The Big Bang Theory-AGYMENŐK

Enigma-108

New Member
Csatlakozás
2012.05.31.
Üzenetek
258
Reakció pontszám
0
Hely
Győr
"Itt él egy albérletben a két főszereplő Caltech-tudós: a kísérleti fizikus Leonard Hofstadter és az elméleti fizikus dr. Sheldon Cooper.
Két legjobb barátjuk is állandó szereplője a sorozatnak: Howard Wolowitz és Rajesh Koothrappali . Életüket mindjárt az első epizódban felforgatja egy csinos, szőke pincérlány, Penny érkezése a szemben lévő albérletbe. A négy zseni gondolkodásmódja és „geeksége” merőben eltér az átlagos életet élő lány életvitelétől, ami a poénok fő forrásává válik. "
(Wikipédia idézet)

Írjatok véleményt!

A Cool TV-n megy már egy ideje, az RTL KLUB meg most kezdte adni nemrég.
Nem vagyok egy sorozat-fan de ez messze túltett az elvárásaimon.
Akinek ismeretlen azoknak a Wikipédiát ajánlom elolvasni mert jól összeszedett jellemzés van írva rajt.

Meglehet... :D
1324594877.jpg

Egyébként a sorozat nekem is nagy kedvencem, az eddig kijött összes szinkronos részét láttam már, imádom. :D

A Wikipédián olvasható a sorozatról egy egész jól összeszedett írás, melyben említik, hogy Sheldon valószínűleg "Asperger szindrómás". Vettem a fáradtságot és végigolvastam mi is az.
Hát nem valószínűleg, hanem tuttira az ! Mondhatni iskolapéldája. Mindazonáltal zseniális színészi teljesítmény szerintem, hogy ennyire élethűen ábrázolja ezt a "szociálisan impotens" figurát. A kedvencem az amikor Sheldon dühösen (?) vagy szúrósan néz. ! az lol2

Így van, ez mind igaz amit leírtál, különösen az, hogy hatalmas színészi teljesítmény amit Ő produkál.
Most kezdtem el nézni a 3. évadot, mert megtudtam, hogy egy ideje már le van szinkronizálva az is, sőt a negyediket is csinálják. :D Nem vagyok híve a szinkronos sorozatoknak, de amit úgy kezdtem el nézni attól nehezen szakadok el és kivételesen a Big Bang Theory-nak jó a szinkronja (csak a magyar neve nem az, fujj Agymenők). Egy szó mint száz, szerintem marha jó ez a 3. évad. :)
Mellékelek még egy képet a Sheldont alakító színészről, civilben. :) :D
Jim-jim-parsons-28522127-397-592.jpg

Így nem is annyira Sheldonos mi?:D Illúziórombolásért elnézést :)

Sajnálatos módon lekerült a képernyőről mindenhol. :( Nekünk állandó péntek esti program volt az Agymenők. :( Volna olyan kedves és valaki megírná PM-ben ( pld Barin ), hogy hogyan tudnék hozzájutni ?

Köszönöm, ha valaki segít a helyzetemen.

Elkezdtem újra nézni az első évadot (nyáron néztem utoljára ezt :D ) és néhány poénon még mindig sírva tudok röhögni. Egyszer ma le kellett állítanom a lejátszót is, mert nem bírtam nézni a nevetéstől. :D

Enigma-108
Ezt a hozzászólást most veszem észre. :D Innen-onnan lelehet tölteni az első 4 évadot szinkronosan, Amerikában pedig most nyomják a 6. évadot, de lesz több állítólag.

Vissza
Top Alul