.1.png

Thomas Anderson programozó egy nagy számítástechnikai cégnél dolgozik, éjjel azonban Neo néven hacker az interneten. Kutatásai közben egyre gyakrabban találkozik a Mátrixszal. Egyik este valaki kapcsolatba lép vele a számítógépén keresztül és arra utasítja, hogy kövesse a fehér nyulat. Nem sokkal később kopogtatnak nála és bulizni hívják. Az egyik lány vállán egy tetovált fehér nyulat fedez fel. Elmegy egy éjszakai szórakozóhelyre, ahol megismerkedik Trinity-vel, a hacker lánnyal. A lány felajánlja neki, hogy bemutatja Morpheusnak, akitől megtudhatja, mi az a Mátrix.
matrix-bullets.jpg

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/W9PVXC3o4-Y&hl=hu_HU&fs=1?rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/W9PVXC3o4-Y&hl=hu_HU&fs=1?rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Alapfilm,nekem nagyon bejön.Szívesen megnézem újra és újra .5/5 eljen

Nemrégiben találtam egy érdekes ' ismeretterjesztő, felvilágosító ' filmecskét a Jútúbon :
" David Icke -Ébred már az oroszlán" címmel amiben több utalás is van a Mátrix-ra és egy átfogó magyarázat !
A 4 részes előadás első részét ajánlom megnézni akit érdekel.

Én most a 3-ik résznél járok de az már egyenesen hajmeresztő, hogy milyen infernális összefüggésekre világít rá. (az a szint kb. aminél ha csak a 10%-a igaz akkor is kiszaladnál a világból).
Közben meg rátaláltam a pirospirulaprojekt nevű blogtérre is amivel komoly átfedéseket mutat az előadás.
para-(O)limpiai megnyitóünnepély mint szabadkőműves (v. illuminátus) és sátánista beavatás ?! Ha ez igaz akkor nagyon nagyon sokan alszunk és nem látunk az orrunk hegyéig sem..

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul