Sztrugackij, Borisz - Stalker - Piknik az árokparton

Ezt a könyvet szeretném beszerezni valahonnan, de sehol sem találtam sajnos. :( A könyvtár meg alapból ki van zárva mert ott tuti nincsen.

Nálunk pl. megvan, de ha jársz megyei könyvtár fele ott biztos megvan, csak figyelni kell, mert nálunk
pl. valami érdekes elv alapján a megyei könyvtárban fele Sztrugackij a szépirodalomnál található, másik
fele meg a sci-fi és fantasy részlegen. (Az már csak hab a tortán, hogy Sztrugackij az Sz betûnél van, de
Szorokin már az S-nél.
Ha nem vagy beíratkozva vagy messze a megyei könyvtár, (Locationt nem töltötted ki, ha jól látom),
az se baj, a városi könyvtár könyvtárközi kölcsönzéssel meghozza neked. Nekem legutóbb Dunaújvárosból
hoztak könyvet - veszprémi vagyok. A könyvtárközi kölcsönzésnek díja van: nálunk 300 Ft, de erre nincs
egységes szabályzat, lehet, hogy nálatok drágább lesz.
De ha erre jársz, én kölcsön adom neked :D

Hát ez tényleg tragikus!
Örök tisztelet a legnagyobb sci-fi szerzõpárosnak!
Remélem maradt még/qr_spacer.pngami az asztalfiókban, amit az örökösök kiadhatnak.
Mindig gondoltam rá, hogyha Moszkvában járok valahogy meglesem a mestert, de most már csak a temetõben
lehet....

Bocs hogy megint írok, de felraktak egy ajánlatot egy csomagról is (könyv+Tarkovszkij filmje)
(Bár ha jól értelmeztem a dvd orosz nyelvű, magyar feliratú)

http://galaktikabolt.hu/termek/a_es_b_s ... agban.html

Szia Barin
Tény hogy sok ideje nem voltam fent, de a könyvről egyből eszembe jutottatok. Jó látni hogy nem halt ki a fórum, úgyhogy sűrűbben fogok felnézni. :)

Na sikerült az új kiadást elolvasnom. A fülszöveggel ellentétben - bár megértem, hogy a könyvet el kéne adni
valahogy - nincs semmiféle plussztartalom a mûben. Gyakorlatilag néhány kiszólás, nyomatékosító jelzõ került
bele, más semmi. Legfeljebb a könyv végén a még életben lévõ testvér utószava a könyv megírásáról és
megjelentetésérõl jelent újdonságot, de azért ez magát a regényt nem változtatja meg...
Összegzésül: A lényeg, hogy újra kiadták.
Remélem a kiadó a még magyarul meg nem jelent munkákat is megjelenteti szépen sorban, ahogy eddig tette, mert van ott még ahonnan ez jött, pl.: az említett gyilkossági ügy.

No, sikerült beszerezni az alexandrából az utolsó darab dvd-s verziót, tényleg nem sok újdonság van a csomagban és valószínű elég köver haszonkulcsal árulták még úgy is hogy 1500 ft-al volt olcsóbb mint a máshol de a dvd-n azért van pár extra + amúgy is a hatásvadász borító miatt vettem meg mert jól mutat a vitrinben :)

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul