stalker online csapat

hunter195

New Member
Csatlakozás
2013.01.19.
Üzenetek
2
Reakció pontszám
0
üdv mindenkinek. 1 stalker online csapatot akarók csinálni. stationba jöjön aki csatlakozni akar a csapatba 2013.01.27(vasárnap) vagy 2013.02.02(szombat) 12:00 kór várók minden jelentkezőt a stationba sniper197 néven keresetek!!!!

Csá. Én pedig már csak írni szeretnék megtanulni :D nekem a szombat amúgy jó lenne csak azt mondd meg mi az a station és melyik játékkal akarsz? :D

Madness
Megmondta, Stalker Online. :D A Station gondolom egy térkép neve vagy nem tudom...Én meg kérnél erről a Stalker Online-ról valami személyes tapasztalatot tartalmazó ismertetőt, mert csak annyit tudok róla, hogy létezik meg, hogy talán van belőle angol nyelvű. :D

Egyébként ne vedd sértésnek hunter195, de tényleg lesniperkedhetnél egy helyesírási szótárat a könyvespolcotokról. :D

a játék stalker online letöltheted innen: http://europe.stalker-online.so/ + regisztrálhatsz is rá
station 1 épület a Lubech térképen
A játéknak van angol és órosz változata

és bocs hogy ha nem írok helyesen de akkor sem fogók helyesírási szótárt használni :)

Leginkább egy összetákolt játék, ingyé'

lehet itt venni ezt azt pénzért is... de majd 1 nyamvadt virtuális puskát 90 euróért.... hát persze, inkább megvárom a survariumot :D

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul