Tagok Honnan?

Honnan jelentkezel be?

• Európa

Szavazat: 0 0.0%
  • Afrika

• Ázsia

• Amerika

• Ausztrália, és Mikronézia környékéről

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

Scarecrow

New Member
Csatlakozás
2009.09.12.
Üzenetek
4,939
Reakció pontszám
0
Hely
Karnyújtásnyira egy rekesz vodkától, vagy bármi ma
ha nincs értelme legyen delet, de kíváncsi vagyok, hogy ki honnan jelentkezik be valójában.
ez a map miatt tartom érdekesnek:
628670.png

Lehet hülyeség, de valójában ki az aki külföldről loginol :d
Ja izé, ez nem bemutatkozó topik, csupán arra koncentrálnék hogy ki honnan loginnol.

szeritenm páran nézhetik a fórumot proxyval is... meg stb

Mondjuk ha lenne olyan lehetőség is, hogy Magyarország lehet elsöprő többség lenne ott mint bárhol máshol. Az Európát gondolom nem kell kifejtenem. :D

(MER AKKÓ oannak is köllene lönni,hogy assszongya: a gíp mellű... :D :P )

Inkább egy megyék szerinti eloszlást mutató kéne, sajna kevesen vagyunk mi nyugatiak. :)

A "magyar" szó köznév, és kisbetűvel írandó. Bocs kis szurka-piszka. :D

Hm. A triviális válasz: ahol épp' vagyok. Most egész jól eltalálta a maploco: Debrecen, Hungary. Amikor egyszer épp' véletlen DK-Ázsiából jelentkeztem be, akkor jól tette a térképre, de egy 1800 km-re lévő városnevet adott hozzá. Furcsa, mert a whatismyipaddress.com az IP-cím alapján pontosan eltalálta a várost is.

Mindegy, ügyes játék.

De akkor sem valami pontos ha a távoli helyekre vagy kíváncsi. Mi van ha valaki Németországból fórumozik? Ő is azt jelöli be, hogy Európa mint az aki itthonról. Csak egy gondolat. De végül is nincs igazam? :D

Akik Polinéziából és Melanéziából csatlakoznak fel, azoknak mit kell bejelölni? ( Csak poénkodom).
De tényleg, a Brüsszelben ideiglenesen tartózkodó haverom is csak ( akinek nagy baja lesz, ha 4,97 Euros
Metro 2033 nélkül jön haza :)) európát választhatja.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul